reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny:-)
Lilou najważniejsze że małż cały, i tak niedługo kończy się sezon motorowy więc nie będzie jeździł do wiosny :-)
Tygryś, Rikapa pomyślnych wyników :-)
CbA z chrzetm to jest cyrk bo tu chrzestni muszą być bierzmowani itd. przy ślubach nie ma takich obostrzeń, co do instytucji o nazwie Kościół to mam stostunek obojętny z przewgą niechęci !!!
Ja coś chorsza jestem mierzyłąm temp rano 38 gardło mnie boli, głowa, łamie mnie w kościach zatem zaraz wezmę maxgrip i do pracy !!
Co do prezentów gwiazdkowych to też muszę zrobić jakiś plan, może coś już kupię w tym miesiącu. Miłego dnia

reklama
Hello,
U nas ok, pogoda nadaldopisuje, może już nie tak słonecznie, ale bardzo przyjemnie, wczoraj do 19:30 na tarasie:) Zet już lepiej ale nadal cośgo kuje w tym boku:( Ja i Basia katary aleinhalujemy się jodem i jest si:)

Nie przeczytałam wszystkiego dokładnie, tylko tak na szybko!
Tygrynka ja szyłam suknię u pani Danusi (Kozaczino też -ona nie była zadowolona ja bardzo i 4 inne koleżanki którym poleciałm też - w tym bratowa:), szyła mi na miarę taką jak wybrałam w salonie -dla mnie wyszło lepiej niż oryginał. Co do sukni to żadna którą wybrałam ze zdjęć na mnie nie leżała i skonczyło się na innej:p Co do zdjęć to ja polecam naszego fotografa Fotografia ślubna Warszawa wszystkie zdjęcia po profesjonalnej obróbce!
Lilou ja jestem wrogiem motorów...dobrze, że P nic nie jest i oby już nie jeździł! Swoje na torze widziałam!
Kozaczino
jak mieszkanie?

ps. Oglądała któraś w niedzielę DDTVN jak Robert Więckiewicz zrobił miazgę z Mołek i Sołtysika...hihi posikaliśmy się z Zet do łez jak ich ośmieszył...."Pani w różowych rajstopkach", "czytacie Pudelka", aktor ma jaja a oni myśleli, że sobie z głupkiem pogadają:)

oki uciekam, miłego dzionka!

witam i ja

syn od rana robi taka rozpierduche w calym domu,ze az szkoda to opisywac..

jaki internet polecacie?
poki jestem u brata mam kontakt ze swiatem,ale za pare dni znowu bd bieda z nedza.

odpada netia i tp , nie mam kabli , ani gniazdek od stacjonarnego:D

Witanm lilou ja włąśnie tez zrozumiałam ze tym bys chciałą zeby on jezdził :p

cba ja mam w playu i jest ok :) zawsze moge go zabrac nawet do lasu :p:p

koza zdrowiej :)

my po wizycie pieszo w m1 placu zabaw, stokrotce itd :p teraz dzieciaki zasypiają, jak wstaną obiad i na grzyby jedziemy :p:p a teraz zabieram sie za sadzenie kwiatków bo sobie kupiłam w promocji :p dostałą szału na ich punkcie i kupiłąm juz kilka odmian :-D a jest ich tysiace wiec ciekawe gdzie ja bede je miescic :p

na karte czy abonament?

hej hej

Lilou dobrze ze P nic sie niestalo ja nienawidze motorow bo moj cioteczny brat sie zabil na motorze wlasnie i nie nawidxe ich jak tylko sie da.

Rikapa czemu robilas badania krwi, i trzymam kciuki za wyniki.
Tygrynka tez trzymama klciuki za wyniki.

Natuska a jakie to kwiatki?

my bylysmy z Guzikiem w biedronce ,mpk pojechalysmy bo mezowie nam auta pozabierali...he he he mialy byc Dada w prompocji po 19,90 a byly po 26. wiec to zadna promocja.
teraz mloda spi a ja mysle nad obiadem bo cholerka nie mam ziemniakow w domui a chcialam zrobic malej zanim sie obudzi obiad... eh....

co od slubu to fajne sa te przygotowania i plamnowania ale drugi raz niechcialabym tego przechodzi bo pamietam jak wtedy sie umeczylismy..

aaaa Tygrynka ty chcialas palacyk slubow tak? to w dzialdowie jest a to przeciez neijest daleko was i jest piekny, tzn mi sie podoba http://klubdomino.home.pl/domino/?page_id=10

kurde juz po raz kolejny mi ucina psota w polowie co jest????

wczoraj bylismy z m na zakupach w celu znalezienia kurtki zimowej dla Gaby ale nic nie ma,albo sa w takich cenach ze szok,albo fasonach ze m isie nei podobaja bo czy wszystkie dziewczynki musza chodzic w rozowych kurtkach?????

Koza zdrówka!
CbA ja mam internet z kablówki, szybko i tanio :D
MamaGabi dzięki za info o pałacyku, sprawdze to sobie!

ja mam dzisiaj męża w domu, więc mało mnie będzie, musimy posprzątać piwinicę, bo za 3 tygodnie przyjeżdżają moi rodzice i przywożą jakieś sanki, nartki, łyżwy, hulajnogi, słowem wszystko co zostało po mnie i bracie :D
a jutro wyjazd do Łodzi na weekend do koleżanek z bb i już nie mogę się doczekać :D ponadto jedziemy pociągiem i strasznie jestem ciekawa jak nam to wyjdzie :D

miłego dnia wszystkim!!

mamagabi zawsze ozesz zupke zrobic albo makaron z czyms tam :) kwiatki nazywaja sie kalanchoe cos takiego kalanchoe - Szukaj w Google

tygrynka zazdroszcze wyprawy pociagie :p my sie wybieray od łoooohoho i jakos dotzrec nie mozemy :p

ponoc ta promocja na pampki jest telko w biedronkach przy których otwiera sie jakis nowy arket czy cos;/ takze suchar :p

reklama
Natuska a to znam te kwiatki:) fajne sa i bardzo dlugo "zyja"

a na obiad zapiekanka,mam warzywa na patelnie, wkroje parowki posypie serem jakis sos i do piekarnika wiec luz.

mala mi juz wstala spala tylko 1,5 godz...eh...szkoda potem bedzie bardzo marudna.... no nic lece robic obiad i potem na podworko,taka pogoda ze trzeba korzystac

Do góry