Marciaa
Kozaczino czy mi sie wydwało czy Ty masz chustę do noszenia? jeśli tak to jaką? nie chcesz sprzedac? jeśli ktoras by wiedziałą o jakiś warsztatach chustowych to proszę o info
Marcia ja mam taka chustę chustomania Hoppediz
w sumie Luli już nie noszę to jeśli będziesz chciała to ci odsprzedam :-)
An sprzedać nie jest łatwo ale się nie poddajemy :-)
A ja chciałam wam powiedzieć że Lula wczoraj i dziś zrobiła kupę na nocnik, normalnie sama przyniosła nocnik zdjęłam jej pieluchę ona siadła i już !!! Normalnie R. fotki pstryknął do rodzinnego albumu hihi
Jedziemy zaraz po zakupy a później do kuzynki :-)
Kozaczino czy mi sie wydwało czy Ty masz chustę do noszenia? jeśli tak to jaką? nie chcesz sprzedac? jeśli ktoras by wiedziałą o jakiś warsztatach chustowych to proszę o info
Marcia ja mam taka chustę chustomania Hoppediz
w sumie Luli już nie noszę to jeśli będziesz chciała to ci odsprzedam :-)
Tygryś fajnie, że tak planujecie :-) widzisz ty planujesz a ja mrożę na miesiąc hihiDzien dobry!
jakaś połamana wstałam... i pogoda się zepsuła :/
An dobrze że już lepiej! potwierdzam z tym szpitalem, my uciekaliśmy jak najszybciej się dało i się udało, ale znajomym dzieciaczki inne wirusy nałapały, najczęściej rota :/ będę dawać znać o ciuchowisku! i dobrze że piszesz o ptaszku bo ja standardowo zapomniałam :/
Marciaa Gauganek ostatnio robił.. jak na coś trafię to dam znać
my wczoraj narobiliśmy planów na ten miesiąc i znowu dni mi zabraknie za tydzień jedziemy do Łodzi do koleżanek z BB, a za 3 tygodnie na Mazury na jakiś tydzień a dzisiaj do babci na obiad bo wczoraj nie dotarłam i może w końcu dotrzemy do maltanki bo dzisiaj ostatni dzień
An sprzedać nie jest łatwo ale się nie poddajemy :-)
A ja chciałam wam powiedzieć że Lula wczoraj i dziś zrobiła kupę na nocnik, normalnie sama przyniosła nocnik zdjęłam jej pieluchę ona siadła i już !!! Normalnie R. fotki pstryknął do rodzinnego albumu hihi
Jedziemy zaraz po zakupy a później do kuzynki :-)