reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Karola my z Guzikiem mieszkamy na Strzeszynie:) wiec zapraszamy:)
a co do diety to ja dwa lata temu odchudzalam sie przed slubem i operacja i w dwa meichy schudlam 10 kg glownie na diecie MZ czyli jadlam co 3 godz i to co zawsze tylko w malych ilosciach, np sniadanie kanapka z szynka i serem,II snaidnaie musli z jogudtem naturalnym, na obiad np samo miesko z sorowka, poptem jeszcze+ jakis owoc albo kisielek i na koalcje okolo 18 jakas parowke albo kanapke i duzo wody...

a kiedys bralam tablety wspomagajace ZELIXA ale one chyba sa wycofane juz i zreszta to straszne g***** jest! napewno drugi raz bym ich nie wziela,na nich chudniesz w bardzo szybkim tempie ale potem wrca to do ciebie podwojnie a po drugie jakeis jazdy po tym sa....

Drakenowa dzieki za info co do festynu...:-)

reklama
Hej kobitki :)
Jak minal Wam dzionek? Bo my przed poludniem bylismy na spacerku na cytadeli a potem pojechalam do rodzicow bo D musial isc do pracy.Teraz mala powoli zasypia po kapieli a ja koncze pifffko :)
Zaluje ze nie moglam spotkac sie z Wami w zoo ;/ czekam na nastepne spotkania :)
Od sierpnia albo wrzesnia wracam do pracy...hmm z jednej strony sie ciesze bo przyda sie troszke kaski a z drugiej nie wiem jak mala zareaguje...no ale na razie na pol etatu (chyba)
Jakby ktoras wybierala sie jutro na cytadele to moze sie spotkamy i potem kawka u mnie?!

Mala wczoraj pierwszy raz podniosla sie sama w lozeczku i stoi,ale ma radoche.

Festyn od 15 jest takze na wichrowym przy kosciele :)

ja się wybieram z kumpelą na cytadelę o 12:30.. o ile Seba się nie rozchoruje bo coś dziwny dzisiaj jest... na spacer wyszliśmy o 18 i jakoś tak wyszło że dopiero przed 21 byliśmy w domu :) usłyszeliśmy pieski i poszliśmy zobaczyć na cytadeli co sie dzieje.. fajne! ale z Sebą to jest mały szał bo wszystkie chce dotykać i głaskać...
aaa zmykam bo jeszcze mi nie śpi i rodzice się podłączyli do msn na dobranoc :D

pięknie, pięknie :) my od rana sprzątamy, dobrze że kumpela przychodzi to mam kopa by się rozpakować :D
miłego pięknego dnia! Skrzat9 wrzuć wieczorem chociaż jedną foteczkę małej imprezowiczki dzisiejszej i wszystkiego dobrego dla niej :)

reklama
Cześć!

Obiecuje że wrzuce fotki wieczorem. Póki co ciesze się że sie pogoda poprawiła.
Powoli zaczynamy przygotowania. Mała ma już uszykowane ubranko a ja latam i kombinuje w którą spódnice sie ubrać. Oczywiście na moich ignorantów stylistycznych nie mam co liczyć. Chyba skorzystam z rad sąsiadki.

Filona w knajpie nie wierzyli że to nie jest tort z cukierni. Przepiękny!!!

Do góry