reklama
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
noo Poziomeczka ja miałam wuchte studentów.. najgorsze jest to, że nitk Ci się nie spyta, czy wyrażasz zgodę na to, by jacyś studenci patrzyli jak rodzisz.. kurde przeciez to nasza osobista sprawa :/
Kozaczino gratki dla Luli :-)
Skrzat910 dobranoc :*
Kozaczino gratki dla Luli :-)
Skrzat910 dobranoc :*
No coś mnie kurcze na 1001 przerzuciło cóż jakoś to przeżyję
Natuśka no może ząbki a może je za dużo w ciągu dnia ?? siedzi z babcią to ta ją pewnie dokarmia, a że ufam małej to jeśli nie chce to jej nie zmuszam i fakt ty masz podwójne szczęście :-) te twoje dzieciaki są super. Lula od środy do żłoba wraca bo zaczęła przejawiać antyspołeczne zachowania zmienia się z dnia na dzień tak mi żal, że z nią nie siedzę :-( a co z humorem?? Kto lub co go popsuło??
Natuśka no może ząbki a może je za dużo w ciągu dnia ?? siedzi z babcią to ta ją pewnie dokarmia, a że ufam małej to jeśli nie chce to jej nie zmuszam i fakt ty masz podwójne szczęście :-) te twoje dzieciaki są super. Lula od środy do żłoba wraca bo zaczęła przejawiać antyspołeczne zachowania zmienia się z dnia na dzień tak mi żal, że z nią nie siedzę :-( a co z humorem?? Kto lub co go popsuło??
długo by opowiadac ;/ ale usmiech tez sie pojawia
Tygrynka sebus tez sie zmienia![]()
dobrze że się uśmiech pojawia
no zmienia się, ale już nie tak bardzo, a po Waszych dziewczynkach bardziej to widać
reklama
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Lula od środy do żłoba wraca bo zaczęła przejawiać antyspołeczne zachowania zmienia się z dnia na dzień tak mi żal, że z nią nie siedzę :-( a co z humorem?? Kto lub co go popsuło??
Do jakiego żłobka chodzi? moja jest zapisana na listę oczekujących do przyjęcia od września -jest 17 wow ... ale mam mega wątpliwości czy ją oddawać- jak się oczywiście dostanie - a jak Ty sobie radzisz i jak jest w tych żłobkach masz jakieś doświadczenie, niestety na wątku o żłobkach to tylko reklama klubów malucha zero opini ... no i lekarka zaleca szczepić na pneumokoki jeśli będzie szła ...