reklama
hej dziewczynki!
to co, jutro na Grunwaldzie ok 11? tylko jakby mi jakaś dobra dusza napisała jak ja mam do lasku dojechać to byłabym wdzieczna a jak nie to sobie poradze
Koza pukaj w te okna jak bedziesz przechodzic, zawsze!
Lilou udanego cieplutkiego weekendu!
zmykam w trase znow, bede wieczorem, milego pieknego dnia!
to co, jutro na Grunwaldzie ok 11? tylko jakby mi jakaś dobra dusza napisała jak ja mam do lasku dojechać to byłabym wdzieczna a jak nie to sobie poradze
Koza pukaj w te okna jak bedziesz przechodzic, zawsze!
Lilou udanego cieplutkiego weekendu!
zmykam w trase znow, bede wieczorem, milego pieknego dnia!
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
krklisz,jagmar,jarzębinka jadę na 9,30 do szkoły pozałatwiać a potem przyjeżdżam na grunwald do was, więc dostosuję się do was co do miejsca i sposobu spędzania czasu. w każdym razie widziałam ze zapowiadają mega pogodę
jarzębinka
apeluję do Ciebie po raz enty- napisz mi jakie mogą być te nakrętki, bo ja zbieram wsie, nawet te po 5l butelkach, a nie wiem czy trzeba!
wszystkie zakrętki jak leci...
Tygrynka, najlepiej jak dojedziesz 82 do Marcelińskiej i umówisz się z Jagmar bo dalej to już tylko spacerek, ale przyjemny....ewentualnie idziesz Marcelińską w stronę Bułgarskiej, przez skrzyżowanie i dalej prosto.... i dojdziesz gdzie trzeba....
Liolu, jaki rozmiar bucika ma Oliwka, mam dziewczęce białe sandałki do oddana ( takie pełniejsze tzw, komunijne) ....(31).....
Ostatnia edycja:
Hej
Widać, że pogoda dopisuje bo cisza na forum. My znowu cały dzień na dworze co prawda na miejscu nie oddalałyśmy się zbytnio od domu. Zaliczyłyśmy plac zabaw w lasku marcelińskim i spotkałyśmy tam skrzata ;p. Fajnie mieć takie przyjemne miejsce blisko domu.
Dzieci padły bez marudzenia obie były tak zmęczone.
Tygrynka możemy się umówić o tej 11 i razem dojdziemy na plac zabaw.
Widać, że pogoda dopisuje bo cisza na forum. My znowu cały dzień na dworze co prawda na miejscu nie oddalałyśmy się zbytnio od domu. Zaliczyłyśmy plac zabaw w lasku marcelińskim i spotkałyśmy tam skrzata ;p. Fajnie mieć takie przyjemne miejsce blisko domu.
Dzieci padły bez marudzenia obie były tak zmęczone.
Tygrynka możemy się umówić o tej 11 i razem dojdziemy na plac zabaw.
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Hej Kochane
ja zalatana jak zwyklle.
ale udalo mi sie przed wczoraj wreszcie fryzjera zaliczyc... jupi~! oczywiscie o malo normalnej godz bo na 21
tylko tak sie wyrabiam a wstyd totalny bo od grudnia nie bylam i odrosty na pol glowy.
i troche sie musze przyzwyczaic bo zrobilam se grzywke na bok ale troche za krotko mi obciela chyba ... ale spoko nie najgorzej jest
jak wam zazdroszcze spaceru jutro i to jeszcze w takiej fajnej okolicy. nigdy nie bylam w lasku marcelinskim z jula mimo ze mam tak bliziutko z pracy,
ale jutro mam mase spraw i wyjazd do kalisza wiec dupaaaa
moze nasteonym razem mi sie uda.
jagmar widzialam cie wczoraj na swiatlkach przy lidlu. Masz sliczny rozowy plaszczyk
ja jechalam do pracy akurat
no to tyle, uciekam pracowac
moze w week majowy mi sie uda odpoczac.
jak byscie sie spotykaly jakos w np 2 maja to ja chetnie bo wstepnie mam wolne
ja zalatana jak zwyklle.
ale udalo mi sie przed wczoraj wreszcie fryzjera zaliczyc... jupi~! oczywiscie o malo normalnej godz bo na 21
tylko tak sie wyrabiam a wstyd totalny bo od grudnia nie bylam i odrosty na pol glowy.
i troche sie musze przyzwyczaic bo zrobilam se grzywke na bok ale troche za krotko mi obciela chyba ... ale spoko nie najgorzej jest
jak wam zazdroszcze spaceru jutro i to jeszcze w takiej fajnej okolicy. nigdy nie bylam w lasku marcelinskim z jula mimo ze mam tak bliziutko z pracy,
ale jutro mam mase spraw i wyjazd do kalisza wiec dupaaaa
moze nasteonym razem mi sie uda.
jagmar widzialam cie wczoraj na swiatlkach przy lidlu. Masz sliczny rozowy plaszczyk
ja jechalam do pracy akurat
no to tyle, uciekam pracowac
moze w week majowy mi sie uda odpoczac.
jak byscie sie spotykaly jakos w np 2 maja to ja chetnie bo wstepnie mam wolne
witam
jestem zdepnieta ogarnąc 4 dzieci w tak zróznicowanym wieku to jest cos rano pojechałam do rodziców na kawe, potem z kumpela na dzialkę, wieczorem znowu na chwie do rodziców i odwiedziałam jeszcze jedną kumpelę jestem wymordowana ale akumulatory napełnione :-)
jutro smigamy znowu (takze ze wspolnego spacerku odpadam ) kumpela zoobowiazała sie pomoc postawic mi namiot nie bylo mnie na działce tydzien a tam takie zmiany czeresnie piekne kwitną, jabłka zaraz bedą pekac, bedzie mega kolorowo dzieciaki (cała 4) zrobiły afere ze mam im basen rozstawic musiałam pochowac wszytskie kurki, zakrecic główny zawor wody, bo cwaniaki kombinowali niezle
miłego wieczorku
ma byc juz super pogoda
Julka, Skrzat ???/ halooooo???
jestem zdepnieta ogarnąc 4 dzieci w tak zróznicowanym wieku to jest cos rano pojechałam do rodziców na kawe, potem z kumpela na dzialkę, wieczorem znowu na chwie do rodziców i odwiedziałam jeszcze jedną kumpelę jestem wymordowana ale akumulatory napełnione :-)
jutro smigamy znowu (takze ze wspolnego spacerku odpadam ) kumpela zoobowiazała sie pomoc postawic mi namiot nie bylo mnie na działce tydzien a tam takie zmiany czeresnie piekne kwitną, jabłka zaraz bedą pekac, bedzie mega kolorowo dzieciaki (cała 4) zrobiły afere ze mam im basen rozstawic musiałam pochowac wszytskie kurki, zakrecic główny zawor wody, bo cwaniaki kombinowali niezle
miłego wieczorku
ma byc juz super pogoda
Julka, Skrzat ???/ halooooo???
hej,
ja jednak dzisiaj odpuściłam sobie jupi i cały dzień na dworze oglądaliśmy z młodym maszyny i budowę tramwaju na Franowo i siedzieliśmy do 20 w piaskownicy na Ratajach super było, pogoda taka, że nawet na krótki rękaw dzieciaki latały
Jagmar wyślij mi na pw swój nr telefonu (bo mi standardowo wsiąkł), napiszę rano czy będę, bo małe zmiany u mnie. chłopaki skończyli malowanie i chyba mój brat jutro nie jedzie do dziadków i przyjeżdża po południu kumpela z Dublina więc nie wiem jak się wyrobię ze spacerem w lasku ale bardzo bym chciała
Karola my z Lilou idziemy 2 maja do kina i do jupi, przyłączysz się do nas?
padam a jeszcze myślę o zakupach w tesco i mam minimum jeden tekst do napisania..
ja jednak dzisiaj odpuściłam sobie jupi i cały dzień na dworze oglądaliśmy z młodym maszyny i budowę tramwaju na Franowo i siedzieliśmy do 20 w piaskownicy na Ratajach super było, pogoda taka, że nawet na krótki rękaw dzieciaki latały
Jagmar wyślij mi na pw swój nr telefonu (bo mi standardowo wsiąkł), napiszę rano czy będę, bo małe zmiany u mnie. chłopaki skończyli malowanie i chyba mój brat jutro nie jedzie do dziadków i przyjeżdża po południu kumpela z Dublina więc nie wiem jak się wyrobię ze spacerem w lasku ale bardzo bym chciała
Karola my z Lilou idziemy 2 maja do kina i do jupi, przyłączysz się do nas?
padam a jeszcze myślę o zakupach w tesco i mam minimum jeden tekst do napisania..
reklama