reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
witam i ja
ale mam tu zaległosci
szkoda,ze majowka dobiega konca. Gości było co nie miara. Pogoda sie skopciła...bu.

Tygrynka gratulacje
Lilou sto lat dla Stasia!!!!

cześć
Wreszcie powrót do normalności. Wyjazdowy tydzień dał mi się we znaki. Dzieci się rozpuściły i poprzestawiały swój grafik.
Teraz trzeba wszystko unormować. Zaczynam od ogarniania i rozpakowywanie toreb z ciuchami. Nie mam nic na obiad i to jest najgorsze. Lodówka świeci pustką.

Nabawe jak egzamin?

My witamy się po weekendzie;)
Na ostatnie 2 dni pojechalismy do rodziców na działkę, na wariackich papierach ale sobota była jeszcze piękna:)
Teraz powrót do normalności i czekanie na weekend bożociałowy, przed nami 2 komunie, więc będzie się działo!
Miłego dzionka wszystkim:)

Dzień dobry!!!

Dziękuję w imieniu Stasia za życzenia urodzinowe!!!:-)

My właśnie po urodzinowym weekendzie, w piątek była u nas Ishi, w sobotę od rana meksyk, bo P w pracy i cała organizacja urodzin spadła na mnie, na szczęście pomogła mi siostra. Rano pojechałam z dzieciakami po tort (kupiłam z sowy pralinowy, bo cukiernie nie robiły kolorowych dziecięcych przez weekend majowy), potem na szybko obiad (pierwszy raz robiłam obiad dla 14 osób + 5dzieci), trochę się narobiłam, zrobiłam devolaye z bazylią serem pleśniowym i suszonymi pomidorami, oraz wersja z serem żółtym), plus karkówkę zapiekaną z pieczarkami9zrobiła furorę), do tego sernik na zimno z przepisu Ishi,sałatkę owocową. Wujek zrobił piękny napis na torcie, więc wilk syty i owca cała:) bo tort był dobry, a z tymi dziecięcymi to różnie bywa.
No nie chwaląc się było pysznie:-) całe przyjęcie było u teściów, tam więcej miejsca, dzieciaki się nie pozabijały:-D

Staś dostał od mojego taty motor na akumulator( taki bardziej przyszłościowy prezent) ale ma szał na niego:-)

Wczoraj trochę odpoczywaliśmy, wieczorkiem na spacer poszliśmy, a wieczorem spontanicznie koleżanka wleciała.

Cieszę sie że już mam za sobą to przygotowywanie, bo narobiłam się , ale fajnie że wszytko tak wyszło:)

Teraz zabieram się za porządki, bo wiecie jak po weekendzie;-)

No niestety chodzi o mukowiscydozę u nas ...
Póki co zmiany genetyczne jakie ma nie są typowe dla mukowiscydozy, ale jedno jest pewne - zupełnie zdrowy to Franuś mój niestety nie będzie ... Jednak mam głęboką nadzieję, że okaże się to chorobą pochodną od mukowiscydozy, a nie właśnie tym .... Czekamy na badania ... w pon za tydzień mamy się zgłosić na Szpitalną i wtedy się wszystko rozstrzygnie

Alka1106 wieści niefajne, ale trzymam kciuki by to nie była mukowiscydoza! Trzymaj sie i dawaj znać co wykażą badania!
Lilou spóźnione ale najszczersze życzenia dla Stasia, dużo zdrowia, mnóstwa zabawek i szczęścia:D Super, że ci się urodzinki udały, wrzucisz przepisy na wątek jedzeniowy??
Ja padam po spacerze z Jagmar:p ale dzięki kochana za super dzień:D

lilou dzielna jesteś jak na tyle osób obiad przygotowałaś. Przychylam się do prośby Skrzata i również proszę o przepisy bo moje menu zrobiło się nudne.

Alka 3mam kciuki, żeby to jednak mukowiscydoza nie była.

Skrzat moje nogi są zmęczone ale dałyśmy radę pieszo z Panoramy do domku a wczoraj się z tego śmiałaś. Jutro do Auchan do Swadzimia? Podobno są promocje.

reklama
Alka współczuje trzymam kciuki żeby to było najłagodniejsze i najmniej "widoczne"

Lilou pochwal się co Stasiu wybrał :-)

Ja się witam po tygodniu masakry bycia samej z małym i jeszcze praca zero odpoczynku i luzu nawet troche.
Nuce sobie :) hihihihi

Kokokoko Euro Spoko,
Piłka leci hen wysoko,
wszyscy razem zaśpiewajmy, naszym doping dajmy

Śmieszne !!! Wiecie co to niee bo ja zacofana jestem i dopiero teraz to słyszałam

Ja własnie zabrałam się za robienie porzadku w ciuchach małego wszystko z piwnicy przyniosłam i porzadkuje.
Nie mam sił odpisywać przepraszam. W sobote mnie czeka kopanie ogródka i malowanie kupa roboty zobaczymy co zrealizuje

Do góry