reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
gdzie Wy wszystkie zmykacie co?? noc jeszcze młoda :D
my oglądamy jakąś głupkowatą komedię na polsacie więc zerkam i tutaj :)
MamaGabi ja z chęcią pomogę, uwielbiam pakować i rozpakowywać (chociaż pakować trochę bardziej:p)
Rikapa to gdzie najchętniej byś pracowała?

Hej!

My dziś też cały dzień na wyjeździe, odwiedziliśmy Marcelka prababcię a później moją kuzynkę, mały cały dzień aniołek także super. Jutro jak pogoda da:dry: to chcemy choć na pół godzinki zabrać Marcelka na rowerek i karuzelę też zaliczyć bo przyjechała do nas i może w kolejkę dla maluchów się władujemy a później przyjeżdża ciocia z prezentem urodzinowym więc dzień się zapowiada przyjemnie tylko ta aura...wrrrr
Julia Witaj! Dobrze że w domku jesteście. Trzymam kciuki za Natanka &&&&&& Mam nadzieję że uda Wam się odpocząć no i znaleźć mieszkanko.
Rikapa Tobie też życzę szybkiego znalezienia innej pracy z dużo lepszą atmosferą.

Dobranoc.

dziewczyny ma pytanko, macie bole owulacyjne ale nie takie kłucia tylko cos silniejszego? po porodzie odkad dostałam @ mam bole owulacyjne takie ze szok. godzine temu brałam prysznic prawie zaslablam jak mnie scielo. Nie moglam sie wyprostowac...blgalam Ł. o nospe dosłownie...i na wymioty mnie wzielo!! tabletka zaczela dzialac ale czuje jak wszystko mi plywa...w lutym to samo mialam ale 10 min trwal ten bol. Moja mama ma takie same...
przestraszyłam sie bo tak mocno to nigdy nie mialam...najgorsze ze bol mi promieniuje do krzyza :/ ale czuje ulge juz...no i mam sluzu sporo. Wczoraj odstawilam duphaston i w cagu 10 dni powinnam @ miec...

Marciaa ja mam małe bóle do wytrzymania, przed porodem jak miałam owulację to mnie skręcało z bólu :-(

tygrynka najlepiej na jakieś produkcji lub w jakieś hurtowni , muszę od ludzi odpocząć :zawstydzona/y: mam już ich serdecznie dość:-(

ajentka dzięki mam nadzieję, że szybko pracę zmienię :-)

reklama
Do góry