reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
a ja od 3 godzin wrzucam te zdjęcia.. no masakra... na jeden raz 5 zdjec tylko wysyla.. :/

no ale zostało mi jeszcze ok.80 do końca..

mój śpi, więc korzystam z neta jak wstanie, to obiadek mu dam i będziemy robić porządku z jego ubrankami..

Wróciłam ze szpitala jestem załamana... liczyłam na termin na marzec, a dostałyśmy na sierpień:szok: trzy migdałki do wycięcia.
W sumie może i dobrze że to będzie lato bo nie będzie chora co tydzień..

hihi ja jeszcze o kupkach nie pogadam :-Dale tak za 3 miesiące się zacznie ;-)

Brzoskwinka najbardziej mnie wkurza że niby dziś zaczęły się zapisy..a tu taki termin. Gdyby to miał być jeden migdał to byśmy prywatnie robili, ale trzy to już grubsza sprawa, 3 dni w szpitalu:-( ale zaczynam widzieć plusy tego sierpnia, bo mały już będzie miał 4 miesiące, to i go zostawić spokojnie będę mogła być z Oliwką w szpitalu.

wiecie co to jest wogole smieszne ze zeby leczyc nasze pociechy na cokolwiek to albo trzeba prywatnie albo dlugo dlugo czekac.... masakra jakas... to po co wogle te skladki oplacami etc.???

a ja tak przy okazji to jeszcze jeden temat chce poruszyc otoz szczepionek na pneumokoki.... wiem ze ile ludzi tyle opini ale tylk ochce wam cos opowiedziec... otoz moja psiapsiolka mieszka w irlandii, tam jak wiadomo te szczepienia sa obowiazkowe no to i zaszczepili malego jej synka... no i pomimo tego ze zostal zaszczepiony na te wstretne bakterie i tak mial sepse a potem zapalenie opon mozgowych:no: ale dzieeki Bogu wyszedl z tego dzieki szybkiej interwencji lekarzy i no i mamy tego szkraba.... i wiecie co i czy ejst sens szczepic dziecko przeciwko temu? ja mojej nie szczepilam....

no ale to tak tylko chcialm sie z wami podizelic tymi spostrzezeniami i ta historia:)

reklama
Brzoskwinka dziekuje za wiadomosc z linkiem:) a i kochana ja wiem ze ty niedaleko nas mieszkasz ale kurde z gl;owy ywlecialo mi gdzie dokladnie? i se przypomniec nie moge:(

Do góry