reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam moje piękne:)

wpadam na chwilke sie przywitac i powiedziec ze u nas w miare odbrze, Gabie na szczescie juz katarek mija. ale widze ze dzieciaczki wasze choruja wiec zdrowka,zdrowka,zdrowka:):-)

mialysmy teraz wracac z Gaba do domku 1 pazdziernika ale niestety jeszcze musimy zostac. chyba bede dopiero w polowie pazdziernika:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oczywisice przez auto wszystko...ale nie bede sie rozpisywac na ten temat bo juz sil nie mam...

zaraz sprobuje poczytac was troszke jezeli m ise strony porpzednie beda ladowac.

Tygrynka ja moge po ciebie podjechac jak chcesz ale bede musiala za jakies 30 min wyjechac chyba ze podjedzies gdzies do centrum tramwajem bo szybciej 4 do mnie jedzie

An dziękuję bardzo dopiero przeczytałam, ale pojadę tramwajem z Agą bo pomożemy też Lilou, ale będziemy pewnie chwilę po 17 przez te korki.. do zobaczenia na miejscu!
MamaGabi a nie możecie wcześniej pociągiem wrócić?

Sebuś śpi ale co jakis czas popłakuje, mam nadzieję że nie boli go gardełko ani nic..

właśnie wróciłam do domu, chłopaki sobie doskonale poradzili beze mnie - auć :D
u Jarzębinki było bardzo fajnie, szkoda, że tak późno dotarliśmy, ale nadal mam nadzieję, że Kasia nas zaprosi jeszcze :D chłopaki Kamilek i Kacperek są świetni, dziękujemy! An Tobie też za podwiezienie!
idę teraz do swoich chłopaków, chociaż nie wyglądają jakby tęsknili za mną :D

reklama
No cieszę się że Wam się udało! I żal, że mnie nie było, może następnym razem się uda!
Ja tu zdycham, leci mi z nosa ciurkiem woda;P Masakra normalnie! Basia w miarę ok, dałam jej Sinecod na noc by tak nie kaszlała i Cebion by witaminka c działała do tego Viburcol na dobry sen:p I tak nafaszerowana bardzo ładnie zasnęła! Ale spokojny sen najważniejszy!!!
Chyba przyjechał Zet, bo był u rodziców, zostawił mnie na cały dzień jak ja taka kiepska, odebrał śpiworek do wózka, jestem ciekawa;D Jutro mama z rana przyjedzie to się Basią zajmie:)
Miłego wieczorku!

Do góry