reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
noo Poziomeczka ja miałam wuchte studentów.. najgorsze jest to, że nitk Ci się nie spyta, czy wyrażasz zgodę na to, by jacyś studenci patrzyli jak rodzisz.. kurde przeciez to nasza osobista sprawa :/

Kozaczino gratki dla Luli :-)

Skrzat910 dobranoc :*

No coś mnie kurcze na 1001 przerzuciło cóż jakoś to przeżyję :p
Natuśka no może ząbki a może je za dużo w ciągu dnia ?? siedzi z babcią to ta ją pewnie dokarmia, a że ufam małej to jeśli nie chce to jej nie zmuszam i fakt ty masz podwójne szczęście :-) te twoje dzieciaki są super. Lula od środy do żłoba wraca bo zaczęła przejawiać antyspołeczne zachowania zmienia się z dnia na dzień tak mi żal, że z nią nie siedzę :-( a co z humorem?? Kto lub co go popsuło??

Kozaczino brawa dla Luli:)
Na-tuska buziak dla Ciebie:D
Rikapa gdzie wsiąknęła?
Basia mówi...mamamamama, a...nia nia nia:p , diadiadia...mamy ubaw ale ona jeszcze nie kuma co tam mówi:p
Ja idę grać z mężem, bo Mała śpi:D

ale nam się dzieciaczki zmieniają, najbardziej małe dziewczynki - Lula, Emilka i Basia :)) gratuluję nowych umiejętności!!

Natuśka co tam z humorkiem się dzieje??

reklama
Lula od środy do żłoba wraca bo zaczęła przejawiać antyspołeczne zachowania zmienia się z dnia na dzień tak mi żal, że z nią nie siedzę :-( a co z humorem?? Kto lub co go popsuło??

Do jakiego żłobka chodzi? moja jest zapisana na listę oczekujących do przyjęcia od września -jest 17 wow ... ale mam mega wątpliwości czy ją oddawać- jak się oczywiście dostanie - a jak Ty sobie radzisz i jak jest w tych żłobkach masz jakieś doświadczenie, niestety na wątku o żłobkach to tylko reklama klubów malucha zero opini ... no i lekarka zaleca szczepić na pneumokoki jeśli będzie szła ...

Do góry