reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
wróciłam ze szkolenia
i wariuje z małą :-) zaraz skuma że guzik na komputerze go wyłącza !!!
Julka bardzo się cieszę że wróciłaś i Natus juz w domu, Wielka szkoda że i tak macie pod górkę, trzymam kciuki żeby było lepiej!!!
A dzisiaj jak Lula siedziała z Babcią to sie bawiła jej komórką i przez przypadek zadzwoniła pod112 i oddzwonili do teściowej z opieprzem żeby lepiej dzieckiem się zajmowała a tel. nie jest do zabawy!!! Ale heca :-D
dobra idę poświęcić uwagę dziecku bo zamiast z nią siedzieć to ja przed kompem

JUlia mam nadzieje ze wyniki beda ok. trzymam kciuki!!! mam nadzieje ze wszystko się ułoży.
Rikapa jak tam atmosfera w pracy?
Skrzat9 dziękujemy za odwiedziny, miłe popołudnie. malutka jest przeurocza... a mój stwierdził, że masz bardzo miłego męża. wogóle to fajni jesteście:)
Kozaczino niezły numer:)0

Julia trzymaj sie!

Marciaa nie denerwuj sie!

Rikapa jak dziś w pracy?

Kozaczino no to babunia miała przygode :-D

Ilonka to my wam dziękujemy za gościne i transakcje. Filipek super! A wy fajni ludzie jesteście. Mam nadzieje że częściej sie będziemy spotykać. Mój Mąż też polubił twojego i sie śmiał że jak nie miał z 70zl wydać to poleciał do auta po kase choć Mój mu mówił że nie trza:-)

Julia.l Twoi chłopcy niedawno mieli urodzinki!! Spóźnione, ale szczerze serdecznie życzę Im dużo zdrówka i szczęścia.

Kozaczino
Lula niezła agentka jest :-)

Julia.l Twoi chłopcy niedawno mieli urodzinki!! Spóźnione, ale szczerze serdecznie życzę Im dużo zdrówka i szczęścia.

)

Oj tak mieli:tak: Natusiowi tata przywiózł torcik do szpitala:-) i od poznańskiej forumowej koleżanki Nati dostał maskotkę z która spał;-) a Damianka M przywiózł mi dzień po urodzinach czyli 19 i poszłam z Nim na ciacho i kupiłam prezent a M posiedział w szpitalu

no to fajny dzionek był:tak:

a własnie zmieniłas prace?
niestety nie zmieniłam ale szukam

JUlia mam nadzieje ze wyniki beda ok. trzymam kciuki!!! mam nadzieje ze wszystko się ułoży.
Rikapa jak tam atmosfera w pracy?
Skrzat9 dziękujemy za odwiedziny, miłe popołudnie. malutka jest przeurocza... a mój stwierdził, że masz bardzo miłego męża. wogóle to fajni jesteście:)
Kozaczino niezły numer:)0

Julia trzymaj sie!

Marciaa nie denerwuj sie!

Rikapa jak dziś w pracy?

Kozaczino no to babunia miała przygode :-D

Ilonka to my wam dziękujemy za gościne i transakcje. Filipek super! A wy fajni ludzie jesteście. Mam nadzieje że częściej sie będziemy spotykać. Mój Mąż też polubił twojego i sie śmiał że jak nie miał z 70zl wydać to poleciał do auta po kase choć Mój mu mówił że nie trza:-)

ogólnie atmosfera kiepska :-( muszę stamtąd iść bo już nie daje rady :-(

reklama
Julia witaj spowrotem!! my tu mocno trzymałyśmy kciuki za Was!! niech już wszystko będzie dobrze, niech Was złe omija!!! i życzyliśmy tutaj sto latek, ale nie dziwię sie że nie będziesz nadrabiać więc jeszcze raz - sto lat i duuuużo zdrówka i szczęścia!!

A dzisiaj jak Lula siedziała z Babcią to sie bawiła jej komórką i przez przypadek zadzwoniła pod112 i oddzwonili do teściowej z opieprzem żeby lepiej dzieckiem się zajmowała a tel. nie jest do zabawy!!! Ale heca

nieźle:-D mała grandziara:-D
u mnie Seba wysłał mmsa ze swoim zdjęciem mojej kumpeli i mężowi:-D

wróciliśmy od znajomych, fajnie było, ale trzeba było wracać małego położyć;-) teraz chłopaki się kąpią a ja mam chwilkę na neta;-)

Do góry