reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hello:)
Witam się od rana:) Baśka już grandzi, a mężuś śpi więc na chwilę do Was zaglądam się zameldować!
Szybko przeleciałam te kilka stron, ale nie wszytsko spamiętałam!
Michasia gratki z okazji nowej pracy i jutro powodzenia!
Na-tuska zdrówka!
Kozaczino super, że impreza udana i że się wybawiłaś:)
No i dziewczyny gratki dla dziewczynek za postępy chodzeniowe:-)
Karola super, że Julcia zasypia sama:D
Julia powodzenia, mam nadzieję, że wszytko się ułoży!!!!
Rikapa fasolka;-)? Trzymaj się i polepszenia sytuacji życzę!
An82 wszystkiego naj na nowej drodze życia! Mam nadzieję, że dzień Wam się udał i było tak jak sobie wymarzyliście:D

U nas ok:) Pogoda płata figle, bo dość zimno ale każdego dnia na play byliśmy! OD jutra ma już się ocieplić:D Dobrze, że nie ma takich upałów bo Basia nie wymęczona ani ja:p A leżenie plackiem na plaży nie dla mnie:-D Dzisiaj przyjźdza moja mama:) a Zet wraca do Poznania, potem dojedzie do nas w czwartek:)
Uciekam i trzymajcie się wszystkie:)
Wpadnę znowu się zameldować!

reklama
Hejka!

Dzisiaj wielki dzień bo Mój po dłuuuuuuuuuugim czasie zabiera sie za balkon. Wczoraj kupił wykładzine imitującą trawe a dziś jeszcze kupuje listwy więc plac zabaw chyba do wieczora będzie zrobiony na balkonie.

Natuska u nas ze zdrówkiem wszystko gra. Ja tam lekko katarze ale to już jakiś czas. A wogóle to ci mówiłam że ci coś dam na ból. Kuruj sie i szybko wracaj do formy!!!!

Skrzat
zazdroszcze wyjazdu. A pogoda ma być coraz lepsza i ponoć w przyszłym tygodniu ma być ok 33 stopni.

dzień dobry :)
Skrzat o kurde chyba nie odpowiedziałam Ci na sms??? niestety nie mam nr Poziomki, może któraś ma?? MamaGabi?? a może sama Poziomka się tutaj odezwie? jestescie tak blisko siebie :) słoneczka i ciepełka życze, ale na pewno i tak jest super terz nad morzem!
Skrzat910 pochwal się koniecznie potem Waszym balkonem, jestem ciekawa efektu :)
ja standardowo czekam do poudnia na męża i potem razem coś kombinujemy ale ostatnio spokojniej spędzamy czas, efektem czego Seba znowu normalnie śpi (20-7/8) a nie jak ostatnio 22/23 - 10/11...
miłego dnia!

hej:)

goscie juz pojechal ii mi smutawo.... ale i sie ciesze bo kurde mlody mi cos z kompem porobil wrrrr.... i zla jestem jak cholera...chyba do informatyka bede musiala sie udac bo sama tego nie potrafie jednak zrobic....

jestem polamana i niewyspana bo gaba z nam ispala dzisiaj bo do 3 nad ranem co 15 minut musialam do neij wstawac i wkonuc zkapitulowalam i spala z nami ale i tak od 6 nie spi... marudna okropnie.... a na dodatek kregoslup mi pierdyknal i umieram a gaba ciagle chce zeby z nia chodzic i jak ja chce posadzic to pisk jest....

Tygrynka zaraz wysle ci nr do Poziomki:)

tym co na wakacjach to udaego wyjazdu i super pogody,oby sie poprawila.
Tym co chore to zdrowka..

przeraszam ze nie odniose sie od kazdej z osobna ale po tych paru dniach i czytaniu tej "literatury" nie pamietam jzu co i komu....

dziewczyny ja tylko na sekundę bo nie mam internetu i korzystam z karty od telefonu.. czy któras ma może numer tel do *J*U*L*K*I? proszę napiszcie jej pilnie SMS ze wysłałam jej wiadomość na PW i zalezy mi na czasie i musi mi dzisiaj SMS w odpowiedzi, wszystko jej napisałam o co chodzi w wiadomości i numer telefonu do siebie też.. będę Wam bardzo wdzięczna..

w skrócie napiszę że jestem wściekła, z M. się kłóce bo ma wszystko w d***e.. i w ogóle mam ochote wyjść i nie wrócić.. :-(

a Julka ma chyba focha na mnie za nasz kolejny niedoszły spacer bo na fb wszystkim pięknie/bardzo/ślicznie dziękuje za życzenia a mi tylko "dziekuje" ehhehe :p
!
Bo Ci kopa zasadze :tak::-D
My wrócilismy od teściów, Damianek jeździ już na kółkach "16" :tak: ale z tym wyjazdem to nie był dobry pomysł bo koło teściowej jest zboże i Go uczuliło :-(

Natuśka jak jest ciepło to mi nie przeszkadza jak Seba później zaśnie (chociaż nawet wtedy 23 to ciut za późno bo potem do 10 śpi), ale jak taka pogoda i już wszystkimi zabawkami się wybawił to wolę jak zaśnie wcześniej :-D nieźle sobie Emilka poczynia, rozwija prędkość dziewczyna:-D zdrówka życzę!!
MamaGabi dzięki za sms! i jak Twój kręgosłup, lepiej coś?? biedna, zdrówka życzę!!
Michasia jak tam z M, mam nadzieję, że coś lepiej!
Julka to co, kiedy się bijemy??:-D pamietaj że nadal wisisz mi odwiedziny i kawkę u mnie!! Karola, Ty też :-p wow, nieźle jak Damianek już na 16tkach jeździ, super:tak: szkoda że go uczuliło:no:

my cały dzień leniu****emy w domu, poza balkonem nigdzie nie wychodziliśmy nawet :-D ale fajnie, takie dni też są potrzebne, posprzątane mamy, plany remontowe porobione... no i razem we trójeczkę cały dzień :sorry::sorry::sorry:
a jutro standardowo zaczyna się latanie - uczelnia męża, basen, zakupy :-D

Tygrynka dobrze ze poza balkon a nie łóżko :-D co do kawki to daj znać kiedy Ci pasuje, jak niebędzie słońca, upału to moge wpadać :tak:

a co do rowerku "16" to zasówa ale na damce :tak::-D na męskim się boi przez rure ;-)

reklama
może na razie bezpieczniej na damce co? ;-) dopóki się pewniej nie poczuje na rowerze :tak:
podobno w środę ma padać, wpadniecie??
Sebastian ogląda bajkę na tv puls, tzn patrzył z zainteresowaniem przez 10min jak lalki czy co to było tańczyły do muzyki klasycznej :-D

Do góry