reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Amandaea twój M kiedy wraca?

Julka tesciowa tez nie mogła się przełamać ale nosiła na wyjście do miasta, no plusy takie są że nie trzeba się depilować. Trzymam kciuki. Nie wiem czy wiesz ale ponoć można się starać o pielegnacyjne z zus no chyba że już o tym wieszmoja tesciowa nie dopilnowała tego. Ale nie wiem jakie warunki trzeba spełniać.

Marcia masz co składac powodzenia

My bylismy u kumpeli troche pozwiedzaliśmy okolice mały wyszalal się z wujkiem przyjechalismy do domu tramwajem i autobusem bo w samochodzie to żadna atrakcje dla małego. Właśnie zasnął ja jem obiad czekam na ES musze za mame do pracy isc ale mi sie nie chce buuu

reklama
Witam ! zyje!! :-D

zaraz uciekam spac, z restauracji wyszlismy po 5 rano, zanim dotarlismy do domu i poslzismy spac byla 6:30:eek: dzieciaki wstały przed 9 wiec szał !!!! jak trup :p kaca nie lecze :tak: wesle bylo SUPER !!! od 17-21 tylko biegałam za dzieciakami, atnczylismy, ziwedzilismy restauracje od "zaplecza" Filip dowiedział sie wszytskiego a Pan kucharz zaczął sie bac o posadę :-D potem odwiezlismy dzieciaki do domu i zanim wrocilismy byla 22:30:sorry: juz byłam zmeczona ale po chwili naładowałam wkumulatory i bawiliśmy sie do rana :tak: Orkiestrę polecam z czystym sumieniem :tak: wiedziałam ze są dobre ale ze az tak??? nasz plan po czesci sie udał i udało nam sie troche pogadac (z kolezanką z orkiestry) :tak: eehhhh teraz musze czekac do wrzesnia na nastepne wesele :sorry: jak dla mnie mogło by trwac tydzien tak super bylo :p mlodzi zadowoleni, jak wchodzili do koscioła to bylo brzydko a jak wyszlismy piekne słonko i cieplutko :tak: takze pogoda dopisała...

uciekam jeszcze sprzatnąc wszytsko i sie kłade bo nie wiem jak sie nazywam :-p

Witam,

U nas też weekend zaliczony do udanych. Dziś byliśmy z Marcuśkiem w cyrku, dziecko siedziało 2h z rozdziawioną buzią. Bardzo fajnie było bo nastawione typowo na dzieci, oczywiście stał się szczęśliwym posiadaczem cyrkowego gadżecika, świecidełka co się kręci jak przesunie się guzik. ehh czego to nie wymyślą, potem biegał z tym resztę dnia po całym domu. Oczywiście nie obyło się bez uruchomienia przez tatusia śrubokrętu bo dziecku spadła zabawka i lament że nie działa, tatuś spisał się na medal i owe cudo świeci dalej:-D Jutro popołudniu do opieki nad małym przyjeżdża teściowa a my do pracy. Muszę jakiś dobry obiadek wysmyczyć bo teść prosto po pracy dojedzie do teściowej głodny;-) To tyle. Udanego tygodnia.:tak: Tylko jeszcze odpiszę co pamiętam :-p

Julka
Ja to Tobie chylę czoła, tyle już przeszłaś a nadal tkwi w Tobie życiowy optymizm i byle tak dalej. Zobaczysz pokonasz to wstrętne raczysko! Trzymam kciuki za Ciebie! Jak troszkę dojdziesz do siebie to mam nadzieję że się spotkamy:tak:

Tygrynka Mmm widzę że sezon grillkowy rozpoczęty, my startujemy od soboty, już nie mogę się doczekać:-)
Ishi Udanej wizyty rodziców!
Natuśka To se poszalałaś. Super że wszystko się udało, my bawimy się już 1.06.:tak:
An A Ty do której dziś w tej pracy? Nie zazdroszczę, choć ja jutro też sobie posiedzę do 22,
Jagmar widzę kolejna grillująca. Mniami! Smaka robicie dziewczęta!:-D
Marcia Dla Nikodemka :*:*:*:*:*:*:*! :)

Dobranoc!

Hello:)
Ja już na nogach, a Młoda śpi, ale dobrze, bo wczoraj poszla spać o 22 jednak godzinna drzemka w ciągu dnia ją całkowicie rozwala;( My w sumie zebrlaismy se i pojechalismy zobaczyć do Agatameble jeszcze dla Basi łóżeczka i meble, ale nic nie konkuruje z IKEA i jej praktycznoscią i ładnością. Jak wróciliśmy ruszylismy na rowerek całą rodziną, zet z pasożytem a ja sama;) Zaliczylismy plac zabaw w lasku Marcelinskim i tak minęło, jak Młodą udała się położyć to filmik i pizza. Uwielbiam takie dni:) Teraz trzeba czekać na majówkę:)
Ajentka super z tym cyrkiem:)
Na-tuska i jak doszłaś już do siebie, super że zabawa taka udana:)
An dzieki za info o pampkach, taki sklep jest w pn?!
Jagmar grill:) mmmm:D
o idzie Młoda, to znikam, miłego dzionka dla Wszystkich!

ajentko ;-) mój Ł był z Nicole w zeszłym tygodniu w cyrku Zalewskich. Ceny biletów powalają...płacili za bilet 60 złotych,a te przy samej arenie kosztowały 80...jak to usłyszałam to myślałam,że padnę...

Heloł,

My od 6 na nogach, to się już normą chyba staje.. całe opakowanie chusteczek nawilżanych dziecko mi porozrzucało, wiedziałam, że coś za cicho siedzi i własnie ta cisza wyrwała mnie z drzemki.

Julka ile jeszcze tego leczenia masz przed sobą? Ale Ty jesteś dzielna! A do nowego zoo to chyba zrobimy jakąś bb wycieczkę, co? Z prowiantem itd. W starym już prawie wszystkie zwierzątka są, osiołki, owieczki kameruńskie, nawet młode bretońskie też, kózki, kucyki.. ale nie ma jeszcze dużych żółwi i kurek nie widziałam, wczoraj byłyśmy.

An do K. miałyśmy jechać na Słowację na majówkę, ale mam zaliczenie w szkole, może on zjedzie do Pl. Narazie nie ma go 2 tyg. więc jakby zjechał to byłoby super, a tak to nie wiadomo kiedy..pewnie w czerwcu. Aż mi się wczoraj smutno w zoo zrobiło na widok całych rodzinek :-(

Firanka no czekamy aż się wykurujecie ;-) Jak się czujecie?

Na-tuska no to bibka na całego!

Muszę te pity wreszcie ogarnąć ostatni dzwonek, i to feralne zgłoszenie do ubezp. Wpadnę jeszcze potem, bo mi Zosia świnki wafelkiem karmi :happy:

an 82 My tez od rana w sob tez mielismy katastrofe tyle ze dziecko mialo pieluche ;), mega kupa wyplynela
gora tata jeszcze roztarl wiec jak przejelam dziecko to moj porannik tez byl do prania-zarza wlaczylam ;).
No jak chcesz mozemy sie dopsowac z terminem ;).
Za mame do pracy? gdzie tak mozna? ;)

na-tuska Oli miala ostatnio 8,1 ale my wazymy bez ciuchow.
Super ze wesele udane ;).

jagmar To nie fajnie z sasiadami ;(, wkorzajace to ze w lazience pewnie wszystko nowe a tu cieknie.
My tak mam z kaloryferem lazienkowym , cos czasem leci ale w laych ilosciach na szczescie nikogo nie zalewamy ;).
Niezly numer z powrotem M ;), najbardziej mnie dziwi ze cie Zosia nie obudzila ( Oli od poczatku spala w swoim pokoju
i jak mnie kolezanka ostatnio zapytala jakiej niani uzywam to bylam w szoku bo ja wszystko slysze wiec usawianie
niani zbedna robota by dla mnie bylo ;) )
ale swoja droga jak wychodzi sie
bawic a ty dobra mama dziecmi sie wtedy zajmujesz to wypada klucze wziac a nie jeszcze ciebie po nacach budzic ;).
Sasiadki to wam nie zazdroszcze ;(.
Pociesz cie moj tez, nie wiem co bym musiala zrobic zeby zlapal lopate ;).

lilou No u niej to juz sukces jak 2 razy na dobe wypije mleko ;), wogole ostatnio testuje nasze jedzenie:
jajecznice, pierogi, kopytka itp ale jak jej smakuje i nic jej nie wysypuje to nie bede bronic.

Tygrynka Dobrze ze sie troche rozerwalas.

JULKA Wiesz czasem cie nie ma w domu moze boi sie, z czasem pewnie minie.
kurcze jak tak piszesz to polowy twoich problemow nie bylam swiadoma, sadze ze silna z ciebie kobieta
i mam nadzieje kiedys cie poznac przychylam sie do zdania reszty poszukaj fajnej peruki, moze loki
ktorych nigdy nie mialas? ;)
Kurcze o tym nie pomyslalam nie trzeba sie depilowac ;))))))))))masz racje to jest plus ;).
U nas tez wczoraj mega marudny dzien byl maaaaaaaasakra.

franka Nie mieszkasz na koncu swiata tez sie spotkamy ;), tylko niestety musisz wziac sie w garsc i poczekac az
dzieci bede zdrowe.
Spokojnie szybko znormalniejesz :).
Widzisz tobie bylo glupio ale jej pewnie sprawilas przyjemnosc ;).
Dobrze ze sie troche zresetowalas ;).
Rzeczywiscie ceny biletow zabojcze.

amandae Graj na zwloke ;) i napisz co lekarz powiedzial.
Pociesz sie bo nas tez to czeka ;), dlatego wole sama dawac niz mys to maslo z wlosow ;).
o widzisz mama jak sie dziecko pieknie zjamuje soba od rana ;) nawet swinki glodne prz niej nie beda ;).

Marca wszystkiego najjjjjjjj

ajentka83 To sie m spial ;).

Oki opanowalam was ;). Kurcze jakies kaszlisko mnie bierze i nie moge sie zdecydowac czy to przezebienie czy
kolejny objaw alerii, bo odkad biore Budehrin to nos w koncu sie odblokowuje, boje sie zebym sie nie rozlozyla
na wesele i zastanawiam w ktorym kierunku isc ;).
Dzis piekna pogoda sie zapowiada trzeba z niej korzystac
dzieci tez bede w lepszym humorze bo wczoraj jakas maskara byla, od rana troche opanowalam kuchnie bo az wstyd jak niania
przyszla ;), ale wieczorem nie bylam w stanie a M tez zrobil jakis unik ;).

reklama
hej laseczki, ja tylko wpadam i spadam, przyjeżdża mój brat i będą latać z mężem mym osobistym malować mieszkanie dziadków, pewnie będę się co i rusz z nimi zabierać w tamte okolice :) ślicznej pogody Wam życzę na ten weekend, pa!

Do góry