reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Czesc:)

a my bylismy dzisiaj na termach i powiem wam ze jeste mbardzo zadowolona i mile rozczarowana bo jest tam super..... dla takich maluszkow jak Gabi ni ma zbyt wielu atrakcji ale Gabi sie swietnie bawila w brodziku dla dzieci i na sztucznej fali oraz na statklu pirackim:) ja korzystalam z pozostalych atrakcji a maz sie zajmowal Gabi... zabraklo mi odwagi na zjechanie z dwoch zjezdzalni...ale nastepnym razem moze sie odwaze....

jest jeden powazny minus tylko...kamery sa w szatniach i niestety ale wydaje mi ie ze maja zasieg tez do przebieralni,poniewaz sa to te kamery dalekosiezne okragle.... no ale moge sie myslic...w kazdym badz razie troche sie wystraszylam jak sie przebieralam i patrze a tu centralnie na mnie kamerka...

a druga sprawa to taka ze do saun wchodzi sie nago wiec tez sie nie odwazylam tym bradzie jze sauny sa wspolne damsko meskie... jakos dizwnie mi byb ylo tam.

Ajentka fajnei z tymi smerfami usmialam sie...ale ja jako dziecko tez wierzyla mze one istnieja.... co do tej tablicy to Gaba ja dostala na Mikolajki od znajomych i tez ciagle sie nia bawi,"rysuje" a ja musze zmazywac:) fajna zabawka...

a ja tez mam ta farme i Gaba lubi sie bawic tymi zwirzatkami ale najbardziej podobaja sie je ksiazeczki...

Tygrynka moja tez brala Baktrim ale u nas nie pomagal wogole... a jak Seba lepiej juz mu? nie ma dusznosci?

Guzik
przewialo cie..... :( zdrowka

no nic ide sie kapc i spac bo padam na pyszczek:)

reklama
Hello:)
My po weekendzie, tak się cieszyłam mężęm, że na net zabrakło czasu:D Uwielbiam jak mam go w domu, a teraz znów tydzień pracy;/ a ja się nie nacieszyłam! Ale weekend fajny rodzinny, w sobote piekliśmy pierniki u teściów;D Super zabawa, zdobyłam przepis od mamy Zet i w następny weekend może uda sie powtórzyc już u nas w domu, tylko muszę dorwać wykrawaczki:p A niedziela już spokojniej, rano szybko do King Crossa po śledzie, udało się kupić Gwiazdorwa dla kilku dzieci z rodziny i dla Basi:D Padło na laptopa fisher price! To jeszcze nam jeden prezent dla Basi został! A na obiadku była moja psiapsióła! A wieczorkiem Władca Pierścieni - odświeżamy sobie trylogię!
My też mamy tą tablicę zmywalną:p Kupiona za 3 zł nad morzem:p
Jarzębinka jak się umawiamy na dzisiaj?
Tygrynka dobrze że Sebuś już lepiej!
Guziczku zdrówka! Kamfora jest dobra jak pisze Tygrynka:)
Ajentka no ja też wierzyłam w Smerfy:p
A ja czekam na mamę;P Będę jej asystować przy śledziach, bo ona jest fachwoman:p A tymczasem idę je zamoczyć byśmy się nie zasoliły:p

Skrzat mi by najlepiej pasowało jakbyś podjechała do skrzyżowania Grunwaldzka/Grochowska i spotkałybyśmy sie na parkingu ( w tym miejscu jak odbierałam Was, jak jechałyśmy na Maltę) ok. 19.30... nie wiem czy dam radę wcześniej bo mam zebranie w szkole u starszaka :tak:

Marcia, podaj mi proszę adres na PW....bo muszę wziąść instrukcję od M jak dojechać.... :tak:

zdrówka dla wszystkich.....Guzik jak ucho,Tygrynka jak dziś Seba......:tak:

hej hej
skrzat u mnie nie za ciekawie właśnie wróciłam ze spacerku z Zosią i teraz to mnie dopiero rozbolało;/ jutro jadę do lekarza;/ cały czas używam atecortin i mam go w uchu z wacikiem ale nie za bardzo widzę poprawę;/

Hej kochane
przepraszam że nie dotarłam :-( poprostu się nie wyrobiłam a do tego młoda przeziebiona i to na marudnie :-( ale z pewnością było bardzo miło jak zawsze w waszym gronie :-)
my poszukujemy lokum i atrakcyjnych kredytów !!! czeka mnie mega dużo pracy mam nadzieję że to ogarnę :-)
Skrzat ja mam prosbę :-) jak już podpatrzyłaś jak twoja mama robi śledzie to ja bym prosiła o przepis od fachowca :-)
Guzik bardzo współczuję bólu ucha :baffled: paskudna sprawa :-) życzę szybkiej poprawy :-)
wracam do pracy zajrzę później

Ale wczoraj było fajnie:-)jak zwykle naładowana pozytywną energią , bo babskich ploteczkach:-)w sumei dobrze wyszło że została siora z dzieciakami, bo nie robiła paniki jak Staś się obudził:-D

A rano teściowa mnie obudziła, przyszła po Oliwkę, szwagier zawiózł ją do pkola. Po południu na termy idziemy. Miałam wejść teraz ze Stasiem, ale ma katar, więc może w przyszłym tygodniu.

Guzik bardzo Ci dziękuję za fachową odpowiedź na temat robienia sushi. Kurcze kusi mnie żeby zrobić:tak: muszę się w końcu zmobilizować;-) współczuje bólu ucha:/

Kozaczino szkodaże nie dotarłaś:(super z mieszkankiem:-) życzę żeby szybko poszło z kredytem!

Skrzat no pokaż tego lapka:-)szlag mnie trafi:-pciekawe czy można zwracać w selgrosie?

jarzębinka Twój starszak wierzy w gwiazdora?

Nadal nie mam większości prezentów:/ kupiłam dla P siostrzenicy barbie, dla bratanicy P grę scrable dla dzeici, a dla chrześniaka P laptopa FP. Reszty brak.nie wiem co dla mojej siostry jednej drugiej.Staś z P firmy dostał bon do smyka za 100 zł, więc fajnie, bo już od nas nie będziemy kupować, co za dużo to nie zdrowo..nawet nie wiem już co wymyślać dla pytających co kupić. Nie mam już gdzie chować tych zabawek:/

Hello:)
Ja też dziękuję za super wieczór:D Szkoda że taki krótki, bo i dłużej by się poplotkowało:D
Co do śledzi to własnie jednego zjadłam na śniadanko:D Ale stwierdzam, że były słone;P Chyba za mało się moczyły, a w sumie 3h;/ Marcia a ja sie uśmiecham jeszcze o przepis Twojego z ananasem:D
Lilou laptopik taki: Gadający LAPTOP dwujęzyczny Fisher Price Mattel (1974836885) - Aukcje internetowe Allegro zapłacilismy za niego 69 albo 79 zł w Realu, az jestem w szoku ze tak tanio:p Zadzwon do Selgrosu i się dowiedz czy mozna oddać, ale aż dziwne bo lego Selgros ma w sumie w bardzo dobrej cenie:p
Kozaczino wrzuce przepisik na śledzie, ale wieczorkiem:p Szkoda że cie nie było, zdrówka dla Luli, i pozytywów mieszkaniowych:D:D
Guziczku jak ucho???
Ja dzisiaj sama Zet do wawy jedzie;/ ech:( i wróci dopiero jutro wieczorem! Myślę co mam ze sobą począć:p
Miłego dzionka!

Skrzat to ten laptop:angry:nosz:/ ciekawe czy są jeszcze w realu. z cenami nigdy nie wiadomo, bo 100 sklepach by trzeba było jeździć i sprawdzać.. mój P też w wawie i też jutro wieczorem wraca:/
może jak się nudzisz do kina jutro pójdziesz na zmierzch:-D:-D:-D

kozaczino no właśnie zdrówka dla Luli!

edit: natuska mieszakałm koło niego i często w nim kupowałam;) a teraz zapomniałam o nim kompletnie. może faktyczni zajadę;)

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej:)

wnioskuje ze spotkanie udane to fajnie:)

Gaba poszla spac a ja zalegam na kanapie, "szwedam" sie po necie... jakos ogolnei humoru brak na cokolwiek,chyba zamiast sie cieszyc tymi swietami to sie doluje.... eh....

Skrzat fajny ten laptop.... rozinak juz pokupowala prezenty dla Gabi,nawet fajne dostanie juz sie ciesze....
Koza a juz cos ogladaliscie? jakiem m?
Lilou no z Oli napewno sie wyszlaejecie:) fajnie tam jest bo jakbys chciala isc z dwojka dzieci to jeszcze koneicznie kogos bys musiala miec.... my zawsze robimy tak ze moj m zajmuje sie Gaba a ja szaleje:) bo m slabo plywa i on woli w jakuzzi i baseny dla dzieci....
Natuska spiochu ty:)

Do góry