reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
AN 30 wrzesnia idziemy :)

u nas czesto pradu nie ma. Czasem bywa ze caly dzien bo jakas awaria jak ostatnio drzewo sie przewaliło w lese na szczescie za nasza działką więc odrazu dojechali ale czasu im zajęło naprawianie. Wtedy bez neta sie snujemy ;-) korzystamy z lasu he he he
my po drugim spacerku :) jak nie chce mi się siedzieć w domu...

Jarzębinka zdrówka! nie fajnie z tą radą, ale jak mus to mus :/
Guziczek i jaki tel wzięłaś? ale Wam fajnie z tym wyjazdem, weselem.. a Zosia jedzie z Wami? i jak Ci się podoba ten tusz lash architect? bo mi nie bardzo.. zawsze kupowałam lancome hypnose i był świetny, tylko teraz kasy brak :D
MArcia a jeszcze teraz w ciąży bedziesz coś robić z tarczycą? czy bierzesz już jakieś leki teraz? a czarne rajstopy do czerwonej jak najbardziej tak :) pokaż nam się potem w sukience! Guzik Ty też!!
Kozaczino no mój mąż zbyt zadowolony z tego lekarza to nie jest :D ale ja tak :p

co do lekarza to na zamkniętym ;)

na razie nie biorę zadnych lekow alem usze w sumie zrobic sobie hormony i isc na usg profilaktycznie ;)) tak co 3 miesiace w ciazy sie badam a tak normalnie to raz na pol roku :)

Nikoś śpi a ja też już leze :D

Hej dziewczyny :-)

Ja po maratonie, rano rehabilitacja ( co tydzień będziemy chodzić- Staś cały uchachany :-)-podobało mu się bardzo), potem multikino baby, po Oliwkę, no i sweet home. Załamałam się w przedszkolu bo zostawiłam 650 zł :szok: jakaś paranoja...

Noc wczoraj jakaś kiepska bardzo:/ Staś o 23 obudził się z płaczem, taki który pierwszy raz u niego słyszałam. Usnął na rączkach. Potem w nocy o 3:30 się obudził i Staś i Oli (mały cały rozgrzany, a Oliwka bo duchy widziała...)no to wzięłam Oli do nas, a Staś koło 5 usnął. Rano już wszystko ok.. nie wiem czy to zęby czy co..

Jutro mamy zaproszenie na ognisko do koleżanki Oliwki z przedszkola,no a wcześniej do Skrzata:-)

hej:-)
Tygryś przecież to oczywiste że to tobie musi się lekarz podobać ;-)
lilou matko boska 650!!??? to taka normalna opłata czy w prywatnym?? A maraton miałas niezły ale to fajnie tak aktywnie spędzic czas :-) Utul dzieciaki oby dzisiejsza noc była spokojna i przespana :-)
Co do mieszkania to proszę mozecie sobie obejrzeć moja chatkę Mieszkanie 2-pokojowe, 38,10�m2, 12 piętro, Poznań, Winogrady, osiedle Kosmonautów

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry