reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam od rana:)

Skrzat9 wszytskiego dobre dla malej
Lilou Zdrówka dla Stasia

My po grilu udany napoczatku Bartuś spal 6h z przerwą pomiedzy na jedzenie a potem jak zaczal plakac to uspakajałam go 15 min (brzusio go bolal bo kupki nie zrobil) ale za to nad ranem jak sie zkichał babci to mu ulżyło a teraz buszuje na macie ;) puki co.

W nocy ochszanilam Slawka bo ja tu se spie a on mnie sie pyta gdzie Sab czy dac mu krople ile i takie tam myślałam że go udusze no i zjebkkkka musiałabyć że sam se nie radzi i zawsze musi mnie wołać lub budzić (co najgorsze) wiec dzisiaj od 5 do 9 spałam i mnie nie budził sam se radził ;) szkoła musi być ;)

reklama
hej hej
ale wy aktywne festyny cytadele i inne:)
my wczoraj z mamagabi i naszymi m wybraliśmy się na spacerek i plac zabaw było sympatycznie jak zawsze:)
karola my ze Strzeszyna greckiego jesteśmy:)

Dziś do babci jedziemy na obiad ale puki co leniu****emy ile się da...
Za dwa tyg jedziemy nad morze ale ten czas zapiernicza!!!! już nie mogę się doczekać:)

witam się i ja, z góry przepraszam że tak mało się udzielam ale niestety praca bierze górę :-( zaczynam się zastanawiać nad drugim dzieckiem , choć z kasiorką troszkę krucho to w sumie Ritka ma już 4 lata i chyba czas najwyższy :-)

mąż pojechał na rower więc pewnie wróci za 3-4 godzinki a ja siedzę sobie z Ritką w domku :-)

Skrzat9 wszystkiego dobrego dla malutkiej :-)

hejka ja się melduje na sekunde ale chyba znów mnie cały dzień nie będzie :-)
wczoraj byliśmy na Woli na zawodach.. mogłabym cały dzień stac i patrzec na konie :-D dzisiaj jeszcze nie wiem czy Wola czy Cytadela.. jak się da to troszke tu i troszke tu :-D mam nadzieję że bedę mogła trochę zdjeć porobić bo wczoraj to na zmiane raz jeden raz drugi synuś do mnie na rece właził żeby widziec :-D
buziaki :-)

a ja mam znowu pytanie do Was:

Chcielibyśmy być może pojechać z Zosią pociągiem do Berlina na jesień. Jak to prawnie wygląda przewożenie Malucha przez granicę? Ja tam jechałam w zeszłym roku na dowód, paszportu nie mam. To dziecku dowód się wyrabia czy jak? :-(

Skrzat9 trzeba było nam pokazać spódnice, byśmy Ci doradziły! zresztą ja cały czas myślałam że Ty w tunice idziesz :D udanej imprezki i czekamy na fotki!
Monia jakbyś szła dzisiaj na pieski to weź moje książki co? pewnie gdzieś na siebie trafimy :)

ok zmykam, pa!

dzisiaj się dowiedziałam co do tego festynu na bohaterów...że poprzez ten festyn zbierają na jakiś kościół w Czadzie...czy gdzieś tam?....więc raczej zamek i itym podobne będą napewno odpłatne :(
julka na ten plac zabaw idzie się w głąb osiedla...tak jakby od tyłów selgrosu iść cały czas prosto to napewno się tam trafi.....jest dosyć duży...to jak będziecie kiedyś tutaj to daj cynka to się spotkamy:)niewiem jak w tym tygodniu...bo z tego co oglądałam prognozy to ma padać przez kilka dni:(

Hej
chcialam jechac z młodą na Cytadele ale ta sie ciemno zrobilo teraz i pewnie bedzie padac wiec nigdzie nie jade.
Mloda od dwoch godz spi na dworze, ja sie lenie a moj B pracuje przy aucie. wyciaga silnik jedna, bo w tym padl wale rozrzadu. do dupy to wszystko.
dobrze chociaz ze mam inny silnik w zapasie od innego auta przynajmniej nie trzeba kupowac ale ile pracy ...ufff
wlacze jakis film i sie polenie dalej ;p

reklama
Do góry