reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
Ilonka pomysłowa z ciebie mamusia. Niby takie nic a niskim nakładem kosztów i cieszy.
Lilou na nasz NFZ nic nie zrobisz. W dupie mają wszystkich.
Asia na co opłacamy składki? Na mercedesy i wypasione chaty urzędników i ministrów.
Lilou na nasz NFZ nic nie zrobisz. W dupie mają wszystkich.
Asia na co opłacamy składki? Na mercedesy i wypasione chaty urzędników i ministrów.
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
no chyba tak skrzat9 bo nawet jak bylam przed operacja to okazalo sie ze mialam ja szybko tylko dzieki temu ze do lekarza chodizlam prywatnie i on mnie szybko wcisnal a i tak juz bylam poza limitem NFZ. a szkoda wogole gadac i rozwodzic sie nad tym tematem bo se tylko nerwy popsujemy...
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
ja w ciąży chodzilam fo gina profesora z polnej prywatnie cały czas i jak się coś działo to tylko telefon i od razu na oddział, bez izby przyjęć niczego.. to za mnie pielęgniarki załatwiały..
a na opieke w ciazy nie narzekam, rewelacja. ale to wiadomo prywatna opieka robi swoje..
a na nfz co mamy? nic.. w dupe tylko całować..
a na opieke w ciazy nie narzekam, rewelacja. ale to wiadomo prywatna opieka robi swoje..
a na nfz co mamy? nic.. w dupe tylko całować..
Ostatnia edycja:
R
rikapa
Gość
pierdziele nie czytam wszystkiego powariowałyście normalnie
ja wróciłam z pracy (oczywiście nikt mnie nie odwiedził )
ja wróciłam z pracy (oczywiście nikt mnie nie odwiedził )
Brzoskwinkaa
Rikapa ja dzisiaj w domu cały czas.. kolano mi nawala na zmianę pogody.. taka ostatnio dziwna..
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Rikapa a gdzie ty pracujesz?
Ja tez chodizalm przez cala ciaze prywatnie do lekarza ze sw,rodziny nawet nawet lekarz tylko cholerka sporo bral za wizyty a jak mialam robione usg genetyczne i polowkowe to nei u neigo tylk owysylam mnie gdzies tasm i tez kase placilam ale dobrze mnie poprowadzil nie powim z jednym tylko wyjatkiem ze jednak mogl mi=nie skierowac na ta cesarke bo ja czuej ze z tym moim kregoslupem ejdnak nie jest dobrze po tym poordzie
Ja tez chodizalm przez cala ciaze prywatnie do lekarza ze sw,rodziny nawet nawet lekarz tylko cholerka sporo bral za wizyty a jak mialam robione usg genetyczne i polowkowe to nei u neigo tylk owysylam mnie gdzies tasm i tez kase placilam ale dobrze mnie poprowadzil nie powim z jednym tylko wyjatkiem ze jednak mogl mi=nie skierowac na ta cesarke bo ja czuej ze z tym moim kregoslupem ejdnak nie jest dobrze po tym poordzie
skrzat910
żyje dla nowego życia
Ja też chodziłam prywatnie. Bardzo fajny lekarz. Od początku wierzył że damy rade zajść w ciąże i ją utrzymać. Dbał o nas super i można było dzwonić o każdej porze dnia i nocy.
Brzoskwinkaa
Asia ile płaciłaś? mój brał 120zł. ale wizyta raz w miesiącu a wszystkie ważne badania z dnia na dzień w szpitalu na polnej na nfz..
reklama
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Ja płaciłam 150 zl i za akzde badania dodatkowe placilam bo moj nie mial z zadnym laboratorium podpisanego kontraktu. wizyte mialam co miesiac a badania w ciazy typu morfologia itp chyab tylko 3 razy. tez moglam do neigo dzownic o kazdej porze ale nei naduzywalm tego bo mialm ciaze prawidlowa ale z druga ciaza juz bym do neigo nie poszlo jednak teraz tak mysle ze bylo kilka sytuacji ktore mogly ise inaczej potoczyc....