reklama
monia149090
Mamusia Wiktorii :)
Hej kobitki
Pogoda za oknem nas niestety nie rozpieszcza;/ choc slyszalam ze od jutra maja byc juz znowu upaly po 27,a nawet 31stopni
Po dzialeczce fajnie,napracowalam sie troszke.No ale zeby bylo ladnie trzeba wlozyc troche pracy,nic samo sie nie zrobi niestety.Dzis chyba nie pojedziemy ze wgledu na pogode,a szkoda.
Po poludniu chce jechac na ostrow tumski podobno jest tam jakis festyn pieski,pokazy itd.
A tu rzeczywiscie na forum pusto-weekend
milego dnia
Tygrynka milej podrozy
Pogoda za oknem nas niestety nie rozpieszcza;/ choc slyszalam ze od jutra maja byc juz znowu upaly po 27,a nawet 31stopni
Po dzialeczce fajnie,napracowalam sie troszke.No ale zeby bylo ladnie trzeba wlozyc troche pracy,nic samo sie nie zrobi niestety.Dzis chyba nie pojedziemy ze wgledu na pogode,a szkoda.
Po poludniu chce jechac na ostrow tumski podobno jest tam jakis festyn pieski,pokazy itd.
A tu rzeczywiscie na forum pusto-weekend
milego dnia
Tygrynka milej podrozy
skrzat910
żyje dla nowego życia
Hejka!
U nas od wczoraj jest moja przyjacióła. Dzisiaj uderzamy na bemca.
Tygrynka miłej podróży!
Kozaczino jak R. sie dziś czuje?
U nas od wczoraj jest moja przyjacióła. Dzisiaj uderzamy na bemca.
Tygrynka miłej podróży!
Kozaczino jak R. sie dziś czuje?
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej hej
tygryś żarcik fajny się uśmiałam życzę szerokiej drogi!!!! a Asia jest w Olku do 5 czerwca więc może się gdzieś tam spotkacie
Ja dziś do babci na obiad jadę z moją bandą
Mykam
tygryś żarcik fajny się uśmiałam życzę szerokiej drogi!!!! a Asia jest w Olku do 5 czerwca więc może się gdzieś tam spotkacie
Ja dziś do babci na obiad jadę z moją bandą
Mykam
Cześć dziewczynki, dzięki! Za dwie godzruszamy o ile nam si euda bo Seba ma maruda i skutecznie utrudnia pakowanie :/ o wyciaganiu rzeczy sekunde wczedsniej przeze mnie spakowanych nie wspomne :/ kmilego dnia dziewuszki!!!
hej :-)
Skrzat9 było ciężko ale R. juz na chodzie od 11 więc w sumie nie jest źle :-)
Guziczku zazdroszczę obiadku :-) mi się nie chce nic robić a zaczynam być głodna :/
Tygryś jeszcze raz miłej wyprawy :-)
ide młodej dać obiadek :-)
Skrzat9 było ciężko ale R. juz na chodzie od 11 więc w sumie nie jest źle :-)
Guziczku zazdroszczę obiadku :-) mi się nie chce nic robić a zaczynam być głodna :/
Tygryś jeszcze raz miłej wyprawy :-)
ide młodej dać obiadek :-)
melduje ze zyje...tylko zdycham, ogromny kac vegas, poszlismy spac po 6h rano a na sniadanie musielismy juz wstac o 10h.
ogólnie było super! wytańczeni tak ze zakwasy w nogach i nawet du.piee
wiecej napisze jak sie w koncu wyspie
ogólnie było super! wytańczeni tak ze zakwasy w nogach i nawet du.piee
wiecej napisze jak sie w koncu wyspie
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Witam sie
wczoraj typowo rodzinnie bylismy na dwoch festynach z okazji dnia dziecka. Juli bardzo sie podobalo na dmuchanym zamku do skakania i na koniku
Dzisiaj nudno w domku spedzalismy dzien Jula trzy godz spała na hamaku az bylam w szoku. Ja mam dzien dobroci dla B ;p i posprzatalam i umylam mu auto ;p a tak mi sie nudzilo. on za to malowal naszego drugiego dostawczego bo juz wygladal paskudnie...
B jest teraz w Tesco takie nocne zakupy ;p skonczylo nam sie jedzonko ;p
a ja czekam na niego i wcinam truskawki ze smietana
Milego wieczorka
wczoraj typowo rodzinnie bylismy na dwoch festynach z okazji dnia dziecka. Juli bardzo sie podobalo na dmuchanym zamku do skakania i na koniku
Dzisiaj nudno w domku spedzalismy dzien Jula trzy godz spała na hamaku az bylam w szoku. Ja mam dzien dobroci dla B ;p i posprzatalam i umylam mu auto ;p a tak mi sie nudzilo. on za to malowal naszego drugiego dostawczego bo juz wygladal paskudnie...
B jest teraz w Tesco takie nocne zakupy ;p skonczylo nam sie jedzonko ;p
a ja czekam na niego i wcinam truskawki ze smietana
Milego wieczorka
reklama