reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka no no tyle energii i to przy wczesnym wstaniu. Ty sie czymś wspomagasz? :-D A tak na poważnie to może zbliżająca sie wiosna dała ci takiego powera.

to chyba ta poranna godzina na mnie tak działa:-D dzisiaj do 10 miałam wysprzątane mieszkanie, zrobione pranie, umyte i wyjęte ze zmywarki naczynia, wysprzątaną łazienkę:tak: potem drzemka z młodym, obiadek i spacer - normalnie jak nie ja :-D

Skrzat910 ja juz w tyg nie dam rady... w czwartek juz wyjezdzamy. a sukienke chcialm nie typowo weselna bo takie mam tylko taka wizytowa,uniwersalna... na kaszel mam tabletki jakies i syrop,pije ciagle herabte z miodem i cytryna... i nie jestem rurka... kurde w sklepei mierzylam sukienki i myslam ze 40 bedzie oki a tu i 42 za male bylo:( masakra:angry::angry::angry::angry::angry: wszystko w biuscie za male:( no nic bede juz u sibie to polatam w piatek po sklepach to moze cos znajde....a jak nie to nie ide wcale.

na pewno w końcu coś znajdziesz! ale rozumiem, też miałam podobnie, zwłaszcza przed chrzcinamy i roczkiem :baffled: ale ładne wizytowe sukienki są w nowej kolekcji reserved, zaglądałaś tam może? bardzo fajne były takie sukienki a`la spódniczka z bluzką, ale na mnie nie pasowały - albo dół za ciasny, albo w bluzce rozchodziły się guziki, albo za luźne:no: normalnie jakby każdy ciuch trzeba było brać do krawca i do swojej figury zmieniać :no:

Chyba nie ide na chłopaków bo biore ten zasrany antybiotyk.

do jutra do 21 masz czas więc kuruj się szybko:-D

ja się tak cieszę na jutro, już nawet nie na tych gołodupców bo ogólnie to mnie śmieszą goli tańczący faceci (wiem, bardzo dojrzałe podejście:laugh2:) ale na wyjście z domu i to z Wami:tak::-D

reklama
Tygryś ja wlasnie w reeserved bylam bo tam mi sie podobaly te sukienk0i i spodnice ale rozmiary popie****** bo tak jak piszesz albo dol zaciasny albo w biuscie sie nie dopinalam:( a orsey tez bylam to same rozmiary tlko do 38(!!!!) no masakra,jakby nie wiedzieli ze sa i wieksze dziewczyny torche( jak ja np)

Skrzat9 co z tego ze antybiotyk bierzesz? ja tez jestem troch chora a ide i na dodatek za keirowce robie,pic i tak nie mialam zamiaru bo karmie mloda przeciez:) ale ja zeby sie dobrze bawic nei musze pic:)

i tez sie nei moge na kutro doczekac bo wieki juz nigdzie nie bylam...

Tygryś ja wlasnie w reeserved bylam bo tam mi sie podobaly te sukienk0i i spodnice ale rozmiary popie****** bo tak jak piszesz albo dol zaciasny albo w biuscie sie nie dopinalam:( a orsey tez bylam to same rozmiary tlko do 38(!!!!) no masakra,jakby nie wiedzieli ze sa i wieksze dziewczyny torche( jak ja np)
ale ja zeby sie dobrze bawic nei musze pic:)
i tez sie nei moge na kutro doczekac bo wieki juz nigdzie nie bylam...

szkoda, że na Ciebie też nie pasowały te sukienki, bo mi się bardzo podobały. Ale kupiłam tam spódniczkę i bluzkę i było ok (te co na sesji miałam), chociaż nie do końca to co chciałam... A w orsayu to dawno nic mi się nie podobało, ale masakra z tymi rozmiarami, nawet nie wiedziałam że tylko do 38 mają :/ a w Olsztynie masz jakiś fajny sklep godzien polecenia?
ja miałam właśnie napisać że też nie piję i że samochodem będę ale tak zaczęłam się zastanawiać czy nie wypić chociaż jednego drineczka i nie przyjechać taksówką... bo tam w ogóle jest coś do picia? bo ja fantasy tylko z zabawy w dzień kojarzę :D i też wieki nigdzie nie byłam... tak więc - będzie się działo :D:D:D

o co chodzi z gołodupcami???/ bo sem nie w temacie.

przypominam ze zbliza sie ostatni moj weekend przez zabiegiem, co z tym piffkiem??

jutro na 21 będą chłopaczki świecić tyłkami w plazie a my z MamaGabi i Guziczkiem (i jakąś koleżanka tak?) będziemy na to grzecznie patrzeć :p
a na piffko wszelakie też można by się umówić :p

oj tak namawiacie że aż mi trudno odmawiać. Tygrynka ty blisko Malty mieszkasz? Czy mi sie znowu z kimś po****ło.

znowu Ci się z kimś popipało :p ja blisko Cytadeli :D
dawaj dawaj z nami!

no w OL mam kilka fajnych sklepow z ubraniami:) wiec moze cos tam kupie...

Ilonka to dawaj z nami na chloptasiow to odazu piffffko zaliczysz:)

Skrzat zadz i zapytaj sie o bilety mozliwe ze jeszcze beda:)
ja tam tez nigdy na imprezie nie bylam...ale Guzik byla i oblatana w tym temacie:) ha ha

reklama
Ja byłam ale z 2 lata temu na gołodupcach z przyjaciółką. Było 4 kolesi ale takie ciacha że głowa mała. Dupcie miód malina a klaty mmmmmm. Wyciągali dziewczyny z tłumu, sadzali je na krześle i miziali sie do niej. A ja z dwa dni żebra leczyłam bo ryczące 40stki mnie w scene wbiły. :-D

Do góry