reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam :)
dzieciaki spały 14 godzin, a my... 13 :eek: nie czuje sie wyspana :-p

Julka kiedy sie umawiamy?? :-p

skrzat szykowanie pokoiku pełna para widzę... fajnie :tak:

Jagmar tez czasami mam takie sny, ze nawet wojna by mnie nie obudziała :sorry:

tygrynka my tez bylismy w roglinku :-p to moze sie umowimy na spacerek skoro bedziesz w moich okolicach?

lilou kiedys ruszamy na malte?
ajentka fajny weekend :tak:

Marciaa jeszcze raz najlpeszego dla Nikosia, a wczoraj nie bylo czasami chrzcin franka? tak jakos mi sie kojarzy :tak:

uciekakam oprac te wszytski ciuchy :sorry: wywiesze na dworze to bedzie suche wieczorem :p moze ktos chetny na spacerek?? ja caly tydzien sama wiec czekam na propozycje :tak:

reklama
Jak wróciliśmy ruszylismy na rowerek całą rodziną, zet z pasożytem a ja sama;) Zaliczylismy plac zabaw w lasku Marcelinskim i tak minęło,

a tez mieliśmy w planie na wczorajsze popołudnie Lasem Marceliński na rowerkach, ale po Kościele nam sie odechciało, a szkoda..... :tak:

a ja dzisiaj w pracy od rana cos, nie wiem jak się nazywam..... :tak: lecę do roboty

pozdrawiam WSZYSTKIE....... :-D:tak::-D

matko, nie wiem czemu ja w poniedziałek o weekendzie pisze (życzyłam Wam ładnej pogody w weekend, a mi chodzi o ten tydzień :p zresztą, o weekend też;)) :D zakręcona jestem ostatnio, mnóstwo spraw do załatwiania, jeszcze zaczęłam taką małą pracę (pisanie artykułów), znajomi się uaktywniają i też nie wiem w co ręce włożyć :D

I ja się przywitam po weekendzie:)

U nas też miło przeleciał:-)od jutra P bierze urlop , w czwartek planujemy jechać na działeczkę, i zostać tam do niedzieli. Pogoda ma być piękna, także już się nie mogę doczekać:-)

Tygrynka myślałam że cały tydz Cię nie będziesz skoro już weekendu życzysz:-D

natuska fajnie że wypaliło wszytko:) i się wybawiliście:))) tylko potem odespać to ciężko:tak:

Marciaa i ja jeszcze raz sto lat życzę:-)

krklisz ile godz dziennie masz nianię? i gdzie znalazłaś?

kozaczino powiedz , bo ciągle zapominam pytać, jak byłaś w alteridzie z Lulą, to ile czekałaś żeby wejść do gabinetu? bo ja w końcu się tam przepisałam, ale nie wiem czy nie żałować Byłam w piątek tylko po skierowanie, a jedna Pani z chorym chłopcem czekała 3 godziny:szok:

Na 14 na rehabilitację idę, muszę zacząć szykować, bo znów na 16 na zebranie do pkola:tak:

Tygrynka Milego malowania ;) i pisania.

na-tuska Ja tez moge sie spotkac ;), jutro tylko mam mame zaproszona.
Fajnie ze wesele udane ;).

jarzebinka Ja tez wczoraj chcialam na rower isc, ale po wizycie w koscie stwierdzilam ze jakos chlodno na rower,
wiec byl tradycyjny spacer.

lilou Nianie mam z polecenia znajomych jej sioetra zajmowala sie ich dzieckiem. Przychodzi na 9h tak zeby P z
z pracy zdazyl wrocic jak ja nie daje rady ;).
To milego odpoczynku zyczymy.

A ja mam dziewczyny jeszcze poytanie zwiazane z higiena pierwszych zabkow kiedy i co zaczynalyscie uzywac?
Pozdr pa

Już dostałam maila z potwierdzeniem zgłoszenia, a papiery pocztą idą, wydrukuję sobie kierowniczka mi podbije, no chyba zrozumieją w przychodni że z Warszawy w dwa dni orginału nie załatwię.

Ciekawe co mi powie..

Krklisz podłączam się do pytania. Ja narazie daję Zosi do zabawy szczoteczkę, gryzie ją sobie w wannie gdy się kapie, ale bez żadnej pasty itp. Jak to u Was wyglądało?

Marcia i ja ija! STO LAT STO LAT! Aj dopiero co roczek organizowałaś :-)

Zosia padła w końcu, rano drzemka nijaka było i strasznie marudziła,a potem jadę do pracy na ploty. Ah jak przyjemnie pojawiać się tam tylko towarzysko :-)

Hej ja po spacerku. Wyszłam przed 12 a wróciłam po 16 bo mi Zosia w drodze do domu zasnęła więc musiałam sobie jakieś atrakcje zafundować. Byłam w kc i w empiku wybierałam książeczki dla Zosi.
Teraz Zosia poszła z tatusiem na plac zabaw, żeby ją po tej drzemce zmęczyć bo inaczej nie zaśnie o rozsądnej godzinie.

Krklisz Zosi szczotkowałam ząbki pastą elmex ale brałam jej bardzo mało bo Zosia nie chciała i nadal nie chce wypluwać tylko ją połyka.

Tygrynka też się zdziwiłam, że w poniedziałek życzysz nam ładnej pogody na weekend. No ale dzięki zawsze to miłe :).

natuśka ja też jestem chętna na spacer tak sobie myślałam o Malcie tam jest ten plac zabaw z kulkami i zjeżdżalnie. Może być też każde inne miejsce z placem zabaw ;p.

reklama
Natuśka ja będę na Malcie jutro przed 16, będziesz wolna? a w środę, obojętnie jaka będzie pogoda - siedzę w jupi bo mam bilet do wykorzystania i sprawy do załatwienia :D
Krklisz na początek była szczoteczka na palec (dentystyka poradziła długo używać, nawet jak już dasz zwykłą szczoteczkę, bo dziecko nie wszędzie dojedzie) i pasta nanodent czy jakoś tak, potem elmex dla dzieci (też polecona przez znajomą dentystkę) i szczoteczka, teraz elektryczna :) im wcześniej zaczniesz tym lepiej, bo przyzwyczaisz małą do mycia zębolków :) jak się czujesz?

Do góry