lilou Widzisz to ktos rozwial twoje watpilowsci
. Tak w domu teraz ciezko wysiedziec(zwlaszcza tobie
)
ale w dobrym celu to trzeba sie przemeczyc.
Ja tez mam bardzo fajny kosciol na Podolanach, jak tam poszlam po raz pierwszy to naprawde czuje sie tam
specyficzna mila atmosfere. Ksiadz duzo organizuje ludzie sa pozytwynie nastawieni jedyny minus to msze trwaja
najczesciej bita godzine lub wiecej, wiec jak nie masz gotowego obiadu w domu to.........
NMPR kiedys tez chodzilam ale jakos nie do konca mnie przekonuja.
NabAwe Tak masz racje ale jak ksieza sa "normalni" to jakos lepiej sie do tych spraw podchodzi. U mnie zawsze maly problem
lezy w tym ze M odwiedzal by kosiol tylko w swieta, zmuszanie go nie raczej sensu, a postawa ta uwazam jest wyniesiona
z domu jest gdzie mama chodzi do kosciola a tatus tylko w swieta wiec czym skorupka za mlodu.......
Podziwiam wasze zaangazowanie
.
Tak wczoraj troche lepiej wczoraj tylk raz wymiotowalam wiec wyszlam nawet na spacer.
Zachcianki to u mnie ciekawy temat, czasem mam na cos ochote ale nie zadnych nadzwyczajnych polaczen, i jak
niechce mi sie isc do sklepu potrafie sobie odmowic
M ma ze mna dobrze nie jezdzi po nocnych spozywczakach
.
Suwaczek dojrzewa
.
Ucz sie ucz kochana
.
Skrzat Milego dnia.
an82 Widzisz to juz przynajmiej za soba bedziecie miec. Cierpliwosci w siedzeniu w domu
.
Marciaa Duzo przygotowan a szybko minie
, zawsze cos zaskoczy tak to jest
ale czy taki idealny slub jast naturalny? Nie ma sie co przejmowac
.
Dla mnie wazne zeby malzenstwo sie po roku nie rozpadlo
.
Ishi Tak choroba zawsze znajduje "najlepsza" pore. Tego typu leki niestety w ten sposob dzialaja mozna probowac
zmienic preparat ale raczej to wiele nie zmieni, ale musialabys kiedys zaplanowac jak cykl rehabiliatacji wtedy
bedziesz mogla ocenic na ile ci to pomaga.
Tygrynka Szybkiego powrotu do zdrowia.
na-tuska Git milej rekonwalescencji.
Dziecko wybylo z babcia na shopig, ja na takie eskapady sie nie wybieram wiec chyba zlapie ksiazke
.
A jutro chyba przejade sie do tesciowej na 2 dni.
Milego dnia pa