reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marta napisalam na gg. mam nadzieje ze dobry numer mam:p
Rikapa powodzenia w szukaniu pracy. a co bys chciała robić? w branży dziecięcej pracować?

reklama
ilonqa uzywam fB wiec tam lepiej pisz gg chce skasowac niedlugo
Nikus ale mial sen Boziu az sie trzasl...co za wieczor
a Ł. sie pyta czy wskoczę na jego baltazara....no padne zaraz ;P

pisalam wam o tym ze mam cos pod jajnikiem i drugi lekarz tez swtierdzil ze cos jest ale niegroznego mam brac 2 cykle duphaston i po dwoch @ przyjsc dla pewnosci czy to cos nie rosnie...no a poza tym musze wyregulowac cykle bo mam co 47-50 dni....to i tak sukces.

zadnego baltazara nie bedzie. Wszystko mam obolałe...
Ł. ma ciągle jakies nazwy smieszne np. różdżka, maczuga etc

Ilonqa dostałam i ci odpisalam ale z webgadu i mi sie cos zacielo :)

biedny baltazar :p:p:p

dzisiaj w Piotrze i Pawle były mule do degustacji i narobili mi takiego smaka że chodza za mna cały dzień... a halibut gotowany na parze - miodzio!! w przyszłym tygodniu lecimy po garnek do gotowania na parze - w końcu :D bo zbieramy się od dwóch miesięcy :p

Marta aha bo nic nie dostałam dlatego pytam, az zwątpilam czy to Twoj nr:p

ja buszuje na allegro. moj ogląda jakieś pirdyy...

reklama
ja buszowalam dzis w celu znalezienia wozka...wszystko juz mam obcykane...

rikapa macie jeszcze inne parasoli abc? bo jest jeszcze jedna poza astro i giro ale nie pamietam a na bobobwozki stronce jest ten trzeci

ide walnac sie do wyrka...

ps. ja mule jadlam pyszne ale marynowane z Francji :)

Do góry