reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
ilonka pojawił mi się na dziąśle ropień;/ i leczą mnie kanałowo ale coś im nie wychodzi jestem po tabsie i już troszkę lepiej ale czuje że coś nie tak jest;/
Więc laski dla mnie dzisiejsza impreza jest pod wielkim znakiem zapytania:-(
wy zboczuchy. ja odpadam z gołodupców. wystarczy mi moj facet.
nie wiem jak ja wytrzymam trzy doby bez Filka;( od czasu porodu jestem taka wrażliwa... będe wyć jak bóbr!
odezwała się ta najmniej zboczona
ale się wytęsknisz za Filkiem! ale dasz radę
uuu:-( kurde jeszcze jak MamaGabi napisze że się źle czuje i nie idzie to już w ogóle do tyłka będzie:-( sama nie pójdę... ale najważniejsze - mam nadzieję że szybko się lepiej poczujesz Guziczku!!!
chociaż szczerze powiedziawszy to nie chce mi się szykować i z domu ruszać, to miał być kopniak żeby wyjść ;-) a tu jeszcze mąż mi obiecuje że jak nie pójdę to on mi zatańczy
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
ja p olekarzu, mam zapalenie gardla i tchawicy,ogolnie to dostalam antybiotyk na 5 dni ale na impreze ide a ty Tygryś sie nie wyglupiaj i masz byc a m twoj niech nie bedzie taki madry teraz....najpierw ci kupil bilet a teraz cie kusi zebys w domu zostala:-):-) a moj to sie smieje ze mnie ze napalona wroce he he he
tylko mam problem nie wiem w co sie ubrac...
oki Ilonka oszczedzaj sie do zabiegu... i dasz rade bez filipka,ciezko bedzie ale dasz rade.
a ja jeszcze mam zrobic badania tarczycy i rtg kregoslupa...
tylko mam problem nie wiem w co sie ubrac...
oki Ilonka oszczedzaj sie do zabiegu... i dasz rade bez filipka,ciezko bedzie ale dasz rade.
a ja jeszcze mam zrobic badania tarczycy i rtg kregoslupa...
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Tygrynka napisz mi na PW swoj nr tel zebysmy byly potem w kontakcie jak cos my z domu wyjezdzamy o 20.45 wiec jakos po 10 minutach bedziemy w plazie. Mam caly czas nadzieje ze Guziczek jednak da rade z nami pojsc i bedzie jeszcze moja kolezanka
agatkaT
Fanka BB :)
Hej.
Dziewczyny nie udzielam się w Waszym wątku, ale mam do Was pytanie.
Orientujecie się może kiedy w Plazie są darmowe USG 3d lub 4d?
Bardzo mi zależy, żeby pójść, a nie mam kasy na to...
A możecie powiedzieć ile kosztuje USG 3d w Poznaniu? Robiłyście je?
Jak długo trzeba czekać? Czy fotka jest w cenie?
Bardzo proszę o szczegóły :-)
Dziewczyny nie udzielam się w Waszym wątku, ale mam do Was pytanie.
Bardzo proszę o szczegóły :-)
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
agatkaT ja rpobilam usg 3d na palacza i placilam 250 zl razem z plytka na ktorym jest to usdg nagrane... a nawet niewiedzialam ze w plazie maja byc te usg...
i czemu sie nie udzielasz u nas??? zapraszamy!!!!
i czemu sie nie udzielasz u nas??? zapraszamy!!!!
Witaj Agatka! po pierwsze - dlaczego nie udzielasz się z nami??
a po drugie - ja robiłam 4d w 32tc w Centrum Zdrowia Kobiety Specjalistyczne Centrum Zdrowia Kobiety - ginekolog, badania prenatalne, usg 3d 4d, usg bioderek w grudniu 2009 płaciłam 250zł, mam cały szereg zdjęć (oprócz buźki też rączki, nóżki,itp) i płytkę z 15min filmikiem (dokładnie wygląda to tak: www.naszsynek32tydz.patrz.pl - dodam że filmik baaardzo oddaje podobieństwo malucha ) Badanie przeprowadzał świetny lekarz, tata siedział pod dodatkowym ekranem na sofie i lekarz wszystko tłumaczył, przyciemnione światło, spokojna atmosfera - po prostu super! I świetna pamiątka, że o emocjach nie wspomnę Ja czekałam jakieś niecałe dwa tygodnie na termin. Koleżanki robiły w Luxmedzie i też były zadowolone. A w plazie to pewnie jakoś na wiosnę będzie, ale jeśli się wybierasz to polecam wziąć kogoś ze sobą bo kolejki są niebotyczne, dwa lata temu było na 10, mój mąż pojechał ok 9.30 i już stał tak daleko że stwierdziliśmy że nie ma sensu tyle stać... a już na pewno z brzuszkiem ciężko
reklama
agatkaT
Fanka BB :)
Dzięki Dziewczyny!!! :-)
Tygrynka super ten filmik!!! Cały czas się uśmiecham... A młody jakie minki robił... szok!
My ogólnie chcemy znać płeć Maluszka... Bo mój ginekolog jest niezdecydowany...
Najważniejsze że Maluch jest zdrowy, ale wiecie, jakbym wiedziała, że to Maryśka, to mogłabym kupić jakieś szałowe sukieneczki! Albo dla Antka jakieś super "męskie" koszule ;-)
a tak... wszystko w szafie jest uniseks
Postaram się trochę po udzielać na poznańskim wątku.
Apytałam o to usg bo kiedyś słyszałam, że kolejne ma być w marcu...
A zawsze na miesiąc przed były bilbordy, że to USG jest w Plazie, a teraz cisza...
Tygrynka super ten filmik!!! Cały czas się uśmiecham... A młody jakie minki robił... szok!
My ogólnie chcemy znać płeć Maluszka... Bo mój ginekolog jest niezdecydowany...
Najważniejsze że Maluch jest zdrowy, ale wiecie, jakbym wiedziała, że to Maryśka, to mogłabym kupić jakieś szałowe sukieneczki! Albo dla Antka jakieś super "męskie" koszule ;-)
a tak... wszystko w szafie jest uniseks
Postaram się trochę po udzielać na poznańskim wątku.
Apytałam o to usg bo kiedyś słyszałam, że kolejne ma być w marcu...
A zawsze na miesiąc przed były bilbordy, że to USG jest w Plazie, a teraz cisza...