reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny:-)
Co wy jeszcze spicie?? moja dzis cos sie w nocy z placzem budzila...nie wiem moze ja te zeby bola;/czyli nocka niewyspana;( teraz od samego rana tez jakas marudna jest:-( no nic ide zrobic sobie sniadanko i kawke:-)
Milego dnia:-)

reklama
melduje sie i ja cala i nie zdrowa:) he he glowa boli z niewyspania, no i ten kaszel strasznie meczy,Gabi postanowila sie zemscic na mamusi ze zostawialm ja wczoraj i obudzila sie o 6:crazy: teraz buja sie w hustawce i piszczy i gada do siebie a ja pije kawke bo normalnie glowa peka i spac sie chce...

ale bylo FAJJJNNNIIIEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
gołodupcy nawet nawet, cos tam udal osie zobaczyc no i wogole super bo z dziewczynkami sie udalo zobaczyc;)

co od aquaparku to uwielbiam wszystkie bez wyjatku i moglabym na nich spedzac cale dnie
co do butow to ja sobie zawsze jakies w sklepei upatrze a potem zamiawiam stad MegaButy.pl
sa naprawde tansze a ten e-sklep sprawdzony wiec polecam

no to niech sie reszta wypowie jak sie podobalo czekam.....

hej

ja od 5 nie śpię.. Adaś tak sie dzisiaj obudził... wgl pozostawiam to bez komentarza...

mam nadzieję, że dzisiaj pogoda będzie taka ładna jak wczoraj, bo dzisiaj też planuję cały dzień poza domem! :-)

przyjmij zyczenia babo kochana od drugiej baby z samego rana,
niechaj caly dzien bedzie radosny,
badz zdrowa babo i czekaj wiosny:)
szczescia zycze tobie, sobie i kobietom na calym globie.
By marzenia sie spelnily i nas chlopy wyreczyly.
My dzis drinki i kaweczki-nasze swieto dzis babeczki!!!!!!

kobietki wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet:)

Wszystkim kobitkom życze dużo zdrówka, pociechy z dzieciaczków, Mężusiów co będą je całe życie nosić na rękach oraz mniej problemów dnia codziennego!

216.gif

To teraz dzień dobry!
Fajnie było wczoraj!!! Szkoda że to tylko raz do roku. Ja niestety odchorowuje bólem stawów to przebicie sie pod scene. Ale było warto z bliska popatrzeć chociaż mnie zgniotły i fotki mi nie szczególne wyszły.
Mała na szczęście nie jest zła i teraz rozrabia sobie w łóżeczku a ja sobie kawusie dopijam.

MamaGabi dziękuje za podwózke i fajny wieczór.
Tygrynka tobie też dziękuje za super towarzystwo.
Agata witaj i pisz z nami!

I ja się dołączam do życzeń!

No Dziewczyny, czekam na relacje, jak tam było? Długo tańcowali, dużo babek było?:-)

Pogoda rzeczywiście nastraja pozytywnie, mam nadzieje, że będzie tak jak wczoraj ładnie, chociaż już mniej słońca widzę. :szok:

A my wczoraj po wizycie, trochę mi przykro bo mam niedokrwistość, zapalenie dróg moczowych, a Dzidzia waży 1350g, pani doktor mówiła, że mało ale mieści się w dolnej granicy. ale wszystkie pomiary itp w porządku :tak:

Wita się kobieta już pracująca!!!

KOCHANE Z OKZAJI NASZEGO ŚWIĘTA ŻYCZĘ WAM SAMYCH PRZYJEMNOŚCI!!!
ŻEBYŚCIE ZAWSZE MIAŁY CHWILE DLA SIEBIE, ŻEBYŚCIE BYŁY Z SIEBIE ZADOWOLONE, ŻEBY DZIECI ROSŁY ZDROWE I SZCZĘŚLIWE :-) ŻEBY WASI MĘŻCZYŹNI ZAWSZE MÓWILI I ROBILI TO CO JEST DLA WAS NAJPRZYJEMNIEJSZE ;-)
OGÓLNIE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ !!

Ja już wczoraj dostałam prezent od małża :-) Dostałam litrowego Grantsa ( whisky) i 10 pięknych puszeczek coli ;-) to wszystko zapakowane w kartonie w folię bąbelkową !! Ale się uśmiałm, litrowa butla obłożona puszkami pycha!! Później były inne przyjemności ale o tym szaaaaaa;-)

Dziewczyny czekam na relację z imprezy :-) Ale skoro Skrzat910 pisze że poświęciła swoje stawy żeby popatrzeć to chyba było warto ;-)
Amande nie martw się wynikami to często się w ciąży zdarza, a dzidzia jeszcze przybierze na wadze a zresztą rodzić małego klopisika to nie fajna sprawa więc lepiej jak będzie mniejsza póki jest w normie jest super!!! Zobaczysz jakie córeczki są boskie :-)

Ostatnia edycja:
Amandae nie martw sie bedzie dobrze z dzidziulkiem:) i ty tez sie niebawem wyleczysz to normalne ze kobiety w ciazy bardziej podatne na zarazk ii bakterie wiec glowa do gory i wiecej wazyw i owocow jedz:)

Skrzat9 wlansie laduja mi sie filmiki dla ciebie,troche to potrwa bo jeden pol godz sie laduje,jak bedziesz je ogladac to albo monitor przekrecisz albo glowe heheheeh bo w poziomie beda nie moge ich przekrecic:(
rowniez dziekuje za miel towarzystwo wczoraj,gardlo mnie boli i katar mi sie pojawil:crazy::crazy::crazy:
Tygrynka spisz????

kurcze Gabi ma zatwardzenie i tak sie meczyla przy kupce ze musialam jej pomoc czopkami,zrobila dwa bobki i ze zmeczenia zasnela,szkoda mi mojej kruszynki...

a m mowil ze wczorqaj co 15 minut sie budzila,bardzo niespokojna byla...a jak przyjechalam,to o 2 na karmienie sie obudzilai tak sie przyssala do cycusia,tak wzdychala ze oderwac jej potem nie moglam:) moja kochana zgagulka:-):-):-)

powiem wam ze pomimo tego ze dziwnei sie czulam bez m i Gabi to odstresowalam sie:) wiec dzieki dziewczynk iza wieczor:)

reklama
Amandae nie martw sie na zapas. Ja pół ciąży miałam zapalenie dróg moczowych i wszystko z dzidzią było ok.

Kozaczino dla jednego tańczącego było warto. Ale cicho bo mnie Mąż zastrzeli.

MamaGabi nie śpieszy sie. Pocałuj od cioteczki biedną Gabi.

Do góry