reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej hej :-)

ja po przerażająco okrutnej sobocie dla odmiany spędziłam niedzielę bardzo sympatycznie..

wpierw giełda staroci, potem festyn na pl.wolności z okazji dnia dziecka, a wieczorem grillowanie ze znajomymi z Krakowa :-)
bardzo sie cieszę, z tego, bo ostatnio same złe rzeczy mnie spotykają... no, ale nic..
dzisiaj powrót do szarej rzeczywistości hehe pogoda całkiem całkiem, więc coś na pewno bęziemy robić :-)

Miłego dnia!

reklama
Hej!

U nas wczesna pobudka. Mała nie da pospać mamie niestety. Dzisiaj jedziemy do proboszcza załatwić chrzciny. Boziu jak ja pomyśle że musze jechać do tego gbura to odechciewa sie wszystkiego.

Ja już ogarnęłam Zosię :happy2:
Coś nie mam koncepcji na dzisiejszy dzień myślałam żeby w tym tyg wybrać się do nowego zoo. hmmm zobaczę co dziś będziemy robić....

Ja lece do przedszkola do sekretariatu bo damianek dzisiaj poszedł do przedszkola po tygodniowej nieobecności i to jego ostatni dzień:-(

Czesc dziewczyny :)
To my jednak wczoraj wyladowalismy na dzialeczce:D tak sie narobilam ze dzis plecow nie czuje;/
Dzis juz jestesmy po spacerku nad rusałka:) mala zjadla obiadek i zasnela,D poszedl do pracy a ja zastanawiam sie jak spedzic reszte dnia :)

wróciłam z przedszkola, pobrałam nową umowe na wrzesień i Damianek jest 151 dzieckiem w przedszkolu, zaczęły mu się 3 miesięczne wakacje, zaraz obiadek i lece z Damiankiem do logopedy

hello,
ale upał, ja siedzę cały dszień na dworze, gorąco jak smok! A mnie na dodatek boli gardło i nie wiem czy jeszcze temp na mnie nie bije;/
Basia śpi, obiad przygotowany, ale w domu syf, zet znów będzie zly że nic nie zrobilam, ale ja jakoś sił nie mam:( najchętniej bym też kimnęła:p
Julka to Damianek ma długie wakacje, myślałam że przedzkola max na miesiąc robią przerwę i wtedy jest jakieś zastępcze i tak:)
Monia zazdroszczę paweru:p
Dziewczyny gdzie wy?

reklama
Ale jestem wściekła!:wściekła/y: Najpierw w autobusie krowa jedna nie ruszyła dupy żeby zrobić miejsce dla wózka a potem jeszcze księdza nie było tylko karteczka że dziś nieczynne biuro parafialne a w sobote mówił żeby przyjść jak urzęduje. Szlak mnie trafi nagły przez tego gnoja!

Do góry