reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej dziewczynki!
to co, jutro na Grunwaldzie ok 11? tylko jakby mi jakaś dobra dusza napisała jak ja mam do lasku dojechać to byłabym wdzieczna :D a jak nie to sobie poradze :p
Koza pukaj w te okna jak bedziesz przechodzic, zawsze! :D
Lilou udanego cieplutkiego weekendu!
zmykam w trase znow, bede wieczorem, milego pieknego dnia!

krklisz,jagmar,jarzębinka jadę na 9,30 do szkoły pozałatwiać a potem przyjeżdżam na grunwald do was, więc dostosuję się do was co do miejsca i sposobu spędzania czasu. w każdym razie widziałam ze zapowiadają mega pogodę:)

jarzębinka
apeluję do Ciebie po raz enty- napisz mi jakie mogą być te nakrętki, bo ja zbieram wsie, nawet te po 5l butelkach, a nie wiem czy trzeba:p!

wszystkie zakrętki jak leci... :tak:

Tygrynka, najlepiej jak dojedziesz 82 do Marcelińskiej i umówisz się z Jagmar bo dalej to już tylko spacerek, ale przyjemny....ewentualnie idziesz Marcelińską w stronę Bułgarskiej, przez skrzyżowanie i dalej prosto.... i dojdziesz gdzie trzeba....
yes2.gif
wczoraj przetestowany z Jagmar więc polecam....:tak:

Liolu, jaki rozmiar bucika ma Oliwka, mam dziewczęce białe sandałki do oddana ( takie pełniejsze tzw, komunijne) ....(31).....:tak:

Ostatnia edycja:
Hej
Widać, że pogoda dopisuje bo cisza na forum. My znowu cały dzień na dworze co prawda na miejscu nie oddalałyśmy się zbytnio od domu. Zaliczyłyśmy plac zabaw w lasku marcelińskim i spotkałyśmy tam skrzata ;p. Fajnie mieć takie przyjemne miejsce blisko domu.
Dzieci padły bez marudzenia obie były tak zmęczone.

Tygrynka możemy się umówić o tej 11 i razem dojdziemy na plac zabaw.

Hej Kochane
ja zalatana jak zwyklle.
ale udalo mi sie przed wczoraj wreszcie fryzjera zaliczyc... jupi~! oczywiscie o malo normalnej godz bo na 21 :)
tylko tak sie wyrabiam a wstyd totalny bo od grudnia nie bylam i odrosty na pol glowy.

i troche sie musze przyzwyczaic bo zrobilam se grzywke na bok ale troche za krotko mi obciela chyba ... ale spoko nie najgorzej jest

jak wam zazdroszcze spaceru jutro i to jeszcze w takiej fajnej okolicy. nigdy nie bylam w lasku marcelinskim z jula mimo ze mam tak bliziutko z pracy,
ale jutro mam mase spraw i wyjazd do kalisza wiec dupaaaa

moze nasteonym razem mi sie uda.

jagmar widzialam cie wczoraj na swiatlkach przy lidlu. Masz sliczny rozowy plaszczyk :)
ja jechalam do pracy akurat

no to tyle, uciekam pracowac
moze w week majowy mi sie uda odpoczac.
jak byscie sie spotykaly jakos w np 2 maja to ja chetnie bo wstepnie mam wolne

witam

jestem zdepnieta :tak: ogarnąc 4 dzieci w tak zróznicowanym wieku to jest cos :-D rano pojechałam do rodziców na kawe, potem z kumpela na dzialkę, wieczorem znowu na chwie do rodziców i odwiedziałam jeszcze jedną kumpelę :tak: jestem wymordowana ale akumulatory napełnione :-)

jutro smigamy znowu (takze ze wspolnego spacerku odpadam :sorry2:) kumpela zoobowiazała sie pomoc postawic mi namiot :-p nie bylo mnie na działce tydzien a tam takie zmiany :szok: czeresnie piekne kwitną, jabłka zaraz bedą pekac, bedzie mega kolorowo :tak: dzieciaki (cała 4) zrobiły afere ze mam im basen rozstawic :eek: musiałam pochowac wszytskie kurki, zakrecic główny zawor wody, bo cwaniaki kombinowali niezle :-D

miłego wieczorku

ma byc juz super pogoda :tak:

Julka, Skrzat ???/ halooooo???

hej,
ja jednak dzisiaj odpuściłam sobie jupi i cały dzień na dworze :) oglądaliśmy z młodym maszyny i budowę tramwaju na Franowo i siedzieliśmy do 20 w piaskownicy na Ratajach :D super było, pogoda taka, że nawet na krótki rękaw dzieciaki latały :)
Jagmar wyślij mi na pw swój nr telefonu (bo mi standardowo wsiąkł), napiszę rano czy będę, bo małe zmiany u mnie. chłopaki skończyli malowanie i chyba mój brat jutro nie jedzie do dziadków i przyjeżdża po południu kumpela z Dublina więc nie wiem jak się wyrobię ze spacerem w lasku ale bardzo bym chciała :)
Karola my z Lilou idziemy 2 maja do kina i do jupi, przyłączysz się do nas? :)
padam :D a jeszcze myślę o zakupach w tesco i mam minimum jeden tekst do napisania..

reklama
Tygrynka może chociaż na chwilkę wpadniesz. wysłałam Ci swój numer ale jakoś weny mi brak i nic nie pisałam. Powodzenia w pisaniu.

krklisz gdzie Cie wcięło? Idziesz jutro z nami na spacerek?

Do góry