Michasia pokazuj fotki!
ja mam dosłownie parę - wszędobylski Sebastian, wózek plus aparat to stanowczo ponad moje siły
szkoda że się nie spotkaliśmy z Asią (to Wy wszyscy razem byliście? to tym bardziej mi żal
), u mnie była kumpela której siostra ma wielkie problemy z facetem a byli tacy zakochani, byliśmy u nich na wakacjach i w święta bożonarodzeniowe odwiedzić, mieli właśnie kupować mieszkanie (ogólnie coraz więcej takich historii w moim otoczeniu, wkurza mnie że faceci to takie świnie - oszukują, zdradzają, zostawiają :/// oczywiście poza moim, ale mój to anioł więc się nie liczy
), więc nigdzie nie poszłyśmy tylko siedziałyśmy i gadałyśmy, akurat padało, a potem musiała lecieć z siostrą po jej rzeczy do Wawy :/ no ale my w końcu się wybraliśmy na Cytadelę, zjedliśmy po gofrze, obejrzeliśmy skoki do wody, potem zaczęliśmy się zbierać bo Seba chciał pogłaskać każdego psa, a jak się wziął za pitbule to stwierdziła że koniec imprezy
pobawiliśmy się przy basenie w rosarium, no i po zakupach udało nam się w końcu dotrzeć do domu
ale przykro mi było tak samej wędrować po cytadeli, jeszcze jak dzisiaj niedziela i pełno ludzi z dziećmi, psami, często całe rodziny.. nawet nie chcę sobie wyobrażać co czują samotne matki, które tak mają na co dzień
(( kurde wszedł mi ten temat dzisiaj w głowę :/// no nic, młody padł i śpi, mąż będzie po 23 więc mam czas dla siebie, idę się zrelaksować i oczyścić myśli jakimś durnym serialikiem
aaa Skrzat910 pokaż koniecznie foteczki i opowiedz jak było!!