hello
Witam się od rana Baśka już grandzi, a mężuś śpi więc na chwilę do Was zaglądam się zameldować!
Szybko przeleciałam te kilka stron, ale nie wszytsko spamiętałam!
Michasia gratki z okazji nowej pracy i jutro powodzenia!
Na-tuska zdrówka!
Kozaczino super, że impreza udana i że się wybawiłaś
No i dziewczyny gratki dla dziewczynek za postępy chodzeniowe:-)
Karola super, że Julcia zasypia sama
Julia powodzenia, mam nadzieję, że wszytko się ułoży!!!!
Rikapa fasolka;-)? Trzymaj się i polepszenia sytuacji życzę!
An82 wszystkiego naj na nowej drodze życia! Mam nadzieję, że dzień Wam się udał i było tak jak sobie wymarzyliście
U nas ok Pogoda płata figle, bo dość zimno ale każdego dnia na play byliśmy! OD jutra ma już się ocieplić Dobrze, że nie ma takich upałów bo Basia nie wymęczona ani ja A leżenie plackiem na plaży nie dla mnie Dzisiaj przyjźdza moja mama a Zet wraca do Poznania, potem dojedzie do nas w czwartek
Uciekam i trzymajcie się wszystkie
Wpadnę znowu się zameldować!
Witam się od rana Baśka już grandzi, a mężuś śpi więc na chwilę do Was zaglądam się zameldować!
Szybko przeleciałam te kilka stron, ale nie wszytsko spamiętałam!
Michasia gratki z okazji nowej pracy i jutro powodzenia!
Na-tuska zdrówka!
Kozaczino super, że impreza udana i że się wybawiłaś
No i dziewczyny gratki dla dziewczynek za postępy chodzeniowe:-)
Karola super, że Julcia zasypia sama
Julia powodzenia, mam nadzieję, że wszytko się ułoży!!!!
Rikapa fasolka;-)? Trzymaj się i polepszenia sytuacji życzę!
An82 wszystkiego naj na nowej drodze życia! Mam nadzieję, że dzień Wam się udał i było tak jak sobie wymarzyliście
U nas ok Pogoda płata figle, bo dość zimno ale każdego dnia na play byliśmy! OD jutra ma już się ocieplić Dobrze, że nie ma takich upałów bo Basia nie wymęczona ani ja A leżenie plackiem na plaży nie dla mnie Dzisiaj przyjźdza moja mama a Zet wraca do Poznania, potem dojedzie do nas w czwartek
Uciekam i trzymajcie się wszystkie
Wpadnę znowu się zameldować!