reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

od tego trzymania kciuków strzeliły mi ściegna w kciukach. A tak na poważnie to we wrześniu padło mi ścięgno prostownika w lewym kciuku ale operacja 3 razy do skutku nie doszła z różnych pechowych przyczyn. W niedziele padł mi prawy kciuk. Ja sie domyślam czemu tak trzaskają ale musze iść do lekarza i skończyć z odpuszczaniem sobie bo jak tak dalej pójdzie to (tfu tfu) cała ręka mi padnie.

reklama
witam

najpierw kłótnia z M a potem dostałam polecony z wezwaniem przedsądownym:wściekła/y: a potem w przedszkolu był dzień mamy i taty jak Damianek recytował to aż się popłakałam :tak:
później jak wróciliśmy do domu to postawiłam M przed faktem dokonanym, czyli kazałam mu się zająć dziećmi a ja wzięłam rower i pojechałam nad malte odreagowac stres:tak: 2 godziny jeździłam

Skrzat910 a na nfz czy prywatnie szukasz orto? bo prywatnie to znam dobrego.. mój były u niego wyleczył sobie kolano, ale ceni się.. ale też jest inny co na ul.Lindego w prywatnej przychodni przyjmuje, ale wszelkie zabiegi na nfz robi.

Julka ale bym sobie pojeździła na rowerku.. ze 3 lata nie jeździłam :/

my byliśmy z starym zoo, połaziliśmy teraz drzemka, a potem za butami jadę..

Brzoskwinkaa no to na co czekasz? Tyłek na rower i jazda:tak: Dzisiaj tez mam plany pojeździć po malcie - zobaczymy czy mi sie uda :-D

Skrzta mam kilku fajnych ortopedzików ale powiedz od czego potrzebujesz? bo wiesz lepiej jak jest specjalistą od kolanka albo kręgosłup czy też ręki bo taki zbiorczy to wiesz... więc napisz od czego ma być:) jak od kolana to znam świetnmego specjalistę nr 1 w poznaniu bo u niego aktualnie się leczę.

Julia ile ja bym dała za rower!!! bardzo lubię jeździć ale sprzętu brak...

Ja właśnie wróciłam ze strzeszynka byłyśmy z mamagabi. Dziewczyny a może któraś do nas dołączy następnym razem?

Ale tu dziś pusto:szok:
witam pod wieczór :-) Lula jest trochę zaziębiona i żeby nic się nie działo to do złoba do końca tyg. nie pójdzie R. wziął 2 dni opieki ja biorę następne dwa :-) A teraz dziecio śmiga po swoim placu zabaw( niegdyś moim salonie) ;-) dostała na roczek pełno grających i wydających inne dziwne dźwięki zabawek zatem mała kakofonia jest teraz codziennie :-) dobra musze popłacić nieco rachunków a Lula mi sie wdrapuje na kolana i zamierza przejąć klawiaturę :-)

hello,
my po wizycie Tygrynki:) Super dzionek w doborowym towarzystwie! Dzieciaczki wyhasane, brudne, dzień cały na dworze, aczkolwiek Basia grandzi nadal w zabawkach w domu! Dam jej jeszcze chwilę, bo pewnie zacznie marudzić to szybko kąpu i idziemy spać:p Zet nadal nie ma, więc czekam jako wierna żona:p
To miłego wieczorku!

reklama
Witam się,

Zapomniałam zapłacić za internet i blokadę nam nałożyli, ale już odkręciłam :tak: tak więc
KOZACZINO STO LAT DLA MAJECZKI!

Nas dzisiaj położna odwiedziła, Zosia bez zastrzeżeń, pytałam o jej krzywego nochalka, ale to od położenia w ciąży, powinno się unormować. A mi zdjęła szwy, hurra! dużo lepiej bez nich!:-)

Do góry