Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
Julia to trzymam kciuki, żeby się wszystko szybko wyprostowało pomyślnie!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to fajny dzionek była moje dziecko miało dziś dzień z tatusiem, byli na placu zabaw Aktiv a później w mc'donaldzie :-)
Julia.l Twoi chłopcy niedawno mieli urodzinki!! Spóźnione, ale szczerze serdecznie życzę Im dużo zdrówka i szczęścia.
)
niestety nie zmieniłam ale szukamno to fajny dzionek był
a własnie zmieniłas prace?
JUlia mam nadzieje ze wyniki beda ok. trzymam kciuki!!! mam nadzieje ze wszystko się ułoży.
Rikapa jak tam atmosfera w pracy?
Skrzat9 dziękujemy za odwiedziny, miłe popołudnie. malutka jest przeurocza... a mój stwierdził, że masz bardzo miłego męża. wogóle to fajni jesteście
Kozaczino niezły numer0
Julia trzymaj sie!
Marciaa nie denerwuj sie!
Rikapa jak dziś w pracy?
Kozaczino no to babunia miała przygode
Ilonka to my wam dziękujemy za gościne i transakcje. Filipek super! A wy fajni ludzie jesteście. Mam nadzieje że częściej sie będziemy spotykać. Mój Mąż też polubił twojego i sie śmiał że jak nie miał z 70zl wydać to poleciał do auta po kase choć Mój mu mówił że nie trza:-)
A dzisiaj jak Lula siedziała z Babcią to sie bawiła jej komórką i przez przypadek zadzwoniła pod112 i oddzwonili do teściowej z opieprzem żeby lepiej dzieckiem się zajmowała a tel. nie jest do zabawy!!! Ale heca