reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kochana !!! Ty mnie nie podpuszczaj z tym pakowaniem:-) właśnie wpakowałam "zwłoki" R. do łóżka więc żadne pakowanie mi nie straszne hihihi matko jaki on ciężki od jutra dieta!!!!! dobra idę spać :-) buziaki

reklama
Hej kobitki :)
Pogoda za oknem nas niestety nie rozpieszcza;/ choc slyszalam ze od jutra maja byc juz znowu upaly po 27,a nawet 31stopni:D
Po dzialeczce fajnie,napracowalam sie troszke.No ale zeby bylo ladnie trzeba wlozyc troche pracy,nic samo sie nie zrobi niestety.Dzis chyba nie pojedziemy ze wgledu na pogode,a szkoda.
Po poludniu chce jechac na ostrow tumski podobno jest tam jakis festyn:) pieski,pokazy itd.
A tu rzeczywiscie na forum pusto-weekend :)
milego dnia :)
Tygrynka milej podrozy :)

hej hej
tygryś żarcik fajny się uśmiałam:) życzę szerokiej drogi!!!! a Asia jest w Olku do 5 czerwca więc może się gdzieś tam spotkacie:)

Ja dziś do babci na obiad jadę z moją bandą:)
Mykam

Cześć dziewczynki, dzięki! Za dwie godzruszamy o ile nam si euda bo Seba ma maruda i skutecznie utrudnia pakowanie :/ o wyciaganiu rzeczy sekunde wczedsniej przeze mnie spakowanych nie wspomne :/ kmilego dnia dziewuszki!!!

hej :-)
Skrzat9 było ciężko ale R. juz na chodzie od 11 więc w sumie nie jest źle :-)
Guziczku zazdroszczę obiadku :-) mi się nie chce nic robić a zaczynam być głodna :/
Tygryś jeszcze raz miłej wyprawy :-)
ide młodej dać obiadek :-)

melduje ze zyje...tylko zdycham, ogromny kac vegas, poszlismy spac po 6h rano a na sniadanie musielismy juz wstac o 10h.
ogólnie było super! wytańczeni tak ze zakwasy w nogach i nawet du.piee:p
wiecej napisze jak sie w koncu wyspie:)

Witam sie
wczoraj typowo rodzinnie bylismy na dwoch festynach z okazji dnia dziecka. Juli bardzo sie podobalo na dmuchanym zamku do skakania i na koniku :)

Dzisiaj nudno w domku spedzalismy dzien Jula trzy godz spała na hamaku az bylam w szoku. Ja mam dzien dobroci dla B ;p i posprzatalam i umylam mu auto ;p a tak mi sie nudzilo. on za to malowal naszego drugiego dostawczego bo juz wygladal paskudnie...

B jest teraz w Tesco takie nocne zakupy ;p skonczylo nam sie jedzonko ;p
a ja czekam na niego i wcinam truskawki ze smietana :)
Milego wieczorka

reklama
Ale tu cisza!
U nas ok, dziś imieniny szwagierki! Basia nam zasnela o 23 i wczoraj tez, masakra:szok:mam nadzieje ze to chwilowe!
Gardziolko boli nadal:( i taka jestem rozlazła:(
Tygryś daj znać jak dojedziecie!
Uciekam spac!

Do góry