reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej
ale jestem padnięta dopiero z Malty wróciliśmy ufff. lula padła natychmiast ciekawe czy pośpi :-)
Szkoda że jutro na Cytadeli tak wcześnie się spotykacie bo odbieram młodą o 15 ze żłoba i dopiero wówczas spacerek zrobimy może znowu na was wpadnę :-)

Karola Na leśnym;-) A ta nowa profamilia to pediatre chyba ma, przynajmniej tak czytałam na szybie:-D Nam jak raz Marcel się rozchorował to wezwaliśmy na wizytę Malewskiego, skasował słono ale obyło się bez antybiotyku a młody miał silny stan zapalny gardła, ładnie brał leki i odpukać zdrów jak ryba.

W sobotę ma być 21 stopni:szok:

Dobranoc.

Hej Mamusie!

Nocki chyba nam do normy po szpitalu wróciły. Mała wczoraj po kąpieli padła, obudziła sie ok 1 w nocy na jedzonko i zasneła przy butli i dopiero rano sie obudziła.
Kojec od Ilonki czeka na słoneczko na balkonie i pójdziemy później tam urzędować.
A co dzisiaj dobrego pichcicie bo ja robie gulasz z mięsa od szynki.

Miłego dnia!

Dzień dobry
Zapowiada sie na ładny dzionek :) Dzisiaj Cytadela, a jutro mogę się przyłączyć na Czecha ?! :)

Nocka minęła nawet spokojnie. Oj mój B mnie dziś wkurzył od rana grrrr
ale juz nie mysle o tym bo nie ma co sie dziadem wkurzac!

Moje dziecie właśnie karmi psa chrupkami i paluszkami. Jaka koalicja :)

reklama
Do góry