reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

poziomeczka no własnie jak dziecku przetłumaczyc że nie może jeść i pić ja miałam cyrk z Natusiem bo na czczo od 20-stej do 9-rano zanim Go zabrali, nawet inhalacji nie mógł mieć bo po Nich trzeba płukać buzie:-(

reklama
też to przeżywałam, jak aDaś miał 3 miesiące.. kilka dni głodówki, tj. bez mleka tylko herbatka ew... a gdzie tu wgl nie jeść..

Julia a jak chłopaki się czują?

Brzoskwinkaa Damianek ma zmiany na buzi, szyi i nogach ale ogólnie ok bo broi a Nati ma stan podgorączkowy i z łap nieschodzi po tym szpitalu:-(

Brzoskwinkaa nie wiem, ale chcemy Go wypisać w tym tygodniu bo skoro Pani dyrektor twierdzi ze Damianek jej miejsce zajmuje to niech sie w.............. a i tak ze względu na Natusia w kwietniu nie może chodzić żeby nic nieprzyniósł

boszzee co za wredota.. jak można twierdzić, że dziecko miejsce zajmuje.. a czy to kurde Damianka wina, że choruje etc.. masakra.. czasami taka znieczulica panuje, że szkoda gadać.. Podziwiam Cię, że jesteś taka twarda i starasz sobie dawać radę z tym wszystkim!

poziomeczka no własnie jak dziecku przetłumaczyc że nie może jeść i pić ja miałam cyrk z Natusiem bo na czczo od 20-stej do 9-rano zanim Go zabrali, nawet inhalacji nie mógł mieć bo po Nich trzeba płukać buzie:-(

też to przeżywałam, jak aDaś miał 3 miesiące.. kilka dni głodówki, tj. bez mleka tylko herbatka ew... a gdzie tu wgl nie jeść..

:( :shocked2: ...

Julia wredna ta babsko ... ale właściwie to może lepiej dla Natanka bo z przedszkola wszystkie świństwa przyniesie a teraz choć na chwilę bedzie spokój tylko pewnie Damianek chciałby sie bawić z dziećmi - eh cholera z tym wszystkim ... a już klamka zapadła ? nie da się nic dogadać? odwołać pewnie od decyzji zawsze można?

Pewnie można by jakieś odwołania pisać etc.. ale stawiając się na miejscu Julii to może faktycznie z jednej strony lepiej dla Natanka, bo jednak marzec-kwiecień to największe wirusy się panoszą :-( szkoda tylko, że Damianek nie będzie mógł się z innymi dziećmi bawić tak jak w przedszkolu, ale od czego my jesteśmy :-) forumowe spotkanka będą to Damianek będzie miał kolegów i koleżanki :-)

reklama
Pewnie można by jakieś odwołania pisać etc.. ale stawiając się na miejscu Julii to może faktycznie z jednej strony lepiej dla Natanka, bo jednak marzec-kwiecień to największe wirusy się panoszą :-( szkoda tylko, że Damianek nie będzie mógł się z innymi dziećmi bawić tak jak w przedszkolu, ale od czego my jesteśmy :biggrin2: forumowe spotkanka będą to Damianek będzie miał kolegów i koleżanki :biggrin2:

i tu się z Tobą zupełnie zgadzam :)

Do góry