reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej..

cóż.. cały czas jestem z Wami na bieżąco, podczytywałam WAS :p przyznaję się bez bicia :p
ale nie miałam sił, ani weny na pisanie...

może dziś będzie lepiej..

o której jutro jest ta impreza? bo cały czas się nad nią zastanawiam, a rano będę w plazie, to bym sobie bilet kupiła, jeśli jeszcze będą..

aa... już doczytałam, że o 21.. no to raczej odpadam. bo z powrotem kiepsko..

zdrówka chorującym życzę :-)

aha.. przefarbowałam sobie włosy.. a dzisiaj to zabawiłam się w fryzjerkę i podcięłam i pocieniowałam sobie sama te moje kłaczki :-D

reklama
Hej dziewczyny :-)
To m znow pojechal:-( kolejny tydzien czekania az przyjedzie jak ja tego nie lubie.Tak mi sie wtedy czas dluzy;/
U malej widac wiybijajacy sie kolejny zabek:-)
oj zazdroszcze Wam ze macie z kim maluchy zostawic i idziecie poszalec tez bym chetnie poszla;/

Brzoskwinka jezeli chcesz to ja cie odwioze:) a co sie dzieje kochana ze ty taka przygaszona???
ciekawa jestem tylko o ktorej sie oni woogle pojawia bo ja tak max na 1 w domu musze byc...Mala sie wtedy budzi na cycusia:)

a ja tez bylam 2 lata temu ale nic nie widzialam:( bo tak laski sie przepychaly i woogle ze nei bylo sensu nawet wstawac z kanapy:-:)-( ale teraz mam zamiar walczyc o ot zeby cokolwiek zobaczyc...

mala wlasnie zasnela:) wiec ja jeszcze chwilke pobuszuje po necie i zaraz zmykam spac... a i oczywisice odwieczny problem...nie mam sie w co ubrac jutro na impreze:baffled::baffled::baffled:

Asiu przemyślę Twoją propozycję, jutro dam znać, jeśli kupię bilet :-) ale w każdym razie dziękuję. :-)
a przygaszona? każdy boryka się z jakimiś problemami.. no, ale trzeba się wziąść w garść.
od jutra szukam pracy..

Monia jak już jeden ząbek wyszedł, to teraz już lawinowo będą wychodziły :-) gratulacje dla Wiki :-)

hejos,
ja na sekunde, sprzatam po nocach:p ale za chwilę zasne na stojaco wiec pojde sie kapac i spac;)
dzis aktywny dzien, zajecia, potem u tesciow, potem znajomy (szybko moja ukubiona salatke ostatniego czasu) robilam, a teraz to sprzatanie:p
dla chorobek zdrowka zycze! Guziczko by zab nie bolał!
dobranoc!

Dzien dobry:)

wstalysmy po 6 z Gabi a ona teraz spi a ja probuje dodzwonic sie od lekarza i lipa.... moze uda mi sie wkoncu... tak zle sie czuje ze szok,ten kaszel mi sie nasilil:(

a jak u was dziewczeta po weekendzie?

milego dzionka:)

hejka witam i lece szykowac sobie sniadanko
sama siedze w domu mały buszuje po brzuchu jakby juz chcial wyjsc
słoneczeko na dworze w marketach wiosna bo pelno w ulotkach sprzetu do ogrodu i nasion i cebulek

Dzień doberek :)))
Jak tam dziewuszki?
Ja znowu siebie nie poznaję - nie dość że wstaliśmy o 7 (jak dla mnie nieludzka godzina;)) to ja wyspana, jesteśmy z dzieciem umyci i najedzeni, chałupka ogarnięta, książeczki poczytane.. ale odkryłam wczoraj minus wczesnego wstawania - wczesne zasypianie :p znowu padliśmy we trójkę po 20...
Skrzat a jaka to Twoja ulubiona sałatka?
Dziewczyny zastanowione i bilety pokupowane na gołodupców?? :D

reklama
Kochana ja bilety kupilam juz 2 marca:) na 12.30 mam lekarza bo mnie juz tak dusi ten kaszel ze masakra,ale na chloptasiow pojde napewno:)

mala niedawo z drzemki wstala... Tygrys ja pomimo tego ze odewczesnie spac o 21 to i tak wczesnie wstaje i jestem non stop niewyspana....a jak jeszcze wrocimy pozno z fantasy to ja nie wiem jak jutro bede funkcjonowac:)

buziaki bede potem:)mam nadzieje ze mi lekarka przepisze cos co mi szybko pomoze

Do góry