reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ilonka w sensie że ma owsiki w tyłku i ja nosi ;d Z tym jobem to dziwnie zabrzmialo, nie? :p
Natuska ale Luli nie chodzi tylko o Mame, tylko wogole ktoś musi byc nawet przez 5 minut sama nie posiedzi dzisiaj.
Marciaa tak to juz jest ze raz z górki a raz pod!
Ale ja bym sie wkurzyla jak by B zabral Jule i bym tak zostala sama!
Wiem co poprawia humor- ciepła kapiel z piana ;D i winko ;p

My zjedlismy obiad, Lula spi a ja dalej smece. Choc wieczorkiem moze bedzie fajnie- Seks w wielkim miescie i piwko (Karmi ;))

Jesli chodzi o pieluszki to my uzywamy najczesciej Huggies- bardzo mi przypasowaly. Te sleep&play mialam ze streetcomu i nie bylam zachwycona- po nocy spioszki mokre i jakis taki zapach straszny.

Brzoskwinka fajnie przynajmniej nie bedziesz musiala kupowac kosmetykow ;p

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczyny

przyjmiecie mnie jeszcze po takiej nieobecności?
dziś wieczorem zamierzam się w końcu napić, wyspać sie nie da to chociasz sie napije

przepraszam ze Was niedoczytam, ale nie dam rady:(

Julia no narescie jestes!!!! opowiadaj co z chlopakami? co z Natankiem???? wszystkie tesknilysmy i martwilysmy sie:)

a ja juz w domu w poznaniu,mielismy wrocic jutro ale rano po przebudzeniu sie podjelismy z m szybka decyzje,spakowa;lismy graty i jestesmy.... ale humor paskudny,tresknie juz za moimi,smutno mi... zreszta Gaba spi teraz ale zaraz na pomoc dorazna jedziemy bo strasznie brzydko mi kaszle:-:)-:)-:)-(

podczytalam was troche ale kurde tyle tego jest ze teraz pisze a resztre jeszcze potem poczytam wieczorkiem...

doczytalam o morderstwie:-:)-( masakra....
o gotowaniu...to ja lubie i gotowac i piec ale tez dopiero sie doszkalam w tym...

a reszty nie pamietam....

oki gabi juz nie spi ubieram ja i lece:) wpadne potem

Julia no wlasnie wczoraj pytalysmy sie co u Ciebie!!
jak chłopaki!!

karola ja powalam Ł. brac małego pod jednym warunkiem- jego obiwazkiem jest poinformowanie mnie dokad jedzie bo bez tego ani rusz...no i pojechali do galerii malta i do dziadkow. Nie bronie mu zabierac małego :) ja mam chwile dla siebie i ciesze sie wsumie ze go wzial...:)

Dziewczyny stesu ciąg dalszy po rezonansie okazało się że "wiem ze nic nie wiem" ma powiększone wszystkie węzły i Pani ordynator powiedziała że nadal obserwujemy w kierunki nowotworu - jak dla mnie to za dużo - 14 kwietnia wracamy do szpitala, a wczoraj dostałam telefon z przedszkola ze Damianek nie jest już przedszkolakiem ze względu na frekwencje więc się wkur............... i od września ma indywidualne nauczanie w domku, i do tego problem z mieszkaniem - żyć nie umierać:wściekła/y:

a tak z innej beczki z jakiej stronki ściągnąć program do pit? bo nie mam głowy tego szukać a musze szybko rozliczyć

juz znalazłam

Ostatnia edycja:
Julia.l Witaj ponownie. Cieszę się, że się odezwałaś. od Dawna wszystkie się o Ciebie i Twoich chłopaczków się martwimy. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży, bo to aż przykre, że tyle nieszczęść na raz na Was spadło :-(

Kochana Pita wpisz w google Dr. Tax Light Pit 2010 ja to skądś kiedyś ściągnęłam, ale nie pamiętam. W każdym razie szybko i łatwo pita da się zrobić :-)

karola ja powalam Ł. brac małego pod jednym warunkiem- jego obiwazkiem jest poinformowanie mnie dokad jedzie bo bez tego ani rusz...no i pojechali do galerii malta i do dziadkow. Nie bronie mu zabierac małego :) ja mam chwile dla siebie i ciesze sie wsumie ze go wzial...:)
czasami trzeba miec oddech tylko dla siebie :-)

ja też muszę wiedziec co gdzie i jak, inaczej raban jest...

......

Kurde mały już całkiem wyrósł mi z bujaka fishera, a niby ono jest do 3 roku, jako krzesełko.. śmiechu warte.. jakby co mam na sprzedaż za stówkę. w pełni sprawny..

Julia potrzebujesz jakiejś pomocy? czy trzeba coś zrobić? jaki problem z mieszkaniem tym razem macie? co się dzieje?

Julia potrzebujesz jakiejś pomocy? czy trzeba coś zrobić? jaki problem z mieszkaniem tym razem macie? co się dzieje?

Co do pomocy to niepotrzebujemy - dajemy rade no chyba że potrzymacie kciukasy za dobre wyniki badan Natusia. Teraz Nati dostaje inne leki przez nebulizator ale super znosi siedzenie 10 minut i wdychanie przez maseczke więc nie jest źle:)
Własciciel wywalił mi za te warunki prawie 1000 i do tego dał Nam wypowiedzenie najmu więc poszukujemy pilnie mieszkania.
No ale jestem dobrej mysli że szybko coś znajdziemy:)

reklama
ja właśnie wróciłam z pracy, wykończona jestem:-(
Julia tulam Ciebie i chłopców :-) wszystko się ułoży:-)

a moje dziecko miało dziś dzień z tatusiem, byli na placu zabaw Aktiv a później w mc'donaldzie :-)

Do góry