reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej!
Czy mogę się przyłączyć?? co prawda nie mieszkam w Poznaniu, tylko w Luboniu, ale to po sąsiedzku:)
Witaj! Super że z Lubonia bo ja też tam mieszkam. Ty w którym rejonie bo ja przy Pajo.

Boziu mojego Męża jakaś niestrawność złapała a zdycha jakby grype z powikłaniami miał. Wrócił wcześniej i jojczy jak mu źle. Jak ja byłam chora to do roboty jeździł a ja zajmowałam sie wszystkim i dzieckiem. Teraz jego coś boli to już jest taka tragedia że palcem ruszyć nie może tylko pod kołderką siedzi. Faceci są gorsi niż dzieci.
Z tego wszystkiego wyżyłam sie w kuchni i właśnie stygną babeczki z dżemem jagodowym.

witam i ja... chociaż zaraz spadam z wiadomych przyczyn.
Tygrynka o czwartku serio pisałam.
ASkrzat9 uu nieciekawie, ostatnio tez mnie jakaś zaraza dopadła..cały wieczór w kiblu hahaha ale na drugi dzień funkiel nówka:))
Ty masz babeczki(ale bym se zjadła takie domowe mmm) a ja mam torcik:p
stworzyłam coś takiego, żadne cudo ale na 1raz chyba może być:p

Ilonka super!! jak nie cudo jak tak??
Skrzat9 nooo jak dzieci :D dołączysz do nas jutro??
babeczki, tort... robicie smaka dziewczyny :D to która mnie zaprosi??? albo nie, do Ilony dzisiaj to nie chcę :p:p:p

Tygryś jak mnie ktoś wkurzy to zazwyczaj pieke. Ale pewnie jak pan chory zobaczy babeczki to zaraz go brzuch przestanie boleć:-D Ale spoko zapraszam nie tylko na babeczki. Po nich zrobie coś innego.

reklama
Witaj! Super że z Lubonia bo ja też tam mieszkam. Ty w którym rejonie bo ja przy Pajo.

Boziu mojego Męża jakaś niestrawność złapała a zdycha jakby grype z powikłaniami miał. Wrócił wcześniej i jojczy jak mu źle. Jak ja byłam chora to do roboty jeździł a ja zajmowałam sie wszystkim i dzieckiem. Teraz jego coś boli to już jest taka tragedia że palcem ruszyć nie może tylko pod kołderką siedzi. Faceci są gorsi niż dzieci.
Z tego wszystkiego wyżyłam sie w kuchni i właśnie stygną babeczki z dżemem jagodowym.

i ja mieszkam blisko Pajo:-)jestem tam codziennie:-)Mieszkam na Powstańców, a na blokach codziennie bywam:-)

Do góry