reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
aj tego nie wiem...ja bede tak na niecałe 2h bo potem uciekam na pazurki
skrzat910
żyje dla nowego życia
Witaj! Super że z Lubonia bo ja też tam mieszkam. Ty w którym rejonie bo ja przy Pajo.Hej!
Czy mogę się przyłączyć?? co prawda nie mieszkam w Poznaniu, tylko w Luboniu, ale to po sąsiedzku
Boziu mojego Męża jakaś niestrawność złapała a zdycha jakby grype z powikłaniami miał. Wrócił wcześniej i jojczy jak mu źle. Jak ja byłam chora to do roboty jeździł a ja zajmowałam sie wszystkim i dzieckiem. Teraz jego coś boli to już jest taka tragedia że palcem ruszyć nie może tylko pod kołderką siedzi. Faceci są gorsi niż dzieci.
Z tego wszystkiego wyżyłam sie w kuchni i właśnie stygną babeczki z dżemem jagodowym.
witam i ja... chociaż zaraz spadam z wiadomych przyczyn.
Tygrynka o czwartku serio pisałam.
ASkrzat9 uu nieciekawie, ostatnio tez mnie jakaś zaraza dopadła..cały wieczór w kiblu hahaha ale na drugi dzień funkiel nówka)
Ty masz babeczki(ale bym se zjadła takie domowe mmm) a ja mam torcik
stworzyłam coś takiego, żadne cudo ale na 1raz chyba może być
Tygrynka o czwartku serio pisałam.
ASkrzat9 uu nieciekawie, ostatnio tez mnie jakaś zaraza dopadła..cały wieczór w kiblu hahaha ale na drugi dzień funkiel nówka)
Ty masz babeczki(ale bym se zjadła takie domowe mmm) a ja mam torcik
stworzyłam coś takiego, żadne cudo ale na 1raz chyba może być
skrzat910
żyje dla nowego życia
Ilonka jaki fajny torcik ci wyszedł! Zdolniacha z ciebie! Pakuj sie w autko i przyjeżdżaj na babeczke babeczko
Tygrynka a gdzie i o której bo ja mam skleroze? Wpadaj na babeczke i ty!
Tygrynka a gdzie i o której bo ja mam skleroze? Wpadaj na babeczke i ty!
skrzat910
żyje dla nowego życia
Tygryś jak mnie ktoś wkurzy to zazwyczaj pieke. Ale pewnie jak pan chory zobaczy babeczki to zaraz go brzuch przestanie boleć Ale spoko zapraszam nie tylko na babeczki. Po nich zrobie coś innego.
reklama
Witaj! Super że z Lubonia bo ja też tam mieszkam. Ty w którym rejonie bo ja przy Pajo.
Boziu mojego Męża jakaś niestrawność złapała a zdycha jakby grype z powikłaniami miał. Wrócił wcześniej i jojczy jak mu źle. Jak ja byłam chora to do roboty jeździł a ja zajmowałam sie wszystkim i dzieckiem. Teraz jego coś boli to już jest taka tragedia że palcem ruszyć nie może tylko pod kołderką siedzi. Faceci są gorsi niż dzieci.
Z tego wszystkiego wyżyłam sie w kuchni i właśnie stygną babeczki z dżemem jagodowym.
i ja mieszkam blisko Pajo:-)jestem tam codziennie:-)Mieszkam na Powstańców, a na blokach codziennie bywam:-)