reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Amandae dla Zosi musisz mniec dowod osobisty wyrobiony,musisz isc do fotografa zrobic foto (polecam studio fotograficzne na ul.Murawa- FOTO-AS) i potem do urzedu i czeka sie miesiac i nic sie nie placi a dowod jest na 5 lat i pomimo tego ze granice sa otwarte to tak czy siak dokument tozsamosci trzeba miec:)

My bylsimy na Cytadeli, bylo duzo ludzi i w rezultacie nei moglam sie dopchac zeby cos pozadnie obejrzec..ale ogolnie fajnie bylo,troche z m pospacerowalismy, potem zakupki w Carfur plus KFC i teraz w domku, malenka spi.

a w nocy wogole nam spac nei dala, od 22 do 2 albo nawet 3 sie krecila chyba z 15 razy ja z lzoeczka wyciaglaam,cycusie mi ssala az mnei bola, a i tak okolo 2 sie obudzial i bawic sie chciala...eh...

Guzik dzieki:) z Wami zawsze sympatycznie:)

Ja byłam na Woli i na Cytadeli, mam mnóstwo zdjęć :-) jeśli bedziecie chciały to zapodam linki do galerii :-)
ogólnie mega zajefajny weekend mieliśmy, jestem zadowolona :-) Marcelek śpi wlasnie z tatusiem wykończony jeden i drugi.. Gabryś się bawi, a ja poprawiałam fotki :-D też jestem padnięta :-D
doczytam Was jutro rano bo dzisiaj nie mam sił totalnie :-)

Drakenowa nie ma za co, polecam się na przyszłość :-)

Amandea moja siostra jak jechała za granice ze swoją córką to wyrabiała jej taki specjalny dowód osobisty dla dzieci :-)

Michasia pokazuj fotki!
ja mam dosłownie parę - wszędobylski Sebastian, wózek plus aparat to stanowczo ponad moje siły :D szkoda że się nie spotkaliśmy z Asią (to Wy wszyscy razem byliście? to tym bardziej mi żal :(), u mnie była kumpela której siostra ma wielkie problemy z facetem a byli tacy zakochani, byliśmy u nich na wakacjach i w święta bożonarodzeniowe odwiedzić, mieli właśnie kupować mieszkanie (ogólnie coraz więcej takich historii w moim otoczeniu, wkurza mnie że faceci to takie świnie - oszukują, zdradzają, zostawiają :/// oczywiście poza moim, ale mój to anioł więc się nie liczy ;)), więc nigdzie nie poszłyśmy tylko siedziałyśmy i gadałyśmy, akurat padało, a potem musiała lecieć z siostrą po jej rzeczy do Wawy :/ no ale my w końcu się wybraliśmy na Cytadelę, zjedliśmy po gofrze, obejrzeliśmy skoki do wody, potem zaczęliśmy się zbierać bo Seba chciał pogłaskać każdego psa, a jak się wziął za pitbule to stwierdziła że koniec imprezy :p pobawiliśmy się przy basenie w rosarium, no i po zakupach udało nam się w końcu dotrzeć do domu :D ale przykro mi było tak samej wędrować po cytadeli, jeszcze jak dzisiaj niedziela i pełno ludzi z dziećmi, psami, często całe rodziny.. nawet nie chcę sobie wyobrażać co czują samotne matki, które tak mają na co dzień :((( kurde wszedł mi ten temat dzisiaj w głowę :/// no nic, młody padł i śpi, mąż będzie po 23 więc mam czas dla siebie, idę się zrelaksować i oczyścić myśli jakimś durnym serialikiem :D
aaa Skrzat910 pokaż koniecznie foteczki i opowiedz jak było!!

Ostatnia edycja:
Tygrysia ja byłam z moimi mężczyznami tylko i siostrzenicą.. taki rodzinny weekendzik sobie zrobiliśmy :-) jakbym wybrała się sama to pewnie bym zdjęc nie zrobiła, a tak mężu zajmować się młodzieżą a ja pstrykałam :)
tu są zdjęcia

Cytadela i Latające Psy (byliśmy tam tylko troszkę ;-) - wole konie :-D )
https://picasaweb.google.com/michcia0707/19062011rCytadelaLatajacePsy?authkey=Gv1sRgCJDT9PHFq7-EUg#

i Zawody CSI** na Woli :-) (mogłabym całe dnie spędzić patrząc na konie, zdjęcia oglądam co chwilę bo wciąż mi mało :-D )
https://picasaweb.google.com/michcia0707/1819062011rWolaZawodyWSkokach?authkey=Gv1sRgCMjk_OP9m6OCWA#

Michasia jak zwykle - super fotki :))) konie ekstra! uwielbiam, ale Seba bardziej psami zainteresowany ;) super dzieciaki wyglądały, zwłaszcza z malunkami na twarzy :D na takich łapiących psiakach bylismy przypadkiem wczoraj, dzisiaj oglądaliśmy skoki do wody :) niektóre ujęcia psów - po prostu boskie :D:D:D

witam

My bylismy na Cytadeli ale nikogo niespotkaliśmy :-( a potem na festyn na Bohaterów i drakenowa byłam dzisiaj na tym placu zabaw z chłopcami :tak:

Tygrynka no musze przyznać że psy trochę mnie powaliły jesli chodzi o uchwycenie ich na zdjęciach :-D konie byly łatwiejsze.. dlatego żałuję że nie mogłam byc dłużej żeby zrobić więcej zdjęć i lepiej uchwycić :-D ale dzieci już były zmęczone po zawodach na Woli, wybiegały się tam, wyskakały.. mam nadzieję że za rok nie będą się tego typu imprezy zbiegały ze sobą w jednym terminie :-D

Cześć!

My już po chrzcinach. Stres miałam że hej ale jakoś to poszło. Oczywiście teść nie omieszkał pokazać swoich fochów bo siadł na samym końcu stołu i na koniec wogóle sie nie pożegnał. Oczywiście ani ze mną ani z moim ojcem nie rozmawiał. Ale najważniejsze że Malutka miała swój dzień.

Natuska DZIĘKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Filona twój tort został obsypany lawiną komplementów za smak i wygląd. Geniusz cukierniczy z ciebie!!!!!!!

SAM_0357.jpgSAM_0356.jpgto cudo by Filona

A to nasza królewna
SAM_0346.jpg
pencil.png

reklama
Do góry