reklama
R
rikapa
Gość
Brzoskwinkaa głowa do góry wszystko się ułoży tylko trzeba na spokojnie do tego podejść bo inaczej można osiwieć :-(
Tygryś oczywiście że nie taka cena :-) niższa i w razie co mam ściereczki kuchenne do kompletu z tym samym motywem??
Tygryś oczywiście że nie taka cena :-) niższa i w razie co mam ściereczki kuchenne do kompletu z tym samym motywem??
skrzat910
żyje dla nowego życia
Brzoskwinka nie denerwuj sie bo to sie udzieli Adasiowi. Pewnie będzie jak mówi Tygryś że do jutra poczekaj a wtedy Adaś będzie bez gorączki i M sie odezwie.
Rikapa fajnutki ten fartuch :-)
Tygryś dzięki za przepisy.
Dobranoc wszystkim!
Rikapa fajnutki ten fartuch :-)
Tygryś dzięki za przepisy.
Dobranoc wszystkim!
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
ja sama czasem nie wiem na czym stoje :-(Brzoskwinko ja Cię podziwiam, nie dokonca wiem na czym stoisz ze swoim m, ale ja bym chyba tak nie mogła;( Trzymam kciuki kochana!
Tygryś dno ten film, ale oglądam Wiadomo, że będą razem
eh no koncowka banalna.. ;/
Brzoskwinkaa
Brzoskwinka nie denerwuj sie bo to sie udzieli Adasiowi. Pewnie będzie jak mówi Tygryś że do jutra poczekaj a wtedy Adaś będzie bez gorączki i M sie odezwie.
Dobranoc wszystkim!
Brzoskwinkaa głowa do góry wszystko się ułoży tylko trzeba na spokojnie do tego podejść bo inaczej można osiwieć :-(
wiem, macie racje, ale czasami inaczej sie nie da... o pewnych sprawach nie da się tak poprostu przestać myslec...
i pewnie bedzie tak jak wszystkie mowicie, ze jutro bedzie lepiej... ale teraz nie jest
ehh...
sorrry ze dzisiaj tak tylko o sobie :-(
to chyba przez ten deszcz ha ha
R
rikapa
Gość
Brzoskwinkaa czasem trzeba mówić o sobie bo wtedy trochę nam ulży :-)
Brzoskwinkaa
Dzięki dziewczyny za wszystko!
Zmykam spać, pewnie mało pośpię, ale póki Adaś śpi dosyć ładnie to muszę korzystać :-)
do jutra! dobranoc!
Zmykam spać, pewnie mało pośpię, ale póki Adaś śpi dosyć ładnie to muszę korzystać :-)
do jutra! dobranoc!
R
rikapa
Gość
branoc :-) ja jeszcze posiedzę trochę :-)
reklama