reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja do lekarza też prywatnie lekarz z Polnej brał 100 zł za wizyte na każdej USG ale badania wszystkie sama musiałam robić to robiłam w pracy.

Ten kartonowy domek super no można zrobić samemu jeśli się chce i znajdzie teraz taki duży karton.

reklama
Witaj Ann! oj szkoda że nie zajrzałaś wcześniej - dzisiaj było spotkanie Aktywna mama :)) ale będziemy umawiać się na następne spotkania :)
tygrynka a jakby co co to w jakim wątku się umawiacie??? to będę zaglądać:) chętnie bym się spotkała z innymi mamami:p

ja morfologie i badania moczu miałam co miesiąc.. a jak leżałam w szpitalu to i zdarzało się kilka razy w miesiącu, pełna kontrola i full serwis jeśli chodzi o badania, także polecam mojego gin z ręką na sercu :-)

Rikapa a gdzie ty pracujesz?:)

Ja tez chodizalm przez cala ciaze prywatnie do lekarza ze sw,rodziny nawet nawet lekarz tylko cholerka sporo bral za wizyty a jak mialam robione usg genetyczne i polowkowe to nei u neigo tylk owysylam mnie gdzies tasm i tez kase placilam ale dobrze mnie poprowadzil nie powim z jednym tylko wyjatkiem ze jednak mogl mi=nie skierowac na ta cesarke bo ja czuej ze z tym moim kregoslupem ejdnak nie jest dobrze po tym poordzie:(

w PiM (pati i maks) :-)

ja chodzlam prywatnie na Rozany Potok i kazde USG 160pln na koncu jak lazilam co tydzien to mnie sporo wynioslo....plus badania krwi, moczu 3x ja jeszcze tarczyca i endokrynolog wiec troche poszlo ale nigdy w zyciu bym lekarza nie zamieniła :)

A Pati i Maks:) hmmm to troche daleko mam na pieszo od siebie:(

oki ja juz uciekam mialam ciezka noc i ide lulac juz... a poza tym maz chce kompa bo ma prace do zrobienia...

Skrzat9 mialas napisac jak ci sie podobala saga zmierzch?:)

Dobranoc dziewuszki:) pa

A mój brał 150zl ale badania żebym nie płaciła mówił jakie zrobić i od reumatolog brałam. Oni kontaktowali sie telefonicznie by nie zaszkodzić dzidziusiowi w brzuszku. Poza tym Hadaś to facet ktory wyznaje zasade że każda kobieta może zajść w ciąże póki w nią nie zajdzie.

reklama
Do góry