reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a ja sama z Baską:p
Obejrzałyśmy sobie Love actually, przesiedziała prawie cały film i dopiero teraz mi zasnęła;P Chyba jakąś kawkę sobie walnę:p
Tygrynka zdrówka zatem dla całej trójki!

reklama
Hej dziewczyny :-)
Proszę mnie też liczyć w styczniu na sushi :-)
Dziewczyny zdrówka wam życzę !!!
Skrzat mój ulubiony film :-) moze też z Lulą obejrzymy :)
Dziewczyny muszę jeszcze tyle prezentów porobić a weny i czasu brak!!! Masakra :no: w weekend robimy pierogi :-) a w sobotę idziemy na poważną rozmowę mieszkaniową ;-)
idę wystawić świąteczne ozdóbki :-)

No ja zaraz sobie zrobię kawkę i idę się z Młoda pobawić! Wstała dziś w sumie po 8 ale szła spać o 22:30;/ kurde już nic nie kumam, zasnęła w 5 minut bez mleka - wypiła je podczas filmu około 20:30. Może ona nie jest zmęczona o tej 20-21 ze nie chce tak spac ostatnio? ale jak zrezygnuje z drzemki popoludniowej to nic nie zrobię za dnia i nie wiem czy mała wytrzyma, chyba ze by ja wybudzać po 1 h a nie pozwalać spać prawie 2 godziny? Sama nie wiem, potem pójdzie do przedszkola i będzie spanie o 12, więc w sumie by sie potem uczyła ponownie zasypiać w dzień...ale wywód;P
Kozaczino kciuki mieszkaniowe zaciśniete, a Ty w domku, że ozdóbki wystawiasz i wystawiasz=wyjmujesz z szafek czy sprzedajesz na allegro:p To mój też ukochany film:D:D
To miłego dzionka!

hej hej
Koza trzymam kciuki za poważną rozmowę:)
skrzat ja robię puki co wszystko żeby mycha mi spała w ciągu dnia bo jednak taka drzemak to fajna przerwa i dla mamy i dla dziecka

a my już po spacerku:) teraz zupka się gotuje i już głodna jestem:laugh2:

hellooo:)

Gaba mi spi, jutro do lekarza idziemy bo jakies krostki jej sie pomiedzy paluszkami dłoni zrobily:) jak rozmawialam z lekarka przez tel to mowila ze to prawdopodobnie jakas alergia kontaktowa i spokojnie do jutra mzoe poczekac...no moze moze bo juz prawie tydz to ma....a najlepsze to jest ze jak chailam Gabe zapisac na dzieci zdrowe na wisyte to m ibabka pow ze dopiero na 29 grudnia mnie moze zapisac....:szok::wściekła/y: masakra

Tygrynka
a co sie was te chorobska tak czepily.... a kysz....zdrowiec bo swieta ida:)
Skrzat nie rezygnuj z drzemek dla Basi tylko najwyzej skroc je troche... ja w sumei problemu nie mam za duzego bo mnei gaba sobie sama wszystko reguluje,wczesniej spala 2,5 lub 3 h a teraz spi 1,5 h... wieczorem tez ma troche problem z zasy[pianiem ale tylko wtedy....kiedy ja ja usypiam, tatusiowi zasypia szybciutko....

ja jezeli chodzi o sushi to oczywisice odpadam....bo nie lubie ( a tak poza tym to jzu chyba standard)

ale za to chetnie bym sie z wami spotkala ale na spotkaniu z dzieciaczkami:) tylko tez dopiero w styczniu....

Koza trzymam kciuki za mieszkanko....:)

no a nam przyszla wczoraj n-tv bo zamawialam, musielismy zmienic operatora kablowki i maja teraz fajna promocje i jestem zadowolona jak na razie:)

no nic dopije kawke i ide zrobic obiad

Asiu a co robisz na obiad???
kurcze ja się zaczytałam i zagotowałam mój barszcz już z burakami i dupa wyszła tzn barszcz jest różowy i buraczki przezroczyste ale zła jestem;//// jak to wygląda?? choć smakuje dobrze:p

Dzieki dziewczyny, Basia śpi:) Nie ma opcji, ona 12:30 i trze oczka:p Może muszę ja na jakieś hasanie po spaniu na dwór brac by bardziej wymęczona była, tylko że po obiedzie to już właściwie ciemno;/
Guziczku najwazniejsze ze barszczyk samkuje:)

hej

Skrzat nie rezygnuj z drzemek. W ogole ja nie wyobrażam sobie, żeby Nikos nie spal w dzień. Nic bym nie mogla zrobić kompletnie. Poza tym on jak sie nie wyspi to jest marudny. U nas od paru dni ciężko zasypia.
A dzis...mial nos zapchany nie spałam w ogole bo się wybudzal. Wedrowal od salonu do sypialni. A ja maszerowalam 6 razy siusku...

Koza kciuki za rozmowę

MamaGabi a na stopkach krostek nie ma? takich babelkow
ostatnio wyczytałam, ze jest choroba bostonska. Choroba brudnych rak czycos w tym stylu ...ale schodzi samo...

niech beda mrozy to te wszystkie g* bakterie wygina

reklama
Do góry