reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam się:)
Ja wczoraj zasnęłam z Basią o 21 i spałam do 8:-D więc się wyspałam. Pamiętam tylko jak Zet przekładał Basię do jej łożeczeka, a w środku nocy jak ona wskrobała się do nas i tak już spali do rana;P he he to cudowne i rozczulające jak ona do nas przychodzi:):) Zawsze o tym marzyłam:p Do mnie dzisiaj przyjeżdza mama i ciocia, więc zaraz idę ogarniać i coś słodkiego machnę, mam ochotę na to Crumble z jabłkami przepis | Kotlet.tv Z kina odpadam raz że goście, dwa pogoda, trzy dojazd;/
NabAwe niefajnie z tą sąsiadką, aż strach co się dzieje za ścianą:(
An82 wszytskiego naj dla Bartusia:* Ale duży już chłopak!
Jagmar ja Ci współczuję:( U nas teraz masakra i najlepiej się nie ruszać;/
Jarzebinka sory że wczoraj juz nie napisałam, dzisiaj to pogoda nie zachęca na plac zabaw;/
Miłego dzionka idę sie ogarniać:D

Witam

Tygrynka dzieki za wczorajsze popoludnie :) :tak:

nabawe ja tez chyba jakas kaszke mam :tak:

miałam dzisiaj na działke skoczyc :confused: ehhh z planów nic ;/ moze kumpela przyjedzie :p jakby sie któraś nudziała po kinie to zapraszam na kawe :tak: daleko nie jest :-p

zaraz smigam na zakupy :tak:

miłego dnia choc pogoda jesienna :eek:

Jarzębinka a może jutro ok 17 na spacer po lasku marcelińskim na plac zabaw?
Jeśli chodzi o zoo to ja jestem za tym, żeby pójść w tygodniu bo w weekendy jest mnóstwo ludzi i kolejki do kas. Ten termin między 14-18 maja mi pasuje.

Jakie macie plany na ten cudaczny weekend?

pogoda sie popsuła, wiec dziś lasek niestety odpada.... :no:

a na cały majowy weekend ja z chłopcami wyjeżdzam do moich rodziców na wieś, a że zapowiadają pogodę mam nadzieje że dzieciaki skorzystają z ogrodu aj a ze słoneczka... :tak::-D:tak:

jarzębinko oo właśnie doczytałam że Tobie pasuje w tyg, fajnie Oli będzie miała towarzystwo:) może rowery wezmą?

wolałabym weekend, ale jak będę znała wcześniej termin to załatwię sobie wolne, Kacperkowi zrobię wagary jak trzeba będzie .... bo jednak w tygodniu jest mniej ludzi i bedzie pewnie przyjemniej, a rowerki czemu nie.... :tak:

An wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszego święta Bartusia.... uśmiechu na twarzy, radości, słonecznych dni i samych wspaniałych chwil.... wszystkiego naj,naj, naj....:tak:

Nabawe ja po 16.00 będę w domu, a planów większych nie mam.... jak dogadasz się z Jagmar to dajcie znać, może faktycznie uda nam sie spotkać.... może być nawet u mnie jak pogoda nie dopisze na plac zabaw......ewentualnie możemy sobie zrobić piknik u mnie pod blokiem..... troszkę ludzi sie kręci ale i tak może być przyjemnie.... :tak::-D:tak:

hej dziewczyny :)
Nabawe, faktycznie, zapomniałam napisać, dobrze że Krklisz przypomniała: Pomocna mama niech Twoja koleżanka się tam odezwie, fundacja naprawdę pomaga!
ja do zoo piszę się i w tygodniu i w weekend :D
Krklisz malowanie sukcesywnie do przodu, tylko że to w mieszkaniu dziadków a nie naszym, niestety ;) fajne plany macie! mam nadzieję że wszystko się uda i będziesz się dobrze czuła :) no i kiedy w końcu kawka z przekazaniem grzechotki? :D
ok zmykam, po kinie idę do jupi, jakby któraś zajrzała to byłoby fajnie, pewnie do 18 posiedzimy z młodym :) miłego dnia!

Hej dziewczyny :-)
ja oczywiście z pracy piszę :-) więc szybko póki mnie jakieś staruszki nie dopadną ;-)
Nebawe bardzo przykra historia z twoją sąsiadką też bym coś podrzuciła dla małej :-)
Tygryś dobrze że piszesz tu a nie gdzie indziej ktoś musi normę wyrabiać ;-)
Lilou idziesz dziś do Hanami?? Ja ostrzę sobie żęby na weekend z pół ceny :-D i najem się po uszy !!!
An z windą masarka !!! nawte nie chcę myśleć co by było gdyby u mnie wyłączyli:szok: całusy dla Bartusia :-)
Skrzat to faktycznie jest super jak taki mały bąbelek wejdzie do łóżka i chce się przytulić :-) Lula wczoraj zasnęła z R. w łóżku ja byłam na basenie i sunie z kumpelą więc dzieć miał dyspensę zresztą ma ostatnio fazę Tata :-) mnie to też rozczula jak widzę jak R. ją tuli z miłością albo jak szaleją razem :-)
Natusia tobie rownież miłego dnia choć bez działki :-)
Jarzębinko zazdroszczę weekendu na wsi :-) też by mi się tacy dziadkowie za miastem przydali...;-)
My na długi weekend w domku zostajemy bo też do pracy musimy iść :-( zresztą R. zapowiedział że nigdzie nie bedzie jeździł bo chce w domku porobić a musze się pochwalić że już prawie Luli pokój pomalowany i prace idą do przodu, niestety kasa się kończy :no: co do zoo ja oczywiście w tygodniu odpadam :-( w weekend chętnie ale faktycznie sporo ludzi bedzie a nie chcę szastać urlopem bo już trochę brałam w związku z naszym cudnym remontem :-( no nic wracam do pracy miłego dnia i kina!!!

a ja nie w kinie jak widać :D mąż mi wrócił szybciej z pracy i na spokojnie zbierzemy się - my do jupi, oni do malowania.. przez to malowanie mało go w domu mam, ale dziadkom pomóc trzeba :)
Kozula to może w długi weekend jakies spacerki, albo wpadniesz do nas na kawkę ze swoim małym komputerkiem? ;) i Lulą oczywiście :D co by R nie pętać się pod nogami ;) fajny wieczór miałaś :)
też uwielbiam jak mały fika z tatą, to są zupełnie inne zabawy niż nasze :D ostatnio jak młody się budzi to pierwsze co to jest: taaaatoooo :D

Nabawe Napisz dokladnie jaki masz plan dnia na piatek, w jakich godzinach gdzie bedziesz zebym mogla ci cos podrzucic lub do was dolaczyc ;).

amandae Niestety moje poszukiwania nie odniosly sktuku chyba M juz wyrzucil ta kamerke-szkoda.

reklama
fKozaczino fajnie ze prace postepuja :) super wieczór miałaś, a lulę to o matko widziałam ostatni raz w kinie jak miała 7 miesiecy???:szok:

tygrynka w biedronce są super kubki ze słomką z ZygZakiem :) my juz mamy :-p Filip ZZ bo rozbił poprzedni, a Mila z kubusiem :tak:

An dla Bartusia najserdeczniejsze zyczenia:tak: mnóstwo zabawek i szcesciliwego dzieciństwa :)

Do góry