reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kończy się na tvnie

taaa Brzoskwinka, niby dzięki dzięki, ale dziękowałaś dzisiaj wszystkim tutaj oprócz mnie :p aż się wróciłam trzy strony żeby zobaczyć czy to nie mylne przeczucie :p

kurde mąż mi padł :D zerkał na te Kochaj i tańcz bo mu zabrałam laptopa i skutek tego taki że śpi :D

reklama
nie mam tvn :-) ej mam do sprzedania fartuszek i rękawiczki kuchenne z misiem me to you :-D Tygryś ty chcesz ten śliniak nadal??

wiesz co, chyba wolałabym już ten fartuszek, bo ze śliniaka młody mi powoli wyrasta :D (swoją drogą to pokazuje tylko jak dawno się nie widziałyśmy ;/) pokazuj fotki i podawaj cenę!!

Tygrynka juz się poprawiłam :p :p :* :*

a M. nadal cisza.. nienawidzę tej jego pracy... :/

no ja myślę!! bo następnym razem focha rzucę :p i nie będę się upominać ani pytać o powody :p
pewnie M się przez całą noc nie odezwie, skoro się do tej pory nie odezwał, musisz spokojnie poczekać aż skończy i rano na pewno się odezwie, przytulak :*

ehh dzisiaj psychicznie wysiadam... nawet tabsy na uspokojenie mi nie pomagaja.. od rana wszystko na opak się dzieje u mnie :-(

chciałabym już poniedziałek.... :-(

Rikapa a cena też taka jak tam??
a Aktiv faktycznie dawno był, trzeba powtórzyć!!

Brzoskwinka - ciepła kąpiel, dobra książka lub film, nie martwienie się i niemyślenie i bedzie dobrze!! a Adasiowi pewnie też się przez noc poprawi, trzymam kciuki!!

Brzoskwinko ja Cię podziwiam, nie dokonca wiem na czym stoisz ze swoim m, ale ja bym chyba tak nie mogła;( Trzymam kciuki kochana!
Tygryś dno ten film, ale oglądam:p Wiadomo, że będą razem:-D

reklama
Rikapa a cena też taka jak tam??
a Aktiv faktycznie dawno był, trzeba powtórzyć!!

Brzoskwinka - ciepła kąpiel, dobra książka lub film, nie martwienie się i niemyślenie i bedzie dobrze!! a Adasiowi pewnie też się przez noc poprawi, trzymam kciuki!!

Książka dziś odpada... ale ostatnio "fajerwerki" przeczytałam, kurcze chetnie bym film na podstawie tego obejrzała..
niemyslenie u mnie odpada... :-(

Do góry