reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej dziewczyny!!
Tygryś, Skrzat bardzo dziękuję za przemiły dzień :-) Bardzo fajnie było :-) Lula jak padła o 20 tak o 8 wstała i teraz grandzi w piżamie a R. śpi dalej :-)
Karola może następnym razem się uda spotkać :-) życzę szybkiego gojenia rączki ;-) i uważaj następnym razem :-D
Monia dobrze że juz czujecie się lepiej :-) O facetach nie chce mi się pisać :-( z nimi ciągle coś nie tak!!!
Fionka miłego weselicha:-)
My chyba skoczymy na cmentarz, a później może jakiś festyn wieczorem grill o ile pogoda pozwoli :-)
życzę wam miłego dnia :-)

reklama
hejka,
no ja czuję się lepiej, gardziołko boli mniej puki co, ale za to głowa ćmi:( Ech a weekend, no zobaczymy jak popołudniu!
Zet zajął się rano Basią, że sobie mogłam spać, a teraz pojechał z rodzicami i Małą na działkę więc mam spokój i popijam kawkę i może się znów drzemnę:p
Ilonka miłej zabawy na weselu:)

Hej!

Malutka skoro świt urządziła pobudke więc jestem kompletnie nie wyspana. Najlepsze że ona ani myśli iść na drzemke. No trudno będzie trzeba ją niedługo spakować i jedziemy do teściów.

Karola szybkiego zagojena łapki życze!

Tygrynka no fajny ten żarcik.

Ilonka udanej zabawy!

Skrzat kuruj sie!

Ja bym musiała kimnąć, ale zagadałam się na gg z kumpelą z pracy co w ciąży jest:p Ale tu cisza dziś, wszyscy weekendują:)

weekendowo :)

my dzisiaj fajny dzień, chociaż niefajnie się zaczął... rano atak alergii, potem wizyta uteściów... ale potem mega pozytywna wizyta u przyjaciółki... teraz powinnam się pakować a mi się nie chce :D jutro popołudniu lecimy na Mazury na 2tyg :))))

Tygryś miłego wyjazdu :-) Odezwij się jak dotrzesz :-)
My po wizycie znajomych :-) Mój R. spi na środku salonu hihihihi i chrapie masakrycznie jutro kac gigant jak nic!!! Ja dopijam małego drineczka i idę spać :-) Miłej nocy zyczę :-) do juterka

no to miły dzień był widze Koza :)))
ja robię tysiąc innych rzeczy zamiast pakować... jedziemy na ciut ponad dwa tygodnie, wracamy 14 czerwca tralalala ale się cieszę :D:D:D skoro wyjeżdżamy o 16 to mogłabym iść spać i popakować jutro ale jak głupia wstawiłam zmywarke która za jakąś godzinę będzie pikać:/
jakie macie plany na dzień dziecka? my jedziemy do kumpla do remizy strażackiej, bo organizują coś dla dzieciaków, pokazy samochodów, pianę i jakieś inne atrakcje :) a tak to cisza w miasteczku :D
ciekawe jak Ilonka się bawi na weselu, zapomniałam jej życzyć dobrej zabawy :D

Z dniem dziecka to wiesz ja w pracy R. też pewnie coś w żlobku będzie fajnego :-) a tak to wyprzytulamy i wycałujemy i zagłaszczemy to nasze dziecie :-) i spoko spakujesz się jutro ;-)

reklama
oj to z Luli będzie bardzo szczęśliwe chociaż zagłaskane dziecię :)))
Koza a może chcesz wpaść mnie spakować??:D już raz widziałas przedwyjazdowy bajzel więc nie powinnaś się wystraszyć:p

Do góry