reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja miałam iść odespać ale muszę jeszcze ogarnąć mieszkanie bo mój jak wróci to będzie marudził :-/ mam jeszcze 4 godzinki :-)

reklama
A na wypisie ze szpitala na USG napisali, że Młoda z biometrii płodu jest 2 tygodnie młodsza, myślicie, że ten termin jest bliższy?
Cieszę się, że zdrowo podchodzicie do ubierania dzieci. Brat mnie wyciągnął na próbę komunii i mała dziewczynka biegała po słońcu w dżinsach, traperkach, długim rękawku, na to sweterku do kolan, i szaliku. A do kościoła mama jej kurtkę na to jeszcze założyła, to się biedulka kładła na posadzce i przykładała policzki i rączki do zimnego. :baffled:

u mnie i u koleżanek najczęściej sprawdzał się pierwszy termin z pierwszego usg, jaki miałaś??
biedna ta dziewczynka, nie lubię jak rodzicie przegrzewają dzieci, więcej szkody z tym robią:baffled:

Tygrynka ja mam te Twoje ksiazki juz przeczytane,chetni ebym ci je zwrocila:)

możemy się umówić na spacerek np na Sołaczu w przyszłym tygodniu, co Ty na to?

A co filmiku to wczoraj w ddtvn było o tym jak matka i mała córka tańczą rurze. Teraz są takie specjalne zajęcia jak areobik i dziewczyna właśnie uczą sie tańczyć na rurce. To niesamowicie wzmacnia mięśnie ale i dodaje pikanterii w sypialni.

nastoletnia córka ok ale nie takie małe dziecko:no:

Dziewczyny ile płacicie za nocleg nad morzem, te które się wybieraja?

my płacimy 70zł za osobę za pokój z łazienką i wyjściem na ogród...

witam i spadam, lecę przymierzać sukienki:-D:-D:-D
miłego dnia!!

Tygrynka jestem jak najbardziej za:) w takim razie czekam do przyszlego tygodnia :)
Ale ta moja zasnela spi juz od 8.20 i na razie konca nie widac:D

Pierwszy termin (z OM) miałam na wczoraj, no i b. szybko wiedziałam, że w ciąży jestem, pierwsze USG było w 5tc. Mam nadzieję, że długo nie przenoszę, łazienka wysprzątana, może uda mi się ją wykurzyć jak ogarnę resztę :-D

Kózko ja Wam zazdroszczę, że macie Dzieci po drugiej stronie brzucha, bo zaczynam się bać porodu.:szok:

aaa.. i rodzę w św.rodziny, z mamuśką :-)

Mam nadzieje, że szybko będę gubić te kilosy, bo chętnie bym w sukienki się powbijała ładne jakieś a nie narzutę na wieloryba :D

Rikapa dobrze, że wzięłaś ten urlop, odpocznij!! jak będzie marudził to niech Ci pomoże!;-)

Monia wreszcie sie pojawiłaś :-)

Rikapa odpoczywaj sobie.

Julia jak tam chłopaki?

Tygrynka no fakt takiego tańca budzi kontrowersje. Ale mi sie wydaje że żaden wiek nie jest dobry. Ani mała dziewczynka ani nastolatka nie zostanie zaakceptowana, nikt nie powie że to tylko taniec który wyrabia mięśnie, poczucie równowagi i ogólnie usprawnia.

A ja nie mam nic przecwko tanczeniu na rurze, poli nie robi sie tego w zadnym klubie;-) dla mnie to gimnastyka jak kazda inna, nawet sama bym sie chciala nauczyc, moze mezowi by sie spodobalo:-p
Natuska, wozek pchal maz, a co tam niech ma frajde, ja sie jeszcze nim najezdze do znudzenia pewnie;-) jak wrocilismy do domu to tez bylo wesolo, bo probowalismy roznych funkcji, a z tego co nam pokazywalas to i tak wiekszosc zapomnielismy a instrukcja do tego wozka jest taka ze rownie dobrze mogloby jej nie byc hehe. Wiec bylo tylko slychac "haha, nie umiesz!" i ogolem duzo smiechu:-) ale ostatecznie, pomalu doszlismy do wszystkiego co i jak:)

hej my po spacerku zaliczyłyśmy sklep i plac zabaw mała teraz padła.
W tym tygodniu komunia jedziemy w piątek jakieś 300 km kupiliśmy taką deskę Sportix Deskorolka WAVEBOARD Street-Surfing SKULL - opinie o Sportix Deskorolka WAVEBOARD Street-Surfing SKULL , małemu się taka podobała, mam nadzieje, ze pogoda dopisze.
Zamówiłam na allegro rowerek dla małej przyszedł bez części do zamontowania kola także na razie stoi bez użyteczny - napisałam do nich wiadomość zobaczymy czy doślą.
W aucie padła mi klima wiec nigdzie się z mala nie ruszam dobrze , ze m ma służbowy i możemy nim jechać na tą komunie. W ogóle siada nam coś te auto zastanawiamy się czy sprzedać ale w sumie dużo za niego nie dostaniemy i nic lepszego nie kupimy.
W banku analityk co wyliczał dom stwierdził , że za tą sumę co my chcemy wybudować dom nic z tego, że możemy wziąć większy kredyt a nie chcemy bo raty nas zjedzą albo udokumentować ,że mamy 50 tyś :-D:-D ... hee mam tyle akurat w swojej skarpecie w komodzie ;-);-) ...

co do tego tanca na rurze podoba mi się to ale trzeba mieć silne rece do podnoszenia siebie - ponoć pracują wszystkie mięśnie .

reklama
ja sie witam
sciemniam dzis jak nie wiem, tyle ze ziemniaki do wody wrzucilam:p bo mlode to nie obieram, a kapachu i kotlety od wczoraj:p basia mi sie budzi bo widze ruchy raczki w lozeczku, ale nie ide bo jeszcze cisza! Slonko zaszlo:( moj bedzie chwile pozniej bo po garnitur jedzie z czyszczenia odebrac! Jutro jest caly dzien w pracy!;/ a nawet w dwoch:p

Do góry