reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hejo
My dzis mialysmy intensywny dzien od rana po Kozich urzędowałysmy, upał jak nie miara a Mała twardo na placu zabaw chciała byc. Popołudniu na Cytadeli ze znajomymi i ich dzieciaczkami :) Jula prawie cała Cyte przeszła na nożkach swoich ;p mam radochę.

Koza to moze sie widziałysmy i nawet o tym nie wiemy ;p
Laski kiedy jakieś spotkanko bo juz mi teskno za wami :)

Chrzestna Julki zamówiła na roczek dla niej rowerek ;p wydaje sie byc fajny
http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/08/06/70/1608067016

W sobote za tydzien robimy roczek. Ale skromnie tylko rodzina i chrzestni niestety fundusze nie pozwalaja na huczna impre.

CO do ubioru to Jula dziś byla w takich trzy czwarte spodenkach na szelkach i o dziwo kolana całe. a tez do tej pory jej zakładałam dlugie bo jeszcze jej sie zdarza przez podwórze drzec po kolanach a potem byl by placz.
chociaz rece ma poodzierane i wogole jak by tego nie zauwazyla.

aaa właśnie - gratulacje dla Juleczki za tuptanie!! rowerek fajny, na pewno bedzie się jej milo jeździlo :)
no to kiedy nas Karola do piaskownicy zapraszasz?? :p

Hej!

Młoda przez pół nocy szalała. Ledwo zipie. Jeszcze Mąż mnie wkurza. Ostatnio mam wrażenie jakbym do ściany gadała.

Tygrynka
no zaszalałaś bo zabieg jest chyba dość drogi. Ale każdej z nas należy sie odrobina przyjemności. A co filmiku to wczoraj w ddtvn było o tym jak matka i mała córka tańczą rurze. Teraz są takie specjalne zajęcia jak areobik i dziewczyna właśnie uczą sie tańczyć na rurce. To niesamowicie wzmacnia mięśnie ale i dodaje pikanterii w sypialni.

Karola fajny rowerek.

hej,
wczoraj masakra, dllatego mnie nie bylo, wiecej na x:(
ja od rana nad kawką:) Basia wczoraj w 3/4 spodenkach i bluzce z krotkim rekawkiem:D Kupilam jej dwie fajne w tesco (oczywiscie chlopiece) zielona z krabem i niebieska z osmiornica;) Dzisiaj zabiore sie za przesadzanie moich surfini:)
Skrzat910 gdzie wy macie dokladnie te kwiaty, bo ciocia sie pyta:)
Karola fajny rowerek, my myslimy o czyms takim na poczatek - zakochałam sie w tej zyrafie:p Little Tikes Trójkołowiec Jeździk Żyrafa - opinie, komentarze o produkcie
Dziewczyny ile płacicie za nocleg nad morzem, te które się wybieraja?
Miłego dzionka!

Ostatnia edycja:
reklama
Melduję się,

wiem, że nie powinnam, na swoje usprawiedliwienie mam to, że to tylko raz (chociaż pomogło i kusiło, żeby sobie jeszcze raz zaaplikować), na nogi, no i byłam zdesperowana już.. :zawstydzona/y: A czuje się dobrze, Aniaa23 jak jest tak ciepło to się jak mysz pocę i kostek nie widzę, ale nie jest jakoś dramatycznie. Na-tuska też mi lekarka zaleciła spacerki ale dopiero dwa dni łaziłam (od razu czuje spinanie brzucha, znowu czuję się w ciąży itd.) a przez tę wysypkę tydzień nic nie robiłam to się brzuchol rozleniwił.

A na wypisie ze szpitala na USG napisali, że Młoda z biometrii płodu jest 2 tygodnie młodsza, myślicie, że ten termin jest bliższy?

Karola gratulacje dla Luli, że sama chodzi! :tak:

Cieszę się, że zdrowo podchodzicie do ubierania dzieci. Brat mnie wyciągnął na próbę komunii i mała dziewczynka biegała po słońcu w dżinsach, traperkach, długim rękawku, na to sweterku do kolan, i szaliku. A do kościoła mama jej kurtkę na to jeszcze założyła, to się biedulka kładła na posadzce i przykładała policzki i rączki do zimnego. :baffled:

Chyba dzisiaj wielkie porządki w chałupie zrobię :)

Do góry