reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej
ja wczoraj padłam spać z młodym ok 22 i obudziłam się dopiero o 7! a wstałam o 11 bo mąż rano w domu :p mam nadzieję że żadne choroby nas nie biorą bo ja przemęczona, on połamany, a miesiąc temu identycznie się zaczynało :/ dlatego ja dzisiaj odpadam z wszelkich wypraw i zostaję w domu, jedyne co to na plac zabaw pod blokiem wyjdę o ile nie będzie padalo... mam nadzieję że jutro będę się lepiej czuła bo mam wielką ochotę na te pieski (Koza idę jutro, przyłączycie się??)
Skrzat910 na pewno jutro będzie ładnie :) pochwal sie tortem jak już go będziesz miała ale na pewno i tak będzie super :)
oo faktycznie Natuśka, sto lat z okazji tak pięknej okazji :)) spędziliście jakoś szczególnie ten dzień?
zapomniałam co jeszcze miałam komu napsiać :(

reklama
Hej kobietki:-)

Staś ma katarek :-(boję się że coś większego się z tego rozwinie:/

Tygrynka dziękuję za zdjęcia:-)oby jak najwięcej takich spotkań :)

na-tuska Ty chyba pytałaś w jakiej okolicy mieszkam? na warszawskim koło malty ;-)

skrzat910
przyjemności na Chrzcinach:-)

Michasia super sesja!!!

Dziewczyny gdzie wywołujecie zdjęcia? mam zaległości w tej sprawie, w końcu posegregowałam i muszę gdzieś je oddać;)

Spadam prasować koszulę P bo się uzbierało, i serniczek na zimno robić:happy2:

Przyjemnego weekendu :tak:

Lilou ja przez internet w rossmanie wywoluje i do odmu przysylaja wywolane wiec z domu nei musze wychodzic... i zdrowka dl;a Stasia, woda morska i frida odciagaj... ale napewno wiesz to
Natuska ale ze mnie gapa, wszystkiego naj najlepszego:)
An milego zrwyania owocow...
Tygrys zdrowka,my jutor na pieskach bedziemy.
Skrzat9 poka poka tort:) a pogoda napewno jutor dopisze:)
Kozaczino zdrowka dla Luli:)

a my z Guzikiem bylismy rano na rynku jezyckim, kupilam ogorasy i juz na malosolne wstawialm i truskawki i czeresnie tez kupilam....

oki ide wieszac pranie i podlac kwaitki i moje balkonowe truskawki:)

hej hej
a ja walczyłam z ogórkami (obierałam je;p) i będę robić w zalewie curry:) a dziś na obiad zupka jarzynowa:)
natuska sto lat!!!
tygryś zdrówka oby was tam nic nie łapało
lilou zdrówka dla Stasia:)

A my dziś będziemy w domku ewentualnie na spacer wyjdziemy z naszą małą. Dopiero teraz złożyliśmy łóżko;p
dobra spadam pilnować obiadu żeby nie uciekł;)))

Lilou zaproś na serniczek :-D kocham serniki i w ogóle wszystko co z serem :-D hehehe

ja mam obiadek wstawiony.. Marcel zasnął.. Gabryś się bawi a M. ogląda film.. zjemy i jedziemy na Wolę :-) ciekawe o której zlądujemy w domu :-D

Hej
Moi spia a ja mam chwile na neta :)
Lilou to masz bliziutko siebie Natuske :) Ja tez moge sie podlaczyc na Maltę kiedys bo stosunkowo mam blisko ;p

MamaGabi, Guzik a wy gdzie mieszacie? :)

Nic mi sie nie chce dzis, obiadu nie musialam robic bo tesciowa robila, ja upielam placek (bo ten wczorajszy mi juz zjedli grrr) i zrobilam kompocik.

za pol godz przyjezdza koles zobaczyc co z naszym autem... ale juz jestesmy przygotowani na najgorsze - wymiana silnika!

Dziewczyny jak byscie slyszaly ze ktos chce kupic dzialke budowlana to mamy na sprzedaz 830 m2 w Ceradzu Koscielnym k. Tarnowa POdgórnego
PIlnie potrzebujemy kasy wiec szukamy kupca...

zjadlam obiad a i tak glodna jestem...hmmm aLE NIE musze sie odchudzac.
teraz jak przestalam karmic to moge. zna ktos jakas dobra metode? jakies tableti wspomagajace, dieta ale bez katorgi bo nie wytrzymam ;p
przymierzalam sie kiedys do Dukana ale jaos nie jestem przekonana...

Karola wyślij mi na gg szczegóły o działce co? zobacze czy my jesteśmy zainteresowani a jak nie to puszczę dalej w znajomych :)
Lilou zdrówka dla maluszka!

ja się trochę martwiłam bo były trzy brzydkie kupy i młody mi spał 3godz! nie pamiętam kiedy ostatnio tyle spał.. ale na razie lata zadowolony więc chyba nic mu nie jest, może przemęczony nadal po podróży, zoo... lecimy na spacer bo siedzi w wózku z butami w ręce i krzyczy DADA :D miłego wieczoru!

Michasia wielkie dziękuję !!!!!! :))))) bardzo mi pomogłaś:-)...ja pewnie też bym kiedyś do tego doszła...ale zajęło by mi to znacznie więcej czasu ;-)
Julka os.Bohaterów jest na Ratajach tak mniej więcej przy rondzie starołęka...niewiem na ile znasz się w tych okolicach...ale wrazie czego możemy wyjść na przeciw:) Byłoby fajewo spotkać się:)))
Mamy!!! jutro przy kościele parafialnym na os. Bohaterów II wojny światowej jest festyn rodzinny....z tego co wiem będą dla dzieci konkursy i przeróżne atrakcje...między innymi zamek dmuchany i wata cukrowa...jak narazie ztego co wiem to za free:))....chyba że coś się jeszcze zmieni do jutra w tej kwestii....tak więc o ile pogoda dopiszę to myślę że warto:)....Nas pewnie nie będzie bo krzyś z tatą u babci na 2 dni...(.no chyba że z małą wyjdę na chwilę choć dla niej to narazie żadna atrakcja-co ją narazie najbardziej kręci do mleczko;-)....piszę bo może czasami któraś z Was nie ma jeszcze pomysłu na jutrzejszy dzień....:))...a wiem tak po sobie...że nieraz człowiek nie wie...co tu robić?....gdzie tu pójść...byle nie w domu.....i najgorzej jak dowiadujesz się po czasie.... że gdzieś tam...a czasami nieopodal miejsca gdzie się mieszka...była jakaś fajna impreza dla dzieci:)).....aaaa najważniejsza sprawa...dla dzieci zaczyna się tak od godz. 15:-)

reklama
witam

lolou zdrówka dla Stasia
drakenowa doskonale wiem gdzie Bohatetów tylko nie wiem gdzie plac zabaw, ja często robie zakupy w selgrosie :tak:
festyn jest tez na ul. fortecznej przy kościele :tak:

a my bylismy na Targach i kiepsko było, no ale dzieciakom sie podobało a potem spacerkiem do domku :tak:
jutro w planach cytadela i festyn

Do góry