reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej,

no i znów po weekendzie:/ dobrze że teraz tydzień krótszy:happy:zmęczona jestem, wczoraj znajomi byli i zasiedzieli się do 3:30 i teraz ledwo na oczy patrzę.Staś już trochę lepiej, za to Oliwka gorączkuje, to chyba przez migdały,bo mówi że gardło ją boli. Dobrze że migdały do wycięcia już w sierpniu..

skrzat910 jak chrzciny się udały? edit : o zdążyłaś napisać;) super że się udało , śliczną masz córeczkę! a tort bym sobie z chęcią zjadła;-)

Michasia jak zwykle super fotki. Jak Staś będzie trochę większy na pewno na sesję się zgłosimy do Ciebie ;-)

Tygrynka nie wiem czy już dziękowałam za link do zdjęć;-)super wyszły, fajna dokumentacja:-)

Chyba sobie jakiś film włączę, komedię romantyczną żeby za bardzo nie musieć myśleć przy oglądaniu;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Skrzat9 ufff nawet nie wiesz jak odetchnęłam z ulgą, że tort smakował:) bardzo się cieszę!!!! super ze wszystko się udało! Anielka wyglądała uroczo!!! polecam się na przyszłość.

my wczoraj zaszaleliśmy w budda brze , dzis od rana buszowaliśmy po sklepach, obkupiłam się w cyckonoszach... a później kupiłam moją wymarzoną sukienkę:):) jestem megaaa zadowolona ale niestety padam na pysk.

Tygrynka mam nadziję ze z Sebą już lepiej. ze jednak zadne chorupsko go nie wieło! zdrówka w razie "w":)

Natuśka pani fotograf fiu fiu:)

hej. moja mala jzu spi,ja wykapana i jednym okeim zerkam na tv...

Michasia super fotki:-) i nie trzeba specjalnego dowodu osobistego tylko normalny taki jak dla doroslych musi byc na wyjazd zagranice..my wyrabialismy taki...:tak:
Tygrys widac wszystkie sie minelysmy, bo ja zadnej z dziewczyn nie widzialam i nie spotkalam:-( a co do facetow i zwiazkow to tez " z kazdej strony" slysze o podobnych przypadkach jak ten twojej kolezanki

Skrzat Anielka przeslicznie wygladala,jak anioleczek. mam nadzieje ze w kosciele byla grzeczniutka:) a torcik rewelacja wiec Filona gratuluje takiego dziela:)

Lilou milego ogladania komedii romanitco i zdrowka dla Twoich chorowitek:)

Julia super ze spotkalas sie z Drakenowa:)

edit. Filonka poka kiecuche:)

Ilonka no to super weekend był :)))
a Skrzat910 widzę miała imprezę obstawioną na najwyższym poziomie :)))
Lilou dziękowałaś :D ja czekam na zaproszenie na kawkę bo miło mi się z Tobą rozmawiało :p
a my w przyszłym tygodniu lecimy do lekarza bo młodemu wyszło coś na wewnętrznej stronie wargi - twarde, białe... kilka dni wcześniej uderzył się tzn chyba ząbkiem przegryzł to miejsce jak gdzieś zleciał i chyba podeszło ropą :////

edit: aa no właśnie, na kawę do Lilou to się wpraszam, ale zdrówka jej maluchom nie życzyłam :/ ZDRÓWKA!!!
Ilonka no właśnie - pokazuj sukienkę ale już :D

Anielka nawet grzeczna była. Nie podobało jej sie że nie może zasuwać po kościele ale plakietka z napisem rezerwacja ją zajęła na prawie całą msze. Potem podczas polewania wodą święconą zasnęła. A w knajpie to była w centrum zainteresowania więc była radocha. Po imprezie z moim tatą wybrali sie spacerkiem do domu a nie dawno zasnęła kamiennym snem przy flaszce.

Lilou
zdrówka dla dzieciaczków!

MamaGabi
jak Gabi zdrówko?

Tygryś a pastą do zębów próbowałaś to posmarować? Czasem na takie ale febry pomaga.

Filona następne zamówienie będzie na roczek Małej:-D

Tygrynka zapraszam zapraszam :-) może we wtorek?szkoda że taka pogoda do kitu ma być :/

skrzat910 zazdroszczę że chrzciny masz już za sobą, nas czekają w lipcu jakoś- muszę wreszcie zacząć załatwiać temat..

Skrzat9 w tym tyg ide z Gabi do lekarza bo katarek juz jej zszedl ale ma jeszcze kaszelek i czasami zdarza sie ze przez sen mocno kaszle ale jest napewno znaczna poprawa niz to co bylo... super ze Anielka grzeczna, jak chrzcilismy Gabe miala 2 miechy cala msze spala(zreszta ona wtedy ciagle spala) a na polewaniu woda otworzyla oko i zamknela spowrotem i spala dalej...

Tygrys a do mnie? tez przyjejedziesz wkoncu?

reklama
Do góry