reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
A flaszeczka to moze az w lipcu,dam jeszcze znac bo ten weekned mamy gosci, a nastepny tez zajety... ale jakos sie spikniemy.. co sie odwlecze to nie uciecze:)

edit. Filona super kiecucha no i jestes szupla wiec super bedziesz w niej wygladac:)

A my jutro z m rocznice mamy ale nic nie robie, kurcze z kasy sie w tym miesiacu wytrzepalismy ze ho ho ho wiec tylko zyczonka i buzi buzi;-)

Ostatnia edycja:
ej Asia to ja też chcę flaszeczkę a nie tylko kawkę :p:p:p
do czwartku ja odpadam bo mąz ma wolne więc zamierzam wykorzystać ;) ale jakby ktoś nie wiedział co robi w piątek lub weekend to ja mogę pomóc w organizacji :p
Ilonka wow, cena - podwójne wow :D ale dawaj fote jak Ty w tym wyglądasz, w długiej sukience Cię nie widziałam :p
w ogóle jakie grzeczne dzieciaczki miałyście na chrzcinach! w moim chyba diabeł siedział bo cały moment chrztu przekrzyczał :D a serio to akurat się obudził chwilkę przed polewaniem i był głodny, zaraz po zwiałam do zakrystii nakarmić a wikary zaglądał mi w dekolt :D

Tygrys dobra dobra bedzie i flaszka:) he he

oki laseczk ija mykam spac mialam ciezka poprzednia noc wiec dzisiaj mam cicha nadzieje ze lepiej bedzie...

dobranoc:*

no właśnie, Natuśka czekam na efekt!!
będę korzystać z Waszych pomysłów bo za jakiś czas też mnie (a raczej mamę;)) to czeka...
a za dzień w spa to dałabym się pokroić! sama, relaks, masaże... bosko :D
Skrzat910 ja już chyba wiem komu powierzę organizację mojego panieńskiego :D

reklama
Do góry