reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

skrzat może w piątek jakieś spotkanie?? chyba ze Lula sie kompletnie rozłoży :-( ale póki co jest w miarę ok:-) Tygrys może ty też :-) Ania ?? Kto jeszcze??
Amande dzięki za życzenia :-) A jak ty się czujesz jako "świeża" mama?

Ostatnia edycja:
reklama
od tego trzymania kciuków strzeliły mi ściegna w kciukach

o kurde, to żebym nie musiała za Twoje prywatne wizyty płacić :szok::-p

najpierw kłótnia z M a potem dostałam polecony z wezwaniem przedsądownym:wściekła/y: a potem w przedszkolu był dzień mamy i taty jak Damianek recytował to aż się popłakałam :tak:

uu nie fajny początek, ale później chyba fajnie było co?? dumna mama musiała być z Damianka:tak: no i ten rower;-) daj znać to następnym razem się przyłączę!!

Dziewczyny a może któraś do nas dołączy następnym razem?

a dołączy, tylko niech dadzą znać wcześniej że idą:tak:

dostała na roczek pełno grających i wydających inne dziwne dźwięki zabawek zatem mała kakofonia jest teraz codziennie :-)

oo to kiedy Sebastiana zaprosicie do placu zabaw??:-p

Super dzionek w doborowym towarzystwie! Dzieciaczki wyhasane, brudne, dzień cały na dworze

dokładnie! było super Skrzacie i Basiulku, dzięki za przygarnięcie nas na cały dzień;-) Seba padł w aucie, ale teraz zapomniał że był zmęczony i się bawi:dry: a woda po kąpieli czarna:-D

skrzat może w piątek jakieś spotkanie?? chyba ze Lula sie kompletnie rozłoży :-( ale póki co jest w miarę ok:-) Tygrys może ty też :-)

a no ba! jasne że ja też! w piątek?? o której i gdzie??:-D

ja nie mam co pisąć bo o moim dniu wszystko napisała SKrzat :-p

no zasnęła!
chwilę odczekam i idę sprzątać w kuchni, ale to stukanie, więc niech zaśnie dobrze:p
Zet nadal nie ma, pewnie jeszcze poczekam;/
Kozaczino z Tobą zawsze, ale ja puki co w ten pt odpadam:( Jakby się coś zmieniło dam znać!

Tygrynka w tym tygodniu moge smiagać rowerkiem codziennie od około 18-stej a 19-stej więc jesli się uda to mozemy posmigac razem :tak: dzisiaj przejechałam tylko 10km bo pogoda kiepska pod wieczór :-(

no ładnie, Skrzaty nam odpadają :(
Julka w tym tygodniu to pewnie już nie zdążę roweru od teściów odebrać, ale jak tylko wrócę to bardzo proszę o zabranie mnie ze sobą!! chociaż ja te Twoje TYLKO 10km to z językiem na brodzie zrobie :/
chłopaki dopiero zasypiają, młody sobie zażyczył BABA na wieczór więc siedzieliśmy godzinę na msn...

reklama
Do góry