reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ello!
Ja czekam na mamę, popołudniu kumpela na obiad wpadnie! Basia już zaczyna marudzic, pewnie senna, jak mama przyedzie to zamierzam prasować!
Zmierzyłam Basi kombinezon (co mam porzyczony) rozmiar 74 jest idealny, wiec zastanawiam sie na zime jaki wziasc z cocodrillo 80 czy 86 miedzy tym c mam a 80 jest tylko 2 cm roznicy a 86 5 cm.
Marcia a Ty jaki rozmiar masz dla Nikosia, bo Ty chyba w Cocodrillo kupowałas?
Placek w piekarniku, pranie w pralce, zmywarka włączona:p A jeszcze tyle sprzątania przed jutrem:p
Miłego dzionka!

reklama
Skrzat ja mam dla Julii na 86 kombinzeon i mysle ze jest ok.
a Basia to duzo nie jest mniejsza od Julii

My juz po sniadanko i po sprzataniu. teraz mysle co tu robic. pogoda taka nie ciekawa ale moze pojdziemy na spacer troche.
Jutro spotkanko :) Skrzat nie sprzataj za duzo i tak pewnie dzieciaczki sajgon zrobia :)
Ajentka postaraj sie moze uda ci sie przyjechac jeszcze do Kasi jutro :)

na ktora sie umawiamy? Skrzat podaj na zamknietym adres zebym trafila :)

dzwonił lekarz, wyniki nie są jakieś straszne, ale to co wskazuje na zakrzepicę jest podwyższone, dlatego mam się u niego stawić, pomyślimy co dalej.. stawię się chętnie, bo ma 34 lata i jest bardzo przystojny :p czarne włosy, ciemne oczy.. a ja już świeciłam przed nim biustem :D heh, no to lecę, pa!

tygrynka ty szalona babo:))))) tylko mu oka nie wybij tum biustem :p
skrzat ja kupiłam Zosi w zeszłym roku 86 był jej ciut za duży i dzięki temu spokojnie mi wyjdzie w niego w tym roku:) aa i kupowałam w gluku. musisz iść i przymierzyć ale ja bym się rozglądała za 86 bo .
an 74??? matko ale twój syn jest już duży!!!super że tak rośnie!!!ja w pierwszym roku życia małej byłam prze szczęśliwa że tak rośnie bo mogłam iść i coś jej nowego kupić;p
koza a o jakim mieszkanku myślicie tzn z jakiego rynku pierwotny czy wtórny??

moja mała śpi, mnie coś głowa boli;/
wczoraj w końcu sobie zamówiłam tel bo już mi m tak psioczył tzn doradzał że taki siaki i owaki mam sobie wziąć a ja koniec basta i sama wybrałam- będzie mi chłop mówić no...;p
Coraz to bliżej wesela więc kompletuję strój tylko jakieś detale mi zostały typu rajstopki zapasowe, tusz do rzęs bo oczywiście jak na złość musiał się skończyć;/ no i w piątek po 17 startujemy nad morze.

Skrzat ja kupiłam na 92. 86 nie roznil sie wiele od 92. Ja kupowalam dwu czesciowy i jest fajny bo nogawkę jak jest troche za długa mozesz wywinac i pod spodem jest taka druga nogawka z gumka :) potem mogę wkleić zdjęcie jak chcesz.
Ja w zeszłym roku kupowałam na 80 i musiałam dokupowac drugi bo potem sie okazal za mały wiec na styk nie kupujcie. Poza tym ja sie nie pierdzielilam tylko rozebralam mlodego i ubralam go w te kombinezony :) Kupowalam w browarze dziewczyny tam sa super

swoja droga heloł.

Lilou co z ta spodniczka. Poslac poczta?
mnie głowa cos rozbolała, do tego z naszym kierowcą mamy problemy ale to na zamknietym Wam opowiem. Nikos usnał ale bite 3 godziny bylismy na dworze i łazilismy po lesie i pobliskim osiedlu. Polowe Niko sam na nogach dreptał.

Co do wczorajszej wizyty to najwazniejsze ze jest OK a to ze naciagnal mnie na stowe to inna bajka

Jarzebinka zdrowka
my dzis sie lenimy planow ZERO

a Tygrynka oby koniec lekarzy bo ja znowu zaczne maraton krew, tarczyca ale tak to juz z nami jest ;-)

Guzik tyz mi sie tusz skonczyl jakiego uzywasz bo ja loreala a cos nowego bym kupila i sprawdzonego.
Sluchajcie a jak pojkde do tej kiecki czerwonej ciazowej co Wam wklejałam w czarnych rajstopach to bedzie dobrze? bo ni lubie cielistych i cienkich na dodatek

Ostatnia edycja:
nie miałam prądu w pracy dobrą godzinę :-( i co tu robić bez netu??
Tygrynka ty to dobra jesteś!!! A co T. myśli na temat doktora :p hihi a tak na poważnie to musisz wszystko sprawdzić i to dobrze bo lepiej zapobiegać niż leczyć :-)
Guziczku my kombinujemy z wtórnym rynkiem :-) cały czas szukam ofert :-)
Marciaa nie da się ukryć że bycie ginekologiem to lukratywna profesja ;-)
wracam do poszukiwań

Marcia ja tez loreala(lash archirect) :) ale ja na zmianę kupuję raz maxfactor raz loreal teraz z maxa coś nowego wyszło więc może się skuszę:)) co do rajstop to chya będzie ok jak do czerwonej kiecki:) ja za to poluje na cieliste;p (czarna kieca i papucie więc wyjścia nie mam )

Guzik nie wiedziałaś Bartusia ale dzisiaj jak byliśmy u Pediatry to lekarz nie patrząc do książeczki myślał że dziecko ma 7 mc :-) dopiero po rozmowie ze mną zorientował się że dziecko jest młodsze :) hihihi Pediatrę mam miło zakręconego.

Tygrynka mam nadzieje że wszystko będzie oko trzymamy mocno kciuki

Marcia kiedy masz to wesele teraz w weekend?

Koza wspolczuje bez pradu a my od rana wody nie mamy (zero inf ze nie bedzie) i dopiero teraz sie pojawiła woda w kranie

Jarzebinka - zdrówka

Kiedy najlepiej jechać na giełde odzieżową w jaki dzień bo chyba w poniedziałek to bez sensu

reklama
Jarzębinko ty się kuruj a nie do pracy latasz :-)
ja siedzę w pracy i chodzę po stronkach mieszkaniowych :-) nie chce mi się pracować ;-)

tak pechowo wyszło, ze mam Rade i niestety nikt tego za mnie nie przygotuje.... :tak:

i powodzeniu w szukaniu mieszkanka.....a może napisz jakieś konkrety...jaka okolica Cię interesuje, jakie budownictwo, ilu pokojowe, do jakiej kwoty..... może z poczty pantoflowej sie uda, bez pośredników coś znaleźć.....:tak:

Do góry