reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat9 ze strzykawki daje:) tez jej dziubek robie ale ona tak sie wykreca i pluje ze masakra:(
no ja narazie innych niz Cerazette brac nie moge bo karmie,przed ciaza bralam Cilest i bardzo mi odpowiadal,ani nie tylam ani nic mi innego nie bylo po nich... no nic teraz bedziemy musieli uwazac i juz...
są jeszcze jedne dla karmiących ale niepamiętam nazwy
Julia cieszę się, że wróciłaś, oby podejrzenie o nowotwór się nie sprawdziło. Co do zespołu Hioba wiem coś o tym bo dziewczynka u mnie na osiedlu w bloku to ma , wykryto u niej kiedy miała 5 lat ,do tego wieku było wszystko w porządku, teraz średnio kilka razy w roku leży w szpitalu głównie to zapalenie płuc fragment jednego miała już usuwane, uczy się w domu ale jest fajną nastolatką.
Damianek od września ma indywidualne nauczanie zerówki

reklama
właśnie cerazette są dla karmiących lub tańszy odpowiednik azalia :)
ja brałam jedno opakowanie na samym początku ale miałam dziwne dwutygodniowe krwawienie i odstawiłam...

ja biorę tabsy, ale strasznie mi po nich naczynka pękają, wiec jak skoncze wykupione opakowanie ide zeby mi zmienił na jakieś lepiej wpływające na skórę itp.

a tak ogólnie to zrobiłam się taka senna, że zaraz zasnę. ide polezeć z mlodym - jeśli da sie na to namówić.:p

Hej dziewczyny:)
My dopiero co wrocilysmy ze spacerku:) choc pogoda zdradliwa! przez okno pieknie sloneczko swieci a na dworze juz nie tak pieknie-przez ten wiatr!
Mam pytanko nie znacie kogos lub jakiegos sklepu-komisu co skupuje ciuszki dzieciece bo mam ich mnostwo i chciala bym ich sie pozbyc:)

hej dziewczyny,
przepraszam ze sie nie odzywam, ale nie mam netu od kilku dni:( Dzis piszę z uprzejmosci Na-tuski, bo dzieciaki razem w wigwamie buszuja;)
Pogoda miodzio,zaraz pewnie na spacer ruszymy!
U nas ok, Basia zasuwa na czterech jeszcze szybciej i zaczela wstawac po wszytkim co się do tego nadaje, wiec mam ciekawie w domu!
Brakuje mi Was, nic nie czytam ale mam nadzieje ze u was wszytko ok:)
pozdowienia i mam nadzieje ze w koncu mi neta zaloza:)

Hejka
Jeszcze żyje i jeszcze nie urodziłam chciałabym już urodzić i zobaczyć tego małego szkraba
Ja też mam dzisiaj tak dzień śpiący
ale dzisiaj kolezanka mnie uświadomiła że kobiety w ciąży pod koniec mają otępiałe myślenie chyba ie zgodze bo dziś jednamu kolesiowi wjechałam samochodem w tyłek nawet go nie zauważyłam jak wyjeżdżałam z parkingu no i sie pozbyłam 50zł :wściekła/y:

reklama
hej
bylysmy u lekarza, oskrzela czysciutkie, gardlo rowniez :)
Super, jutro na spacerek ruszamy. dzis juz nie bo wietrzysko sie zebralo.

Ja biore Azalie tez dla karmiacych. i przytyłam duzo i nie wiem teraz czy to od tabsow czy od zarloctwa :)
A ja mam duzo ciuszkow ale nie sprzedaje ;p zostawiam sobie dla kolejnej pociechy

Przykre te choroby a genetyczne to juz wogole. Julia duzo sil do walki z chorobskami chłopców!!!

Dziewczyny szukam dobrej przychodni dzieciecej, gdzie lekarki i pielegniarki nie odwalaja roboty na odpieprz. Bo juz tej naszej w Kozich nie zniose
Najlepiej rejon piatkowo, winogrady,, zawady bo najblizej mi tam dojechac
Macie jakies typy

Do góry