reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

A mój M jeszcze do domu nie wrócił a na dzień matki do teściowej nieposzłam ze względu na mocny wiatr i katar Natiego i jeszcze jednego ale nie moge napisac coby ktoś niepowołany nieprzeczytał:zawstydzona/y:
ide na dr haus`a:-D

reklama
Hejka dziewczynki!

My też fajny dzień mieliśmy tylko niestety większą połowę bez M bo na popołudniu do pracy szedł:-( Ale rano dostałam śliczą doniczkę z małymi, różowymi różyczkami do tego słodko przystrojonymi. M mówi że Marcusiek mu cichaczem wysłał sms że takie właśnie potrzebuje na dziś:-D A popołudniu zaprosiłam swoją mamę i za jednym zamachem tatka ;-) do cafe Gołębnik na Wielkiej, zjedliśmy po wielkim pucharze pysznych lodów, Marcel był wniebowzięty bo też się opchał:-D później małe zakupki i teraz wieczorek w domku. Czekam za mym lubym;-).
Natuska a to stróż przepisów (kimkolwiek jest) bardzo pomysłowy:-D
Kozaczino takie buziaki najlepsze w świecie :tak:
Tygryś Nie masz za dobrze babo jedna:-D;-)

No i oczywiście spóźnione ale szczere życzenia z okazji Dnia Mamusiek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guziczek spoko, my i tak w zoo dopiero byliśmy ok.17...

fotografa załatwiliśmy, zoo zaliczone, zakupy zrobione.. :-)

wpadnę później :-)

A my cały dzień aktywnie. Pojechałyśmy do teściów i troche zła jestem na znieczulice społeczną bo nikt ale to nikt sie nie ruszył żeby nam pomóc wsiąść a potem babsko nie raczyło dupy ruszyć z miejsca na wózek.
Potem pojeździłyśmy po wsi, poszłam na ploty i na koniec pojechaliśmy do kuzyna Męża poprosić go na chrzestnego.

Od moich skarbów dostałam mleczny puder do kąpieli w uroczym dzbanuszku i kebab.

Padam na pyszol.

hahhah Natuska normalnie sikalismy ze smiechu wsiadajac do samochodu, moj mowil ze mam sie zapytac gdzie parkowalas ze masz karnego:p hahahah
dzieki za .... ..

my dopiero do domu wrocilismy, fryzjer zaliczony, wlosy odnnowione,. nie jest źle:)

jeszcze jutro popoppooooludniu ruszamy na poznan w celu zobaczenie jednej sukienki i odebrania wiaray ktora spi u nas.

padam tym czasem na pysk... do jutra:)

hej,
My wrócilismy bylismy u moich i u zet rodzicow;) objedzeni ale zadowoleni!
Basia ładnie śpi, ale miała radoche u moich jak z psem szalała! Ja dostałam karteczkę z odrysowaną stópką i rączką:) A jak zet jej powiedział powiedz mama to ona tatatat:p
Na-tuska usmiałam się z Zet do łez z karteczki, dobry tekst:D
Kozaczino buziaki soczyste są boskie!
Ja dziś zrobiłam zakupy na allegro dla Basi aktywny domek i arke noego z kiddieland, i jeżdzik żyrafa:D wydalismy majątek:p

Ostatnia edycja:
Natuska ja tez chce ksero karteczki pliiiiissss :D
Ilonka pokazuj włochacze!! i jaka znowu sukienke?? przeciez juz masz?? i co z butami?
Kozaczino buziak musial byc przeslodki, ciocia tez by takiego chciala od Luli :D
Skrzat910 fajny dzien, a na to miejsce dla wozkow ja sie zawsze wpraszam :p
MamaGabi dobrze ze dobrze zajechalas, opowiedz jak bylo tyle godzin w pkp?? do kiedy zostajesz na mazurach? ja chyba we wt bede w olku :D
Ajentka babo Tobie dobrze tez wiec nie jeczec mi tam :p a w ogole musimy sie znowu spotkac (jutro??? :D) bo sie stesknilam normalnie wiesz???
kurde reszty zapomnialam co chcialam odpisac...
cos mi tutaj glosno gra, nie wiem, juwenalia czy cos??

reklama
Hej Ho
Wszystkiego najlepszego mamuski ;)
Ja dostalam od dziecka czekoladki ;p
Niestety nie spedzilam z nia calego dnia bo...bylam w pracy!
i sie z tego ciesze ;p pierwszy raz od dwóch lat prawie (odkad zaszlam w ciaze) jechałam w trase z towarem dostawczakiem... ah ona towaru na aucie, 4 h w trasie, 300 km zrobione...i czuje ze zyje ;p
Lula w tym czasie byla z babcia i byla bardzo grzeczna.
stwierdzilismy z B ze nie ma sensu placic kierowcy jak ja moge jezdzic tym bardziej ze w tej firmie nie ma jazd codziennie tylko ze 2-3 w tygodniu
a ja sie ciesze bo troche odsapne od domu a ze ja uwielbiam jezdzic autem i to jeszcze duzym to jest git!

Jutro oczywiscie spotkanie aktualne.
TYgrynka ale ty masz tego meza kochanego. ah zazdroszcze
Natuska slyszalam juz o takich karteczkach ;p jeszcze jest wersja dla facetów
Karna Pipa ;p

Polozylam sie z Jula i zasnelam dopeiro co sie przebudzilam to stwierdzilam ze nadrobie zaleglosci netowe.

ten dzien mamy z jednej strony radosny a z drugiej nie. przykro mi ze nie moge zlozyc zyczen mojej mamie ;/ ale trudno ona sama do tego doprowadzila.
Zlozylam tesciowej i przynajmniej ona mnie docenia.
dobranoc

Do góry