reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

karola ja ze swoje jestem zadowolona, ale moja pediatra się przeniosła aja za Nia i pielęgniarki i rejestratorki super ale to starołęka. Zresztą każdy "gustuje" w innych lekarzach:-D tak naprawde sama musisz znaleźć odpowiedniego lekarza dla Was

reklama
Karola ja chodze na winiary i jestem zadowolona:) lekarka zawsze wszystko solidnie zmierzy,sprawdzi,na kazde pytanie odpowie wyczerpujaco:D moge Ci podac konkretne namiary jesli chcesz:)

hej

Karola ja mam podobny problem ze swoim lekarzem.. co bym chciała, to zawsze nie, tego nie trzeba, tego nie etc. najlepiej tylko zwolnienia L4 wystawiać :/ słyszałam, że na Galla są dobrzy pediatrzy, ale to Jeżyce, więc miałabyś gorszy dojazd..

Julia ciekawe jak oni robią te wszystkie genetyczne badania.. eh masakra. oby w końcu się wyjaśniło, co z Waszym synusiem..

ja kiedyś brałam tabsy anty logest, nie zauważałam jakiś negatywnych efektów ubczonych, więc chyba mogę polecić, a wiem, że tanie były. ok.20zł.. teraz to może więcej..

reklama
Ale jestem zła:wściekła/y: Młodą na spacerze coś napadło i sie zaczeła drzeć. Później babsko mnie wnerwiło bo zmierzyłam mnie wzrokiem i burkneła coś że nie umiem uspokoić dziecka:angry:. Myślałam że ją trzasne! A Mała wróciła do domu dostała herbatki i zadowolona urzęduje:blink:.

Do góry