reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej hej
skrzat na tuska z uchem niby lepiej ale coś mnie gardło boli;/ tzn tragedii nie ma ale coś tam czuję;/ ehhh oby do świąt przeszło..:happy2:
lilou mówię Ci że robienie siusi to tylko wygląda tak strasznie w rzeczywistości to łatwa sprawa;-) fajna zabawa idealne rozwiązanie na zimowe wieczory z m:-D

My dostaliśmy 50zł na prezent dla Zosi od teściów i tak myślę co by jej sprawić czy odłożyć i kupić coś większego czy polecieć na ilość pod choinką??:zawstydzona/y:

reklama
MamaGabi Oli na kurs tam chodzi,ja patrzę sobie z góry na nią, a w tym tyg chciałam wejść ze Stasiem do tego brodzika, choć na 20 min, potem ubrać się i czekać na Oli. Już sobie wszytko oblukałam gdzie i co żebym się jakoś zorgazniowała;) ale fakt żeby skorzystać z atrakcji musiałabym być z P..a jak byliście w weekend dużo ludzi? po południami puściutko..

Guzik miałam Ci pisać że świeże rybki to najlepiej w makro i selgrosie, dostawy bodajże w środy i piątki,ale ręki sobie nie dam uciąć;-)zachęcaj mnie zachęcajh w końcu zrobię:-Da masz specjalny garnek do ryżu?

witam się i ja!
dzięki dziewczyny za wczoraj :* normalnie w końcu poczułam że te święta idą :D bo na razie wnioskowałam tylko po reklamach i tłoku na mieście ;) Marcia pięknie nas ugościła :* Aga - Tobie to ja już w ogóle się nie odwdzięczę :D :*

Lilou zdrówka dla Stasia!
Guzik zdrówka dla Ciebie! my na razie idziemy na jakość ;) jak Seba będzie starszy to pewnie będziemy dbali o to, żeby zabawek było duuużo ;)
Koza szkoda że nie udało Ci się dotrzeć :( no ale mieszkanko to teraz priorytet, powodzenia w załatwianiu :) i zdrówka dla Luli!

ja też się przeziębiłam, dobrze że mam śledzie od Skrzata to nie muszę wielkich przygotowań do dzisiejszej kolacji ze znajomymi robić :))

lilou no właśnie już od lasek wiem że w makro tyle że makro jest otwarte od 3 rano i restauracje porywają rybki koło 5;/// zobaczymy puki co nie mam parcia na surowizne;p jakoś przeżyje :-D
aa i jeszcze co do garnka to mam taki normalny z podwójnym dnem żeby trzymał ciepło i to wszystko tylko trzeba mieć drewnianą kopystkę do ryżu:)
tygynka odłożę kasę i po świętach kupimy coś małej (tzn od babci mojej i tak pewnie kasę dostanie mała bo babcia boi się kupować i obawia się że nie trafi) więc pewnie na wyprzedażach tez może być coś interesującego:)

matko zrobiłam hamburgery (pseudo-mieliśmy z m ochotę) i teraz umieram przez sos czosnkowy;//

Ostatnia edycja:
Lilou w neidizel bylismy okolo 16.30 to ludzi bylo sporo potem jeszcze wiecj ale jakos takjiego tloku nie czul osie no chyab ze na zjezdzalniach bo tam takei kolejki byly ze stalo sie dosyc dlugo....

Guzik ty to robisz smaka tymi hamurgerami...ja dzisiaj warzywa z ryzem i kurczak do tego....pomyslom mi juz aczyna brakowac na obaidy dla gabi i dla mnie, bo ona ostantio znaowu sie wybredna zrobila.... macie jakies poysly???? to podpowiedzcie cos dziewczyny...co jeszcze na obaidek dobrego moge rpbic

Witam,

Mi też coś tam rzęzi w oskrzelach hmm, jak do piątku nie przejdzie do lekarza.Po wczorajszym wieczorze też już się tak nastawiłam świątecznie:-). Co do prezentów, praktycznie wszystkie dzieciaczki w rodzinie już obkupione,zostali rodzice hmm, największy problem to mam z tatą i teściem nie mam zupełnie pomysłu:baffled: Co do realu to ja też byłam mile zaskoczona cenami zabawek, połowę prezentów tam kupiłam bo taniej niż na allegro.
Tygrynka likierek polejesz i będziemy kwita:-D
Koza Powodzenia w załatwianiu formalności.:tak:

Co do sushi to ja w styczniu zamawiam wyjście na sushi:-) Proszę popatrzeć w kalendarze kto chętny:tak:.

reklama
Na sushi to i ja oczywiście się piszę! ale najlepiej po 15 bo do 15 zajęta bardzo będę..
My po wizycie przyjaciół, jak zwykle super było! Seba dostał ciuszki na Gwiazdkę, a my własnoręcznie robione przez kumpelę pierniczki - uwielbiam takie prezenty :)
Zdrowotnie wysiadamy, Seba nadal kaszle, a mnie brzuch boli i katar na potęgę, mąż miał zęba robionego (na razie na szczęście udało się uniknąć leczenia kanałowego) i też źle się czuje... Normalnie rodzina do zapakowania do łóżka do spania :D

Do góry