reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
mamy 4 psy, przychodzi gosciu utemperowac te nasze psiaki bo odkad tu mieszkamy sie rozbestfiły...
ja uzywalam sleep and ply i dla mnie porazka. smierdzace i nie maja gumek po bokach

Marciaa no to jak masz tyle piesków to ja na pewno Was odwiedzę bo Seba szaleje za psiakami :D:D:D

Natuśka ja się obawiam że nie kinoman ale historyk bo on poza "jaka to melodia?" i wczoraj "stacyjkowo" to za bardzo nic nie ogląda, a dzisiaj włączył gdzieś ten dokument i siedział wpatrzony :D:D

my dzisiaj właśnie chcemy kupić te dady bo tak wszyscy zachwalają :) a tak to zawsze pampersy bo jakoś huggiesy itp nam nie podeszły...

kurde ale ten czas leci... już po 13 :/

oczywiście ze truskawki mrożone miałam:-) pycha!

zaraz mykamy do kuzynostwa na 4te urodziny a wieczorem wychodzimy z mężem i znajomymi do eskulapu na koncert reege:-) odpręzyć się muszę bo przy tej mojej piątce bo powoli sił mi brak!

ja używam hugiesow a chusteczki z biedronki.

hej
U nas wyszlo slonko, ale i tak wieje wiec na dwor nie wyjdziemy. ~!
a ja mam totalnego dola, jakos kurde przytlacza mnie wszystko i nie moge znalesc sobie zadnego pozytywnego aspektu dzisiejszego dnia ;D ale mi sie napisalo!
a tak na serio to czuje sie ospala, zmeczona i wogole...

Lula od wczoraj ma joba!!! nie zajmie sie siba nawet na moment tylk uczepi mi sie nogi i wyje!!!

Zaraz obiadek a potem dalej smecimy! B siedzi w garazu ;/

my po spacerku... dobrze, że wtedy wyszliśmy, bo teraz śnieg pada :/
szybko obiad zjemy i kuzynka z narzeczonym wpadają na kawkę :-)
tutaj nie ma czasu na nudę hehe ciągle coś :-)

na dodatek chyba do pracy pójdę na dwa dni, tam do kuzynki do drogerii hehe zawsze coś tam wpadnie..
co prawda oni płacą w towarze, ale ostatnim razem za dwa dni uzbieralam dwie megaśne reklamówki roznych kosmetyków i chemii
i uzbierało się tego za 120zł :-) więc warto :-) tylko nie bardzo dni mi stykają kurde więc muszę się zastanowić jak to zgrać wszystko..

reklama
a ja jestem zła. Jak z Ł. jest OK pare dni to potem pare dni dziwnych...wział małego i bedzie na kapiel. Mi dzis nerwy puscily i oberwało sie Nikosiowi i mam wyrzuty:-(
chyba sie przespie. nici z ogladania wozków wrrr

Do góry