reklama
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
A flaszeczka to moze az w lipcu,dam jeszcze znac bo ten weekned mamy gosci, a nastepny tez zajety... ale jakos sie spikniemy.. co sie odwlecze to nie uciecze
edit. Filona super kiecucha no i jestes szupla wiec super bedziesz w niej wygladac
A my jutro z m rocznice mamy ale nic nie robie, kurcze z kasy sie w tym miesiacu wytrzepalismy ze ho ho ho wiec tylko zyczonka i buzi buzi;-)
edit. Filona super kiecucha no i jestes szupla wiec super bedziesz w niej wygladac
A my jutro z m rocznice mamy ale nic nie robie, kurcze z kasy sie w tym miesiacu wytrzepalismy ze ho ho ho wiec tylko zyczonka i buzi buzi;-)
Ostatnia edycja:
ej Asia to ja też chcę flaszeczkę a nie tylko kawkę
do czwartku ja odpadam bo mąz ma wolne więc zamierzam wykorzystać ale jakby ktoś nie wiedział co robi w piątek lub weekend to ja mogę pomóc w organizacji
Ilonka wow, cena - podwójne wow ale dawaj fote jak Ty w tym wyglądasz, w długiej sukience Cię nie widziałam
w ogóle jakie grzeczne dzieciaczki miałyście na chrzcinach! w moim chyba diabeł siedział bo cały moment chrztu przekrzyczał a serio to akurat się obudził chwilkę przed polewaniem i był głodny, zaraz po zwiałam do zakrystii nakarmić a wikary zaglądał mi w dekolt
do czwartku ja odpadam bo mąz ma wolne więc zamierzam wykorzystać ale jakby ktoś nie wiedział co robi w piątek lub weekend to ja mogę pomóc w organizacji
Ilonka wow, cena - podwójne wow ale dawaj fote jak Ty w tym wyglądasz, w długiej sukience Cię nie widziałam
w ogóle jakie grzeczne dzieciaczki miałyście na chrzcinach! w moim chyba diabeł siedział bo cały moment chrztu przekrzyczał a serio to akurat się obudził chwilkę przed polewaniem i był głodny, zaraz po zwiałam do zakrystii nakarmić a wikary zaglądał mi w dekolt
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Tygrys dobra dobra bedzie i flaszka he he
oki laseczk ija mykam spac mialam ciezka poprzednia noc wiec dzisiaj mam cicha nadzieje ze lepiej bedzie...
dobranoc:*
oki laseczk ija mykam spac mialam ciezka poprzednia noc wiec dzisiaj mam cicha nadzieje ze lepiej bedzie...
dobranoc:*
skrzat910
żyje dla nowego życia
Filona bardzo ładna kiecka.
Natuska pokaż to arcydzieło jak już je stworzycie.
Tygryś składka i będzie strażak
Ide spać bo padam na pysk
Dobranoc
Natuska pokaż to arcydzieło jak już je stworzycie.
Tygryś składka i będzie strażak
Ide spać bo padam na pysk
Dobranoc
no właśnie, Natuśka czekam na efekt!!
będę korzystać z Waszych pomysłów bo za jakiś czas też mnie (a raczej mamę) to czeka...
a za dzień w spa to dałabym się pokroić! sama, relaks, masaże... bosko
Skrzat910 ja już chyba wiem komu powierzę organizację mojego panieńskiego
będę korzystać z Waszych pomysłów bo za jakiś czas też mnie (a raczej mamę) to czeka...
a za dzień w spa to dałabym się pokroić! sama, relaks, masaże... bosko
Skrzat910 ja już chyba wiem komu powierzę organizację mojego panieńskiego
reklama